- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
Aktív témák
-
CJ3
senior tag
Én szintén tudom bizonyitani hogy az a lap működőképesen lett szétszedve!!! Mert akkor hirdettem meg mikor az a lap még a gépemben volt! De majd itt igazolja akivel szétszedtem
A másik arra irtam hogy
'Nem követeltem rajta, hanem javasoltam. Erre olyan szemtelen választ kaptam, hogy ha meg tudtam ezt azt vásárolni "akkor 3000Ft csak nem vág földhöz nem?"Elösször is ne hazudozz ne másitsd meg amit irtam!!!
Amikor a lapot üzletelltük ott dicsekedtél hogy a sógorodnak 5000 ért rendeltél már ehhez a laphoz valamilyen kábelt hogy neki az 5.1 ről vagy miről menjen a gép mjad én erre irtam hogy ha azt meg tudtad rendelni akkor a javitás már nem vág földhöz ha ilyen bőségben szenvedsz.
Amúgy nem egy két üzletet bonyolitottam már szóval a te kutyaugatásod nem fog engem tönkre tenni. És ajánlom figyelmedbe ezt inkább ezzel foglalkozzXD Hasznos lehet a számodra
[link]
Aktív témák
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Újszerű Lenovo Yoga 7 - 14" 2.8K OLED Érintő - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - HUN
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest