Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#12751) hunsoul


hunsoul
csendes tag

dani0025 társunk x1600 videokártyáját amit hírdetett PH-n úgyvolt hogy elcseréljük 7db original játék kulcsra, tudjuk (remélem) hogy a kulcsok értéke meghaladta a 9000FT-ot amennyiért ő árulta. Xfire-re felvettem, megkapta előre a kulcsokat, másnap feladja - ezt mondta. Másnap írtam neki hogy fel-e adta aztmondta igen. Este folytattuk a beszélgetést, mondtam neki hogy a postán kapott visszaigazoló papírt fényképezze le holnapra hogy meggyőződjek arról, hogy tényleg feladta. Fél órával később bevallotta hogy nem adta fel inkább eladja készpénzért. És még utánna nyalizott hogy had tartsa meg az egyik cd-kulcsot.

Keresek IntelP4 procit! Keresd a hírdetéseim! XFIRE:DRAGONHUN

(#12752) snakepit


snakepit
csendes tag

Üdv!
Értesítenék mindenkit hogy silverlightx személyében csalóval állunk szemben.
Én sajnos bedőltem neki (nincs negatív értékelése, 4 hónaposan kvázi-tag) de nem vagyok egyedül, mást is megkárosított [link].
Vigyázzatok vele!
Üdv!

(#12753) N3gro


N3gro
aktív tag

Baromi nagy fekete pont jár illes14-nek. Vásárolt - volna - tőlem egy videokártyát, a helyet és az időpontot megbeszéltük. A találkát lemondta, mondván, hogy majd este átjön személyesen. Persze nem jött, a telefont átirányította, privire nem reagált. MEGBÍZHATATLAN, INKORREKT, senkinek sem ajánlom!

(#12754) millerur


millerur
tag

Egy büdös nagy fekete pont *Z/\ck*
-nek mivel 1.5 hetet vártam képekre. Ebből a gépből vettem volna a deathaddert. Május 20-án írta hogy elküldte, majd 1 hét mulva, hogy elrontotta a címet és újrapostázza. Azóta sem érkezett meg.

[ Szerkesztve ]

(#12755) Lacazr93


Lacazr93
senior tag

fiatalur-nak is mehet egy fekete pont. Megbeszéltük az időpontot, a helyet, de nem jött el. Telefonszámomat tudta, szóval eltudott volna érni. Az üzlet tárgya ez lett volna: Blacberry 8310 előhátlap

(#12756) Arti14 válasza heki91 (#12727) üzenetére


Arti14
csendes tag

Te gonosz.

[ Szerkesztve ]

(#12757) radírfej


radírfej
senior tag

Sziasztok!

sajnos kellemetlen tapasztalatot kell, hogy megosszak rome75 fórumozóval kapcsolatban.

hirdettem egy alap netezős konfigurációt.
fent említett kolléga, jelentkezett, hogy ilyen formában érdekelné a dolog.

még aznap hívtam, kivittem hozzá a gépet. beüzemeltük, minden ok volt. még hívott később, hogy milyen driverek, hogyan, stb. segítettem.

aláírtunk szerződést, abban kicsit nagyobb (8 napos) határidőt írtam, mint amit ígért a kolléga a fizetéssel kapcsolatban, biztos, ami biztos alapon.

aztán valahogy a kitolt határidőre sem érkezett meg az összeg.

mindenféle időhúzós szövegekkel kísérve a mai napig sem jött meg a pénz.

akárhogy is alakul, ha át is utalja még (mint ahogy tegnapi üzenetében "hamarosan utalva" szöveg szerepel), azt hiszem, hogy egy igencsak megbízhatatlan figura.

mindenki vigyázzon vele.

Másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.

(#12758) Iceman9305


Iceman9305
csendes tag

Nekem is ide kellet jönnöm. Mégpedig egy videó kártya csere ment volna postán keresztül mely a megállapodás szerint úgy volt hogy feladjuk és mind a ketten lefényképezzük a feladószelvényt ez meg is történt csak sajnos TOMI25000 nicknevű felhasználó egy teljesen kamu szelvényt fényképezett le. És hétfőn adtuk fel réges régen meg kelett volna érkeznie. És sajnos buktam egy jó videókártyát. Vigyázzatok vele!!!

