Keresés

Aktív témák

• janos80

senior tag

válasz C64 #13999 üzenetére

mondjuk én már uzleteltem veled(2db velociraptort) szemelyesen és semmi problema nem volt... :N

• janos80

senior tag

válasz djTech #13996 üzenetére

amit tiltanak a forumban:

"a privát üzenetek nyilvánossá tételét. A privát üzenetek, mint a nevük is mutatja, magánlevelezésnek minősülnek. Sem a moderátorok, sem a házigazdák nem látnak bele. Ezért a másik fél hozzájárulása nélkül még részletekben sem tehetőek nyilvánossá."

• janos80

senior tag

válasz -Solt- #13116 üzenetére

csak most reagalok erre,mert most vettem észre.
    nagyon egyszeru a dolog.
    nem lett eladva a lap. de errol te is meggyozodhettél ,amikor honapokkal kesobb megkerestelek,hogy most elado a lap és hogy érdekel e még. ha eladtam annak a masik allitolagos szemelynek aki neked irt(amit nem ertem,hogy miert nem nekem),akkor mégis mit akartam neked eladni? ugye tudjuk,hogy ezekre a lapokra valoban ugy kell vadaszni... vadasztam egy masikat és azt is elakartam adni?
    kicsit sok a szabadidod és tul sokat gondolkodsz. ez van. meggondoltam magam es megtartottam még jopar honapig. ennyi.

a hsz-ed egy duhos kisgyerek viselkedesere utal,mert nem kapta meg amit akart... ;] van ilyen. az eladonak van ahhoz joga,hogy meggondolja magát,hogy mégsem adja el.

• janos80

senior tag

válasz gban #13989 üzenetére

hat igen. ki gondolna,hogy leveszi a deli hid hutojet és ez fogadja. igaz picit nehezen jott le,de hát melyik jon le konnyen ami regota fent van.
    mindegy. a post megmarad. ha kap feketét akkor jogosan fog kapni,ha nem akkor meg majd itt megtalaljak a hsz-eimet.

udv
    Janos

• janos80

senior tag

válasz gban #13987 üzenetére

figyi. ahogy irtam nem azért kerek feketet neki,mert nem veszi vissza. hanem azert mert rossz volt a lap.
    amugy tudott mindenrol,hogy gondok vannak vele. ahogy megkaptam és beszereltem már hivtam is telefonon,hogy nem mukodik. ő erre azt mondta,hogy ram problema. mondom ok. atvittem egy ismihez nala tettunk a kingmaxok helyett corsair ramot. elindult. majd beletettuk a kingmaxot,és lass csodat azzal is elindult. mindezt ugy ,hogy kint volt az asztalon.
    ahogy hazavittem és beszereltem nem valtozott semmi csak annyi,hogy bent volt a hazban. és nem indult. lazitottam a csavaron és utana indult . de megegyszer nem irom le. tudott az elado mindenrol elhiheted. kár hogy ő nem jon ide és ir,pedig megadtam neki a linket,hogy megvédheti magát ha akarja,de szemmel lathatoan nem erdekli. hát ő egy ilyen elado...

• janos80

senior tag

Sziasztok!

roberto88-nak kérek egy fekete pontot!
    a fekete pont targya: [link]
    megvettem tole az alaplapot. 1hét probagariba egyeztunk meg ,mert már az elso napon problemak voltak vele. beszereltem a házba a lapot és nem indult el. ventik porogtek de kep nem jott.
    aztan kiszereltem ,atvittem egy ismerosomhoz. ott az asztalra kitettuk és azonnal indult.
    hazavittem ,nem indult. tapot csereltem. ugysem. kiderult,hogyha a felfogato csavarok megvannak huzva,akkor nem indul a lap. gondoltam valamiert befeszult. par napig ment(még az 1héten belul),majd elkezdett fagyogatni. nyomogattam a lapot kezzel,hatha valahol beindul. hát a deli hid megnyomasakor beindult,majd érezni is lehetett ,hogy atveszi a borda a meleget. gondoltam pasztát cserelek, aztan leszedtem és ez a latvany fogadott.
    [link]
    gyakorlatilag a chip kozepe kiszakadt ahogy levettem. gondolom már megvolt repedve és az eladonal is jelentkeztek a fagyogatos problemak. a paszta soha sem volt lecserelve,hiszen latszik,hogy a gyari van rajta. olyan kokemeny,hogy csavarhuzoval sem lehet leszedni. olyan mint a beton. szoval. jeleztem az eladonak,hogy megvan a hiba,ami már 1 naptol kezdve megvolt. kerdeztem,hogy hajlando e visszavenni a lapot,mivel 1 hét garit vallalt rá. nem volt hajlando.
    nem azért kerek feketet neki,mert nem fizeti vissza az alaplap árát,hanem azért,mert már az elso naptol kezdve rossz volt a lap amit kuldott...

