Keresés

Aktív témák

• Naigen

aktív tag

PHtornya -nak kérnék egy méretes feketét, az alábbiért:

Az alábbi linken anno az szerepelt, hogy használatlan dobozos lejátszó eladó. Nos, a múlt héten meg is vetten 4000 jó magyar forintért. Kipróbálni nem tudtam, mert az eladó azt mondta nem volt ideje feltölteni, de természetesen, ha bármi gond van vele visszaveszi a PH-n szokásos 1 hét próbagarit vállalva. Mivel 2 perc volt a buszom indulásáig, doboz be a hátizsákba, go haza.
    Itthon előveszem, dugnám rá tölteni, látom ám, hogy 4 csavarból 2 is hiányzik. Mondom sebaj, majd pótolom. Igen ám, de a töltést sem veszi a jószág...
    Felhívom az embert, mondom mi a pálya, azt mondja talán csak nagyon le van merülve, próbáljam hosszabb időre rádugni, mert ő reggel még tudta tölteni.
    Nos, 4-5 óra töltéssel sem sikerült működésre bírni. (több kébellel is próbáltam, hátha)
    Ez után hívom az embert, nem kapcsolható, írok pm-et, nincs válasz. Aztán jön egy válasz, ami számomra értelmezhetetlen. Azt írja elkelt már a cucc, mondom neki, én nem megvenni akarom, hanem vissza a pénzem, amit azért a szarért fizettem, amit ő "használatlan"-ként aposztrofált. Ez után még pár telefon, hol kinyomja, hol nem veszi fel.
    Konklúzió: Sikerült megvennem PHtornya becsületét 4k-ért.

A pm váltások:

[Kimoderálva]

A privát üzenetek, mint a nevük is mutatja, magánlevelezésnek minősülnek. Ezért a másik fél hozzájárulása nélkül még részletekben sem tehetőek nyilvánossá.

[ Módosította: RoyalFlush ]

Aktív témák