(#12759) Schaffer válasza radírfej (#12757) üzenetére


Schaffer
csendes tag

radírfej mennyi az anyagi károd? :F
Voltál nála,tudod hol lakik, akkor miért nem látogatod meg :(((

[ Szerkesztve ]

(#12760) EmberXY válasza radírfej (#12757) üzenetére


EmberXY
addikt

Ha jogi értelemben nem kifogásolható és "hiteles" papirt irtatok a dologról, amiben elismeri a tartozását, akkor ez alapján be tudod hajtani, ez még a jobbik eset... Sok sikert.

[ Szerkesztve ]

Up the Irons!

(#12761) Iceman9305


Iceman9305
csendes tag

Az lesz hidd el tudom hol lakik...kb. olyan 10k-m bánja!

(#12762) r.norbert


r.norbert
csendes tag

Sajnos kell egy fekete pontot kérnem salieri. -nek, mert meghirdetett 28.000,- ért egy Fuji S1500 fényképezőt. Megbeszéltem vele, hogy elviszem, de csak hónap végén lesz meg rá a pénz, addig félre teszi-e. Mondta, hogy igen. Rá pár napra módosította az árat 30.000.- ra és tovább hirdette. Ezt szóvá tettem, mondta nem lesz semmi gond, ahogy megbeszéltük, 28-ért félreteszi, és majd vihetem. Ma közli, 30ért eladta. De még annyit sem írt, hogy más jelentkező, tudok-e előbb fizetni, vagy akármi. Nagy bunkóság volt!

(#12763) salieri. válasza r.norbert (#12762) üzenetére


salieri.
őstag

Igen ez valóban így történt mas ajanlott erte 30 -at azonnal! Te ,hogy cselekednel helyemben?"Biztosat a bizonytalanert soha "ne add szerintem. Eladnad magadnak 28 ert, varva ,hogy majd kifizeted, vagy a biztos 30-as ajanlat.. Szerintem inkabb a masodik. Nem voltam korrekt? Irtam priviben ,hogy bocs de elment a gep!? Mi ebben a nem korrekt? :F Talan igazad lenne ha nem szoltam volna vissza neked! No comment.. :W

[ Szerkesztve ]

(#12764) beltram válasza salieri. (#12763) üzenetére


beltram
tag

Talán igazad lenne, ha nem ígérted volna meg, hogy félreteszed 28-ért. Elég vicces, hogy nem látod, hogy mennyire inkorrekt volt részedről ez a magatartás. Persze mindennek megvan az ára, a te esetedben úgy néz ki ez kétezer forint.

[ Szerkesztve ]

pace be with you

(#12765) radírfej válasza Schaffer (#12759) üzenetére


radírfej
senior tag

á nem az én stílusom a fizikai erőfitogtatás.

különben a kár nem jelentős, 10 000 Ft, de azért tudnám mire költeni.

tegnap beszéltem vele, szokásos: főnököm utalja, hétfőn a számládon a pénz.

kár, hogy ezt már hallottam...

Másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.

(#12766) csokad


csokad
senior tag

egy fekete jár malipetya-nak, mert rendeltem tőle egy kártyát úgy 4napja és visszaírni sem méltatott a címet is leírtam elméletileg elküldte de még sehol. már nem veszem át a csomagot. se itt PH-n se MSN-en nem méltat visszaírni!

(#12767) Schaffer válasza csokad (#12766) üzenetére


Schaffer
csendes tag

Ezt érzem az eset kapcsán! :((

http://www.nooooooooooooooo.com/

[ Szerkesztve ]

(#12768) csokad válasza Schaffer (#12767) üzenetére


csokad
senior tag

most ezt hogy érted?

