Aktív témák

törölt tag

Nem nagyon szeretek fekete bogyót kérni bárkinek is, de néha már nagyon elegem van abból, ahogy egyesek kezelik a prohardvert. Írok privát üzenetet valakinek, mert szeretném megvenni az általa hirdetett valamit, ő bejelentkezik vagy 132-szer, de nekem nem válaszol. Írok neki még egy privit, hogy légyszi vegyél már észre, ő erre sem válaszol, továbbra is be-be lépeget. Erre kiírom alulra a már sajnos szokásossá vált üzenetemet, hogy privátra illene válaszolni, erre ír az illető egy felindult levelet, hogy nem akar megbántani, stb-stb, de ha én így állok hozzá, akkor nem eladó az általa hirdetett cucc. Én erre írok neki, hogy semmi baj, nem vitázni akarok, csak megvenni a holmiját, na erre fel megint nem válaszol...na itt lőtte ki a biztosítékot nálam egy úriember, ő hivatkozott arra, hogy a munkahelyén van, és nem tud írogatni folyton válaszokat. De akkor könyörgöm, miért nem adja meg a telefonszámát, miért hirdet akkor bármit is, ha nem képes vele foglalkozni? Ennek az úriembernek a neve Terminus_ és ezt a videokártyát akartam tőle megvenni...
    Tényleg üzenem itt mindenkinek, ha nem tudtok foglalkozni a hirdetésetekkel, vagy amit el akartok adni, akkor ne hirdessétek, mert így is nagy kárt tudtok okozni vele valakinek, aki számít rá, vár rá, stb, stb...

Aktív témák