Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#12702) datten


datten
csendes tag

illes14:-nek kérnék egy feketét.Mivel cseréltem vele egy vga-t a belinkelt 9600gt TOP helyett egy alap órajelű vga-t kaptam.Egy 8800gts-t adtam cserébe gondoltam a 720mhz órajelű gt elég lesz nekem.Megbízhatatlan,miután szóltam neki azt mondta hogy nem tud semmibe segíteni már.Vigyázzatok vele,nem felelnek meg a valóságnak az állításai.

(#12703) SeaQR válasza datten (#12702) üzenetére


SeaQR
csendes tag

Szivacsrobi: Fekete pont - Bár meg nem károsított, de teljesen komolytalan hozzáállása miatt adnék egy fekete pontot a felhasználónak. Egy noti töltőt "akart" venni tőlem. Elmentem a megbeszélt helyre a megbeszélt időpontban - fél8ra. 20 perc elteltével próbáltam hívni de folyamatosan foglalt volt. Elmentem hát a dolgomra két utcával odébb. Fél óra múlva ismét felhívtam, azt mondta hogy 10 percen belül a helyszínen lesz. Visszamentem hát, vártam rá még közel 40 percet aztán meguntam, hazajöttem. Ennyi.

[ Szerkesztve ]

(#12705) Hawk1979 válasza themebuilder (#12697) üzenetére


Hawk1979
őstag

Kávé, nem pénz....
20 kávé, nem 20 ezer forint.

(#12706) harcipaci


harcipaci
csendes tag

udvozlet!

szeretnek kerni pirospontot [link]

mert korektul jart el ez uzlet soran!

egy pendrivet vettem tole!

koszonom szepen!

[ Szerkesztve ]

(#12707) shteer válasza harcipaci (#12706) üzenetére


shteer
titán

ezt ide

..szerintem jónak tűnik

(#12708) Wictor


Wictor
senior tag

Üdv!

djman-el akadt egy problémánk. Elcseréltem az N82-es Nokiám az Ő N95-ösöré + 5500 Ft-ra (ebben benne van az útiköltségem is). Az N82-es Nokiám nem volt éppen top állapotban, kép is volt róla. Adtam mellé egy fekete színű komplett készülékházat, gombsorral. Ebben viszont nem volt navigációs gomb. Azaz azt a gyári, ezüst színű gombsorból kellett kiszedni. Ő otthon, miután cseréltünk, átrakta a házat és meg volt lepődve, hogy a navigációs gomb szétszedés után kiesik. Valamint volt két papírlap a navigációs gomb alatt, ami támasztékként szolgált, hogy ne billegjen a navigomb. Na, ezeket tény, hogy nem közöltem vele előtte, de ezért rendőrségi ügyet csinálni lehet, ha nem cserélem vissza Vele? Mert azzal fenyegetőzik. Valaki illetékes privátban világosítson fel kérem!

Ui: az N82-ért kapott N95-ös hátlapja meg pillanatragasztóval volt a házhoz ragasztva, mivel leesik. De én meg erről nem tudtam (mármint, hogy ilyen gány módon van odafogatva).

Szóval kérnék magamnak (Wictor) egy fekete pontot!
Kicsit túlzásnak érzem a fenyegetést.

[ Szerkesztve ]

(#12709) Thomeee


Thomeee
tag

Üdv Mindenkinek! Volt egy kis problémám flash46 kollégával, ugyanis tegnap reggel 9 kor kellett volna a Nyugatinál találkozni ez_miatt!
Picit előbb érte oda, próbáltam hívni 9 kor(nem vette fel), majd visszahívott hogy késik cirka 20-30 percet (és hogy ezt írta smsben amit lehet vki megkapott csak én nem az is biztos). Nem gond,mondom kivárom ha már úgy is itt vagyok.... Próbáltam hívni fél10 fele hogy merre jár(nem vette fel), mire elérkezett a 10 óra addig még egy párszor próbáltam felhívni de sikertelenül és ph-n sem volt azóta bejelentkezve... Szóval anyagi kár ugyan nem ért... de cirka 1óra 15percet vártam a nyugatinál a semmiért! Úgyhogy vigyázzatok vele mert nem tudom hova tenni ezt a dolgot! A "modik" eldöntik majd hogy ez fekete pont vagy nem....!