(#12769) Gerasz


Gerasz
aktív tag

Ha mostanában külső LG 500 Gb-os (vagy nyilván 2,5"-os belső, akármilyen márkájú 500 gb-os) vinyót akar elsózni valaki, vigyázzatok! Engem egy "Salinger" nevű 1 hozzászolásos nick akart átverni, elérhetőségek nélkül. Miután jeleztem, hogy ki is próbálnám az "új, bontatlan" terméket, közölte, hogy selejtes, de megoldják (lesz másik, blablabla) és majd a nap folyamán hívni fog. Azóta is várom

(#12770) Sonky


Sonky
aktív tag

Egy marha nagy fekete pontot kérek Tib_-nek.
Régebben vettem tőle egy 500Gb-os WD vinyót 1Hét garival. A vinyó 3Nap 2Órát ment és Tönkrement. Semmi válasz nincs csak hogy jaj vigyem ide oda. :W

[ Szerkesztve ]

Egy legenda vagyok.

(#12771) damdadam válasza vojtek (#12387) üzenetére


damdadam
tag

Tudod egyedül az a baj,hogy te szellemileg még a képeddel vagy egy szinten!!!!!!!!!!!
Egy: ahogy említetted a pixelhibát / az elektronikusról most olvasok! / felajánlottam,hogy csináljuk vissza a dolgot!Te vártál a válasszal majdnem 3 hetet!!!Ezalatt a 3 hét alatt bármit csinálhattál a készülékkel.......Mindennek ellenére / orvosolandó a problémát / felajánlottam a 8800GT videókártyát.
Kettő:NEM vízhűtéssel!!!!!!!!!Víz az csak a te fejedben lehet ezek szerint........
Soha nem volt GT-hez vízhűtésem!GTX-hez igen,ATI-hoz igen,de 8800GT-hez soha!!!!
De tudod mit!?,nem érdekelsz!Remélem soha nem akadok össze ilyen "emberrel" mint te vagy!
További szép napot!
:((( :(((

Ha egy cápa a tenyeredből eszik...........az enni fog a lábadból is!!

(#12772) Sonky válasza damdadam (#12771) üzenetére


Sonky
aktív tag

Ne személyeskedj!

Egy legenda vagyok.

(#12773) damdadam válasza Sonky (#12772) üzenetére


damdadam
tag

??????

Ha egy cápa a tenyeredből eszik...........az enni fog a lábadból is!!

(#12774) franyóbácsi


franyóbácsi
csendes tag

FEKETE PONT gitarblx-nek mert vadi új HDD árul Xbox360-hoz és nem az!!!!Én vettem tőle HDD és 6-7 játéknak a mentései voltak már rajta!!

[ Szerkesztve ]

üdv,Franyóbácsi

(#12775) Nesztovidis


Nesztovidis
tag

kukeszke vatera sajnsos hiába a régi reg , eddigi semmi negatí visszajelzés ő is csatalkozott az átverős brigádba! Fat psp-t rendeltem meg tőlle postán , de a psp hibás , elflashelt rossz alapos gép. Magyarúl bekapcsolás után csak a hullámok futnak! VIGYÁZZATOK VELE!

Csak telón érsz el : (30)-989-2062 - Hívj ...

(#12776) [EU]SASA1


[EU]SASA1
tag

Hello mindenki egy fekete pontal jutalmaznám Sentinel80 fórumtársat. Mert nem jelentkezett csak 3om nap műlva mikor rákérdeztem mi lessz a kártyával, pedig a teloszámomat is elkérte egyeztetés miatt. Mikor jelentkezett már hozzányúlt a kártyához és én mondtam neki hogy így elvesztette a kártya a gyári garit... erre ő hogy én vissza akartam küldeni a megvásárolt rossz kártyát a gyártóhoz és kapni helyette egy új kártyát. Amit a megbeszélt 5K helyett 6K-ért akart már adni.

És emiatt
"Ja értem, szóval sajnáltál 6000ft-t adni érte , de azért vissza akartad küldeni , hogy kapj egy teljesen újjat ami jelenleg 30 000ft-t ér. Köszi, de inkább másnak adom el."
üzenetet kapom.

