Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13050) djfor92 válasza zombinyul (#13049) üzenetére


djfor92
csendes tag

Nem te vártál fél órát a vasútnál, nem is te hívtál fel, hogy nem jössz, hanem mi kérdeztünk rá.Ekkor is csak másodjára, mert elsőnek ránkcsaptad a telefont. Nem írtál, hogy nem tudsz jönni, sem barátnőd nem írt, hogy nem tudsz jönni. Tudtad a számomat is, nem voltál képes szólni. Ha meggondoltad magad, szólhattál volna, és akkor nem megyünk ki. És nincs ez az egész. Aki korrektül intézi a dolgait, az nem csinál ilyet. Ha meg mással cserélted el, megírhattad volna. Így még ott Cegléden sem mertem bevinni egy mobiloshoz sem a telót, mert azt beszétük meg, másnap találkozunk! Ettől függetlenül tojtál a fejünkre. Ha most ide nem írtam volna, valószínűleg te sem írtál volna nekünk privit.
Vagy esetleg hazudok???
Amúgy meg velünk nem kell vigyázni, igaz még újonc vagyok, de az eddig lebonyolított többi üzletemmel sem volt gond. Szerinted felírnék ide hazugságot a "a másik 2 emberrel" kapcsolatban, akik "talán nem is ártottak nekem"?!
Egyébként is, hozzájuk semmi közöd, nem kell őket védelembe venni. És mostmár remélem hozzánk sem lesz.
Ez az oldal azért van, hogy felírjuk a sérelmeket. Megtettem, mert úgy éreztem, sérelem ért. Az, hogy neked 10-11 pozitív értékelésed van, nekem ezentúl semmit sem jelent. Ezek után ez csak neked értékes...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.