Üdv mindenkinek

"Thomeee felhasználónak 90 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!" a régi rendszer szerint.

(#12710) cvn69 válasza kirkri (#1) üzenetére


cvn69
tag

Üdvözletem!

Két, számomra inkorrekt, eladóval találkoztam.
Bari81 és jobbab.
Mindketten a megbeszélt átadás előtt mondták vissza a már letárgyalt üzletet, mivel állítólag, a általuk meghírdetett árnál nagyobb ajánlatot kaptak.
Ez -talán, csak nekem- elég rossz üzleti magatartásnak minősül.
Pontozni most nem kívánnék, de mindenki, így a nevezettek figyelmét is szeretném felhívni az ilyen magatartás visszásságára.

Üdv, cvn69

[ Szerkesztve ]

"Tévedni emberi dolog! Na de, hogy velem is megeshet... ?!?"

(#12711) bobcat23


bobcat23
csendes tag

Nem azért irok ide mert nincs jobb dolgom de csatlakoznék az elöttemszolohoz egyesek embereknek semmit sem ér az ha valakivel megbeszélünk valamit történetesen
csabi020-ra értem akivel meglett beszélve 100-ra egy telefonos csere és mikor már éppen találkoztunk volna hirdetés törölve PÜ-re nem válaszol egyikre sem nem tud annyit vissza irni hogy bocs eladtam vagy valami most öt irtam ide mert nála lett elegem de sajnos televan a PH ilyen "megbizható" emberekel.

(#12712) bobcat23 válasza bobcat23 (#12711) üzenetére


bobcat23
csendes tag

bocs igy talán jobb [csabi020]

(#12713) bobcat23 válasza bobcat23 (#12712) üzenetére


bobcat23
csendes tag

Hatalmas feketét neki :DD

(#12714) Jézus1969 válasza cvn69 (#12710) üzenetére


Jézus1969
tag

sziasztok! tulzottan nem vagyok otthon a témában. a következő a kérdésem: megtudom-E MUTATNI a privát üzenetet valamelyik moderátornak??? :F ugyanis kialakult egy nagyon nevetséges és primitiv üzlet ildi6300 forumtárssal. egészen pontosan 2010.03,22-én kezdtük volna az üzletet. előre küldtem neki a pénzt de azóta nem történt semmi. nevetséges összegről van szó:500-1000-ft étékről. walkman matrica. akárhogy is nézem ez már majdnem 3 hónap. ezek szerint abszolut nem lehet adni arra hogy valaki / kvázi tag/???? :F minden esetre eltudom képzelni ha valakivel üzletel ildi 6300. :R

komolytalan gyerekek kiméljenek!!!

(#12715) GSM-Doki


GSM-Doki
csendes tag

Piros pontot adnék [csubbaka] fórum társnak a Nokia 5000 telefon korrekt üzletmenetéért.

[ Szerkesztve ]

GSM-Doki felhasználónak 193 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!

(#12716) shteer válasza GSM-Doki (#12715) üzenetére


shteer
titán

[link]

..szerintem jónak tűnik

(#12717) Pcdealer


Pcdealer
csendes tag

Szeretném felhívni a figyelmet viskib nevű kollégára, hirdetett egy x360 hdd-t, és egy x360 kontrollert itt. Megérkezett a csomag, és igaz, hogy benne volt az "áru", DE a kontroller minősíthetetlen állapotban van, a hdd kerreg. VIGYÁZZATOK VELE, CSALÓ! De utánanéztem kicsit, és a mobilarénán is sok embert megpróbált átverni. Kérném ezeknek megfelelően eljárni vele. Üdv.

ui.: Feljelentést lehet tenni ilyen esetben? Mert nem érdekel mennyi fáradtságba kerül, akkor megteszem.

[ Szerkesztve ]

Vajon van élet az orángután???.....

(#12718) .bruszli.