Ez nem volt korrekt viselkedés. Mi köze ahoz hogy egy hibás kártyával mit csinálok nyerek vagy bukok rajta ha már megvettem.

(#12777) Schaffer válasza [EU]SASA1 (#12776) üzenetére


Schaffer
csendes tag

Nyílván nem volt rajta már gari eredetileg sem, mert akkor ő vitte volna vissza.

(#12778) beltram válasza Schaffer (#12777) üzenetére


beltram
tag

A gyártói garancia attól még élhet, hogy nincs számlád és/vagy lejárt az itthoni kisker garancia.

pace be with you

(#12779) [EU]SASA1


[EU]SASA1
tag

Igen. Nem titok sztem hogy vannak páran akik pénzért el tudják intézni a garit. De akkor sem értem miért kell átejteni az embert ha meg akartam venni, neki tök mind1 hogy mi lessz a kártyával lessz belőle egy ks pénze aztán kész. Ez a tipikus ha nekem nem lehet jó ne legyen a másiknak se.

Mostmár odaírta a hirdetésbe hogy. "Ügyeskedők, visszacserélést fontolgatók kiméljenek." :DDD

(#12780) donald01


donald01
csendes tag

(#12781) Bommel17


Bommel17
csendes tag

Üdv!

Problémám akadt egy eladásnál.

Darabonként eladtam egy gépet amit használtam előtte. Minden rendben volt vele, semmi problémát nem tapasztaltam.

Az alaplapot golyo191 nevű fórumozónak vette végül hosszas egyeztetés (kb. 3 hét) után, közben laolaj, Fairplays, vepe, és FieeL007 forumozók (4-en) is megvették volna az alaplapot de következetesen visszautasítottam, mivel félretettem golyo191 -nek , megvártam míg megjön a "fizu"-ja. (Utólag ezt már megbántam)

Előzetesen 1 hét próbagaranciát ígértem a lapra, és még fél évig garanciális Gianninál: [link]

10 nap után írt hogy az alaplapot csak most tudta kipróbálni, és nem müködik.

Teljesen ledöbbentem, mivel nálam müködött, semmi gond nem volt vele, nem állt szándékoban átverni, mivel nem lenne értelme rossz alaplapot eladnom. Visszanéztem, és láttam hogy a próbagari már lejárt.

Visszaírtam neki hogy nálam müködött rendesen, és esetleg szállítás közben sérült meg és mivel lejárt a próbagarancia, próbálja meg legariztatni Gianninál.

Válasz röviden az volt, hogy szállítás során csak nálam sérülhetett meg :F , Gianninak írt üzenetet, de lerázta és hogy ilyen hozzáállással nem sok jövőt jósol nekem a PH!-n , és vegyem vissza a lapot.

Mi ilyenkor a teendő? A legkorrektebben szeretnék eljártni, vétel során is rugalmas és korrekt voltam, általában én hívtam őt, és hibátlanül működő alaplapot adtam el. Esetleg az ár felezésében is benne lennék (bár nem érzem igazságosanak, de ha ez a béke ára..), úgy érzékelem hogy a vevő ezzel nem elégedne meg.,

[ Szerkesztve ]

(#12782) Darth_Revan válasza Bommel17 (#12781) üzenetére


Darth_Revan
veterán

Ha tudta, hogy nem lesz lehetősége 1 héten belül kipróbálnia, akkor legalább szólnia kellett volna, legalábbis nem tudok elképzelni olyan hirtelen jött eseményt ami miatt nem lenne 1 szabad órája 10 napon keresztül. Másik, hogy 3 hetet várt az alaplapra majd behajintja a sarokba és 10 napig felé se néz? Gyanús ez nekem.

Én nem venném vissza, te részedről korrekten jártál el, nekem a vevő oldalán tűnik gyanúsnak valami.

[ Szerkesztve ]

(#12783) Bommel17 válasza Darth_Revan (#12782) üzenetére


Bommel17
csendes tag

Üdv,

"Már mint mondtam akkor is hogy csak vidéken tudom kipróbálni mert oda kellet vinnem.": Ezt írta arról, hogy miért ilyen későn próbálta ki.