udv
    Janos

• janos80

senior tag

musashi77073-at megbizhatatlannak minositem!
    egy ps2-psp csere lett volna. telefonban már a csere reszeleteiben is megegyeztunk.
    idopont egyeztetes végett még pm-ben egyeztetnunk kellett.
    kozben bejelentette,hogy a psp-t megnezi valaki más,mikozben mi már megegyeztunk
    meg is "vették". viszont se egy pm,se egy email,hogy figyelj,elkelt.
    innentol kezdve megbizhatatlan eladonak ismertem meg.
    nem ajanlom senkinek sem a vele valo uzletelest!

• janos80

senior tag

válasz roPHka #10654 üzenetére

valahol itt a ph-n talaltam hsz-t ,meghozza amit te irtal,amiben igencsak bocsanatot kertel és kozben osztottal egy pirospontot is, mert nem sikerult idoben elkuldeni a cuccot....
    de most sajnos nem talalom :F
    de nem is erdekel az egesz. a kifogasokat tudomasul veszem,de nem tudom elfogadni.
    a fekete pontot nem kerek termeszetesen.
    kivancsian varom,hogy mikor hozza ki a posta.

u.i.: ilyen szintu késés nálam még soha sem fordult elo. max 2-3nap volt.de nem vagyunk egyformak :U

udv
    Janos

• janos80

senior tag

sziasztok

roPHka fórumtarsunknak egyenlőre nem kérnék fekete pontot ezért az uzletért: [link]
    de jo tudni,hogy 05.26-án befizettem neki 600ft-ot a bankszamlajara.
    koltozkodott,igy megértően mondtam,hogy nem kell vele kapkodni. majd ha lesz ideje feladja. aztan az elso figyelem felhivas 06.05-en volt,hogy már jo lenne a paszta. valasz az jott,hogy a párja feladja postan. rá 1hétre még semmi sem erkezett a postarol.
    a mai napig még mindig nem érkezett meg a kifizetett paszta.
    sot még én vagyok a turelmetlen meg a bunko,hogy fekete ponttal szeretném jutalmazni azt az embert,aki velem ellentétben teljesitette azt az elvarast,hogy elkuldje a termek ellenértékét. nem a penzrol van szo,hanem csak bosszanto,hogy egyes emberek még 600ft-on is szarakodnak. a mai napon kaptam linket a postai feladovenyrol,csak sajnos a linken nincs elerheto kép a kepfeltoltes.hu-n. most vagy a link vagy a kepfeltoltes.hu szarakodik. az majd kiderul. de ha tisztazodik a dolog ,akkor ez a hsz ervenyet veszti,de ezugyben mindenkeppen irok majd még ide.
    ha valaki uzletel vele,akkor csak korultekintoen,es mindent fixaljon le vele,mert ahogy neztem masonal is volt már késés.

de ha gondolja,akkor itt tisztazhatja magát. a lehetoseg megvan mindenkinek erre.

udv
    Janos

• janos80

senior tag

sziasztok!

Szeretném,ha Pópa kollegának egy fekete ponttal jutalmaznánk azt,hogy 1hétig hitegetett,hogy megvásárolhatok tőle egy hdd-t. Ma kaptam egy privit,hogy eladta. szerintem ez megér egy fekete pontot!!
    koszonom :R

udv
    Janos

Aktív témák

Hirdetés