.bruszli.
aktív tag

eVan érdemelt ki egy FEKETE pontot,a korrektnek egyáltalán nem nevezhető 'üzleti magatartása' miatt. Hirdetett egy w715 telefont,privátban lebeszéltük a részleteket,05.26.-án el is utaltam az árát. Másnap írta,hogy feladta a csomagot,még 3 nappal később sem ért ide,ekkor írtam neki. Ígérte utánanéz a postán ( persze az általam kért küldeményazonosítót nem tudta megadni,sem fotót a feladószelvényről...itt kezdett gyanús lenni a dolog ) Állítása szerint elment a postára,ott azt mondták neki,hogy bizonytalan a csomag érkezése,valami központi problémára hivatkozva,kért várjak a következő hét közepéig,ide kell érnie a csomagnak. Vártam,persze semmi nem jött. Akkor ígérte,visszautalja a ( ebben az olvasatban már kicsaltnak minősülő ) pénzt;azóta minden nap utalja,vagyis majd holnap. Ebből lett kissé elegem mostanra,itt is és 'más' platformon is megtettem az ilyenkor szokásos lépéseket.
Természetesen a leírtakat alá tudom támasztani,míg a másik oldalról csak kamuduma volt eddig...
Tehát ebben az 'üzletben' a csalásra alapos gyanút adó történések miatt kérem a negatív értékelés bevésését,valamint az ilyen esetekben szokásos moderátori szankciók gyakorlását a delikvensen,hogy mások ne járjanak hasonlóan vele.
Tisztelet. :R

...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !

(#12719) Djuree


Djuree
félisten

riea -nak nagyon nagy fekete pont! Vett tőlem egy gta4-et, azt mondta küldjem utánvéttel majd kifizeti a díját. elküldtem neki, várok-várok, eltelik 2 hét (közben írkáltam neki hogy megkapta-e vagy mivan, semmi válasz pedig belépett :W ), bemegyek a postára hogy mivan a pénzemmel, hát kiderült hogy át sem vette 1 hét alatt, visszaküldték nekem :F :W még fizetnem kellett a visszapostázás díját is....1400ft-ot buktam ezzel...legalább annyi gerinc lehetett volna benne hogy visszautalja ezt a pénzt...de nem....szóval csak személyesen üzleteljen vele aki akar, de én inkább elkerülném messzire az ilyet...

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#12720) beltram válasza Djuree (#12719) üzenetére


beltram
tag

Regisztrált 2010-05-09 12:13, azaz 32 napja ― újonc

pace be with you

(#12721) Chosen


Chosen
addikt

Fekete pont Kókusz14-nek a következőért. Erre a hirdetésre írtam neki, meg is beszéltünk egy találkozót Pesten. A találkozó előtt 1 órával felhívtam, hogy biztosan induljak-e, ne felejtse el legyen ott, azt mondta ok, ott lesz. A westendnél találkoztunk volna, amikor odaértem a megbeszélt helyre ő sehol nem volt a telója pedig kikapcsolva (aznap egész nap nem tudtam hívni, másnap pedig nem vette fel). 30 percet vártam ott, aztán eljöttem. A privikre nem válaszolt egy napig, pedig be volt jelentkezve többször is. Anyagi kár az útiköltségben ért(+ 3 órát utaztam a semmiért), amit felajánlottam, hogy utaljon vissza, és akkor el van felejtve a dolog, de megint nem írt vissza.

(#12722) Chosen


Chosen
addikt

Van egy másik esetem, ami már 1 éve húzódik. javie fórumtárstól vettem egy fülest 1 éve. Csak kerek 10 ezrem volt, ő nem tudott visszaadni, és mindkettőnknek sietnie kellett. Megbeszéltünk, hogy utal 2 ezer forintot( 8k volt amit vettem), de azóta folyamatosan írok neki, de mindig elfelejti elutalni. Kérem, hogy egy modi vagy valami komolyabb ember szóljon rá, úgy látszik engem nem vesz komolyan.

