Aktív témák

• mamed

csendes tag

Nagyon vigyázzatok Szemes0822-vel! aki erre [link] a hirdetésemre egy olyan ASRock P4V88 alaplapot küldött amelyen "csak" 5 azaz öt darab púpos kondemnzátor volt!
    Amint megláttam, azonnal visszacsomagoltam és néhány percen belül már a postán volt prémium csomagként 1.980.- HUF postaköltséggel amit én fizettem, másnap délelőtt már meg is kapta.
    Erre az volt a válasza, hogy neki semmi köze az egészhez, ő csak a haverja nevében vitte el a postára feladni a csomagot és megadta egy a számomra ismeretlen ember nevét és címét. A vételár visszafizetése elől elzárkózott, a mai napig sem volt hajlandó visszautalni többszöri kérésem ellenére sem, ezért a Szegedi Rendőrkapitányságon már megtettem ellene a feljelentést!
    A saját érdekében senki ne utaljon előre T A 11773353-00142737 OTP-s számlaszámára!
    Fizetési meghagyás kibocsátását kértem ellene az illetékes szegedi közjegyzőtől, mert június 1.-től már nem a bíróságok, hanem a MOKK jogköre a fizetési meghagyások kiadása, amelyeket az illetékes közjegyzők adnak ki.

A jelenlegi 7 pozitív értékelése senkit ne tévesszen meg!

Aktív témák