(#12723) lepence


lepence
tag

Egy feketét kérekheki91 kollégának.
Az történt hogy [link] monitor árában több mint egy hete privátban megegyeztünk a szállítás módjában alkudozik több mint 1 hete, erre kinyögi hogy keveset mondott és többért vihetem, akár azonnal_!_!_!!_!_!
írtam neki hogy nem ezt beszéltük meg, erre visszaírt ne sértegessem, meg miért adná nekem, mikor más többet is ad érte.

[ Szerkesztve ]

30 341 3606

(#12724) leonel


leonel
aktív tag

Nagy PIROS pont ricsi833 kollégának.
Procit vettem tőle és maximálisan megbízható!

[ Szerkesztve ]

www.wrcauto.hu - autóalkatrészek legolcsóbban

(#12725) leonel válasza leonel (#12724) üzenetére


leonel
aktív tag

Kérem az előző hozzászólásomat áthekyezni a kivel érdemes üzletelni topicba.
Rossz sorra böktem. :R :R :R :R

www.wrcauto.hu - autóalkatrészek legolcsóbban

(#12726) subaruwrc


subaruwrc
félisten

SZTV23-ra egy hetek várok hogy elutalja a megbeszélt összeget a cuccaimért, és miközben neki jegeltem, elestem vevőktől, így szerintem jár neki a fekete mert 50k-ról beszélgetünk.

(#12727) heki91 válasza lepence (#12723) üzenetére


heki91
tag

Igen feketét nekem mert össze törtem egy kisgyerek álmát és nem adom neki oda sokkal kevesebbért a monitorom mint amennyiért meg veszi más is. hehe.:) Egyébként nem egyeztünk meg semmibe csak te alkudoztál. De nyugodtan dobhattok egy feketét ha ettől a srác jobban érzi magát.

Heki voltam.

Pá!

Ja és eladó még a monitor vegyétek. Köszi a reklámot öcsi;)

(#12728) Bari81 válasza cvn69 (#12710) üzenetére


Bari81
tag

kedves cvn69 természetesen igazad van, de mindenki pénzből él + 1 ezerért én sem csinálok ilyet, itt sokkal több pénzről volt szó, nem okoztam neked kárt és nem csaptalak be. üdv :R

(#12729) d4Y.187


d4Y.187
tag

fekete pont jár [Cobrusz] nevű arcnak, az eladott hibás linksys routerért, amit megtagadott visszavenni.

.: 3o 62o 9282 :: wehaveit.hu :.

(#12730) Szivacsrobi válasza SeaQR (#12703) üzenetére


Szivacsrobi
csendes tag

SeaQR - FEKETE PONT.!. már írtam neki pü-ben is, hogy nem velem beszélte meg a találkozót. egy ismerősöm kért meg, hogy érdeklődjek , azután megadtam az Ő számát, és vele beszélt. Ezt egyszerűen lecsekkolhatta volna, ha mondjuk ismételten felhívja azt a számot, és kiderül, nem én vagyok. Másért meg nem vállalhatok felelősséget. De még csak nem is válaszolt a PÜ-re. Arrogáns, értetlen, fellengzős eladó, nulla rugalmassággal !

(#12731) cvn69 válasza Bari81 (#12728) üzenetére


cvn69
tag

Szia!
Azt be kell látnod, hogy ha egy árút meghírdetsz egy fix árért és azt már valaki lefoglalta (ha csak szóban is), akkor a legenyhébb szó az illetlenség, arra, hogy másnak add el. Még akkor is, ha többet kínál érte. Nálam az üzlet szóban köttetik, a papír csak egy jogilag szükséges formaság.
Ami engem zavart, hogy egy 32.000.-ért meghírdetett termékért, amire "nálam 1 év" a garancia, valaki 37.000.-et ad, miközben 40.000.-ért már újat kapni, 3 év garival. És mindezt az után derül ki, hogy szóltam, szeretnék legalább adás-vételit írni az üzletről. Vagyis, nálad a szó nem ér semmit, papírt meg nem akarsz adni.
Arról már nem is szólva, hogy, míg a hirdetésben 2db-ról volt szó, te azt írtad, mind a 4db-ot elvitték. Valamint, ha olyan fontos a pénz, nem váratsz péntek délutántól, hétfőig, mikor mondtam, hogy értemegyek. Majd lemondod a hétfőt is és átteszed keddre. Akkor ráért. De a megbeszélt időpont előtt 3 órával telefonon lemondod, mert állítólag valaki hirtelen 15%-ot ráígért.
Valószínűleg, én vagyok a paranoiás.

Viszont, amennyiben valóban csupán a ráígért összeg motívált, és semmi egyéb nem áll a dolog mögött, akkor sem nevezhető üzletileg korrektnek, tehát, a te szavaiddal, becsapásnak is nevezhetjük. És kár is érhetett volna, ha közben elszalasztok egy 33-35 ezerért kínált másikat!

De, mivel nem tudom, mi a valóság, ezért nem kértem pontozást. Ennek ellenére az inkorrektséget fenttartom. Te sem örülnél, ha pl. egy online megrendelt árúért menve, az üzletben szólnálnak, hogy most volt itt valaki, aki ráígért, ezért neki adtuk el.
Mindazonáltal, további sok sikert az üzleteidhez!

Üdv, cvn69

[ Szerkesztve ]

"Tévedni emberi dolog! Na de, hogy velem is megeshet... ?!?"

(#12732) Cobrusz válasza d4Y.187 (#12729) üzenetére


Cobrusz
senior tag

fekete pont jár "d4Y.187" [link] újoncnak , mert nem a hiteles tényeket írja le, mivel a termék tökéletesen működött és hazudik! már korábban is volt pl a hazugságára így kérnék bevésni neki egy fekete pontot [link] :R

(#12733) subaruwrc


subaruwrc
félisten

milyen sűrűn van frissítés? szeretném ha nyoma maradna hogy egyesek milyen nyomorékok.-

(#12734) d4Y.187 válasza Cobrusz (#12732) üzenetére


d4Y.187
tag

ki volt belezve a router amit adtál, öreg, és az hogy most ezt ide beírtad, kicsapta a biztosítékot. az előző fekete tulajdonosa elállt attól, hogy újra személyesen találkozzon velem annak ellenére, hogy többször is felajánlottam neki a pénz visszafizetését....de négy ezer forintról van szó a mi esetünkben, amiről hajlandó vagyok a jó ügy érdekében lemondani. remélem édesanyád gyógyszerére kell !

.: 3o 62o 9282 :: wehaveit.hu :.

(#12735) nmy1212


nmy1212
tag

"zs.tamas"-nak kérek egy feketét, eladott egy olyan omniát, [link] ami leírása szerint 3 hónapos, de már kijelző és digitalizáló hibás, ám valahogy a hirdetésben nem szerepelt! Privátban és a személyes találkozón is 1 hónap garit adott rá, 4 nap után szóltam, amikor megnézettem mással is a telefont, hogy gond van. Erre ő telefonban először készségesen felajánlotta, hogy "visszabizniszeljük-e" amivel éltem is volna. 2 nap múlva nem válaszolt a telefon hívásokra sem, majd itt kaptam tőle egy privát üzenetet, hogy ő semmilyen hibát nemfog elismerni. Az átvételkor olyan háttér volt a telefonon, amin az amúgy elég feltűnő fehér foltot nem lehetett észrevenni. Az érintőképernyő pedig a jobb oldalán szinte nem is érzékel.
Abszolút inkorrekt, senkinek nem ajánlom a vele való üzletelést.
Remélem más nem fut bele ilyen emberekbe.

[ Szerkesztve ]

(#12736) Cobrusz válasza d4Y.187 (#12734) üzenetére


Cobrusz
senior tag

hát persze :DD nem darabokba adtam oda neked? érdekes hogy a kibelezett router tökéletesen működött ;) értelek...kicsapta a biztosítékot nálam is a sok hazugságod már :F főleg mindazt hogy átvételtől 1napra rá írod :C édesanyád biztos segítségre szorul :C

[ Szerkesztve ]

(#12737) d4Y.187 válasza Cobrusz (#12736) üzenetére


d4Y.187
tag

személyesen találkozunk ? legalább akkor leverem rajtad !

.: 3o 62o 9282 :: wehaveit.hu :.

(#12738) Cobrusz válasza d4Y.187 (#12737) üzenetére


Cobrusz
senior tag

most aztán rettentően félek :DD ráérek egyeztetés után :C

(#12739) d4Y.187 válasza Cobrusz (#12738) üzenetére


d4Y.187
tag

...hamar meggondoltad magad. :D

.: 3o 62o 9282 :: wehaveit.hu :.

(#12740) jpm


jpm
senior tag

Egy fekete pont BigMoenak
árult egy 9500GT vga-t és 2x1GB ddr2 ramot. 6 ill 7 ezerért, meg is egyeztem vele. Ma reggel visszaírt hogy inkább 7 ill 8ezer az ára..... csak óvatosan vele.

(#12741) vektorka


vektorka
csendes tag

Üdv mindenkinek!
Sajnos én is bedőltem egy "kollégánk"-nak, akinek felhasználóneve: sanci07

EZZEL az állítólagos "termékével" húzott csőbe, 10k-m bánta...
(pedig milyen jól jött volna az a pénz... :((( )

Itt, a ph-n vásároltam már sokszor, és általában előre utaltam, de soha nem volt ebből gondom... Most is így történt (2010. máj.11-én) 10e Ft-ot fizettem be KÁROLY MÁRK GÁBOR névre, aki azt állítja a mai napig, hogy ő bizony feladta a termékét, -persze a megbeszéltekkel ellentétben- sima levélként, aminek nincs nyoma sem a postán, sem nála, de még a tengeren túlról is 2szer meg kellett volna jönnie a cuccnak. Azóta nem válaszol sem e-mail-re, sem pedig MSN-en. Megvan a befizetési bizonylatom, de sajnos nem tudom, hogy mit tudnék kezdeni vele?

Ha esetleg valaki tudja, hogy mi ilyenkor a teendő nagyon szépen kérem jelezze valahogy!!! P.Ü.- ben lenne a legjobb, de esetleg adok egy mail címet is: vikti90 kukac freemail.hu
Előre is köszönöm mindenkinek a választ, segítséget! Minden jót, üdv: vektorka

(#12742) lujó55


lujó55
őstag

Csak azért, hogy nyoma maradjon, kérek szépen egy fekete pontot MALEV fórumtársnak az etikátlan magatartásért. Anyagi károm elhanyagolható, de a lelki...
Az üzlet tárgya ez volt. Legelső privát üzenet időpontja: 2010-06-04 12:10:13, a legutolsóé: 2010-06-14 18:51:26 A végső ár 16000HUF-ra alakult. 2010-06-15 19:40-kor hívott mobilon, hogy elromlott a laptopja és csak úgy tudott szerezni, ha az én cuccaimat odaadja érte. Károm: felkészültem, hogy megveszem tőle a 4 DDR2-t, ezért a gépemből eladtam ami nekem volt :((( Most itt vagyok gép nélkül és másnál kell kuncsorognom, hogy legalább a leveleimet megnézhessem. Ha én jegelek valakinek valamit akkor ahhoz tartom magam, ha beledöglök is! Az ő hozzáállása enyhén szólva etikátlan. Szeretném, ha a közösség előtt is meg tudná magyarázni, ha esetleg nem ért egyet! Sajnos ez nemcsak rá jellemző, szerintem legyalább százezren jártak már így, de jó lenne valahogy ennek véget vetni és az elcsábulókat valós kártérítésre kötelezni. Apukám, remélem nem vagy vállalkozó!!! :((

(#12743) T.40


T.40
csendes tag

Sziasztok!
silverlightx -nek kérnék egy jó nagy feketét bevésni.
8. napja, hogy a számlájára érkezett egy telefon
vételára, plusz postaköltség, ám a pont egy hete feladott telefon a mai napig nem érkezett meg hozzám./hirdetés azóta törölve, nem tudom linkelni/
Kértem a pénz visszautalását, úgy, hogyha mégis megérkezik a teló, visszautalom neki, de azt a választ kaptam, hogy csak a jövő hónapban tudja visszautalni.
Sajnos, nem egy nagy összeg,/4500 ft/ ezzel a rendőrség kiröhögne, de legalább másokat ne verjen át.
Ráadásul kvázi-tag, bár csak 4 hónapos regisztrációval, de a pozitv visszajelzései után nem vártam volna ezt a magatartást.

[ Szerkesztve ]

(#12744) Kisfejes válasza salgado (#2) üzenetére


Kisfejes
csendes tag

halli vigyázatok a kővetkező személlyel mert ugyanis egy sima csérről lett volna szó és átvágott úgy volt egyszerre felad lyuk a telefont és ő meg nem adta fel
[boldi111111 ] szóval óvatosan üzletéj vele!

(#12745) vechtor


vechtor
csendes tag

Sziasztok én kérnék Tottika-nak egy feketét mert vettem tölle egy N-vidia vga-t 7600gs-t 5000ftért és minden amit írt hazugság volt azt írta h passiv nem volt passív azt mondta tökéletes hát nállam már a biosban csíkoz nem lehet drivert felrakni. amikor szóltam neki akkor azt mondta h jó majd keres másikat ez történt 1 hónapja azóta akármit írok nem válaszol. :S hát vigyázzatok vele.

(#12746) slayer93


slayer93
tag

Üdv vele érdemes üzletelni :w.daywalker??
Nem bizalmatlanság csak kíváncsiság. :D

"Ne próbáld, hanem csináld meg"~ egyik kedves volt Tanárom :)

(#12747) Rómeó válasza slayer93 (#12746) üzenetére


Rómeó
tag

Szerintem 41pozitívval megbízható,de ha már ide találtál,akkor ennek te is utána tudnál járni,nem szerencsés hogy beírtad ide a nick nevét,ugyanis ha valaki rákeres a gyors keresővel az Akikkel jó vigyázni ........ topikba, ott találni fog egy hsz-t,ami történetesen a tiéd!

Megbízhatóságom:http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=R%F3me%F3 *** Eladó cuccaim:http://hardverapro.hu/tag/romeo_3 *** TeL:06ötven1049766

(#12748) puntocsento válasza vektorka (#12741) üzenetére


puntocsento
csendes tag

vektorka: keresd meg. engem is egy emberke át..szott egy PS3-al. szerencse csak előleget utaltam. de egy másik sorstársamat is át..szott. be írtam több hirdetésbe, hogy ez, és ez az emberke, nevével , tel. számával, számlaszámával. (most ne jöjjön senki avval a baromsággal, hogy nem volt jogom kiadni az adatait, mert nehogy már egy tolvajnak több joga legyen mint egy "normális" embernek). csaló és vigyázzon vele mindenki. na most felhívott egy srác hogy őt is átverte, (de őt 20eft-al). és mit lehet ilyenkor csinálni. mondtam neki hogy a bankba az ügyintéző látja a címét, csak hát nem adhatja ki. de keressen egy K&H-s ismerőst (ott volt a csaló). talát is egy olyan eberkét aki ott dolgozik, és megtudta a címét. utána már felkeresheted, vagy feljelentheted.

(#12749) vektorka válasza puntocsento (#12748) üzenetére


vektorka
csendes tag

puntocsento: köszi a választ, valószínű, hogy ez lesz...
illetve most néztem utána az otp-nél, hogy 5évre visszamenőleg ELVILEG lehet egy felszólítást küldeni az illetőnek, "TÉVES UTALÁS"címszóval, hogy te bizony nem arra a szlaszámra akartál utalni, és ismétlem: elvileg köteles visszautalni... lehet, hogy ezt is megpróbálom, mert hát 10k ha azt vesszük nem egy nagy összeg, de azért nem is kevés, pont a "határon" van :)

(#12750) petrelli86


petrelli86
aktív tag

csillag01 fórumtársunkat negatívan értékelném, mivel visszatartottam az árut az ő kérésére, ezzel komoly vásárlókat buktam el, így már pénzben is megkárosított..

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=petrelli86 Vágjál bamba képet! ÍGY! MOST JÓ!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.