Mondta hogy vidéki, de nem említette hogy nem tudja kipróbálni, csak 10 nap múlva.

[ Szerkesztve ]

(#12784) SuPeSoft


SuPeSoft
tag

egy fekete pontot kérnék tompa21-nek ezért az üzletért nem egy nagy tétel ,gondoltam ne porosodjon itt,elküldöm és majd postázza azt a nyavalyás 2000ft-ot persze azóta is küldi.Aki nek már van egy feketepontja [link] ugyhogy tőlem megkapja a másodikat.Ne üzleteljen vele senki.

(#12785) sasa311 válasza Bommel17 (#12783) üzenetére


sasa311
veterán

Semmit, te korrektül jártál el.

Ha próbagarira veszek valamit alap, hogy kipróbálom. Ha meg voltam olyan lúzer, hogy nem tettem akkor nem reklamálok utólag.

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#12786) flensburg válasza lmouse (#12300) üzenetére


flensburg
tag

Ez a böven benne voltam az 1-hétbe,hagyuk má.1-hónap mulva jelenkeztél mert adigra szedted .Állitolag össze az alkatrészeket..És ha informatikus vagy akkor helyszinnen átvizsgálod tünetesen,,A Lap hibátlan volt...erröl enyit,

Helyes irásom gyatra,Külföldön nötem fel,,ezért is nem írok helyesen ,,Bocsi mindenkitől akinek ez bánttya a szemét.flensburg felhasználónak 44 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#12787) beltram válasza flensburg (#12786) üzenetére


beltram
tag

Bizony van olyan, hogy az ember nem nézi át a cuccot, mert megbízik a másik emberben. Úgy látom benned nem szabadott volna, a helyesírásodat elnézve én szóba sem álltam volna veled, nemhogy vegyek tőled valamit. A privát üzenetekből biztosan megállapítható lenne, hogy mikor került sor az adásvételre, de szerintem aki megnézi ezt a hozzászólásodat, annak ennyi is elég.

pace be with you

(#12788) atross válasza beltram (#12787) üzenetére


atross
csendes tag

Hali.
Nagy fekete pont xcore xcore kollegának ezért az üzletért
Eladásra kínált egy Nokia 5630 mobiltelefont amit én meg is vettem volna tőle, sőt előre utaltam volna és már mindent leegyeztettünk, de írása szerint időközben eladta.
Szerintem nem volt a tulajdonában ez a készülék. Vagy valami más van a háttérben.

(#12789) golya87


golya87
őstag

Hello

codmw2 "kollégával" kapcsolatban szeretném mindenki figyelmét felhívni, hogy CSALÓ. Egy hete (2010. 06. 21.) átutaltam neki az általa árult videókártyáért az adott összeget és a kártya valahogy nem ért el hozzám. Azóta még csak válaszra sem méltatja felszólításomat pedig azóta is rendszeresen látogatja az oldalt. Szóval ha csak tehetitek kerüljétek az illetőt. Ha esetleg érdekel valakit privátra nevet, elérhetőséget stb-t tudok adni róla. A feljelentéssel még pár napot várok.

Remélem legalább nektek segítettem!

üdv
golya87

(#12790) guni


guni
tag

SpenceR

Nem fekete pont, inkább szürke. Vettem tőle egy Samsung Galaxy Spicat. A vétel előtt telefonba azt mondta, hogy nincs nála a kábele, azt pár nap múlva tudja csak odaadni. Az ezutáni hetekben folyamatos hitegetés mindenfélével, aztán pár hét hívogatás után meguntam. A telefon egyébként hibátlan és az értékéhez képest jelentéktelen, 2500 Ft a kábel ára, igazából nem is értem, ennyit nem ér meg neki a saját arca? Pedig nem tűnt annak a csóró tinédzser hülyegyereknek. A vicc hogy ha még a vásárlás előtt azt mondja, hogy nincs meg a kábel, lehet nem is érdekel, de így eléggé rossz szájízzel gondolokok a dealre...

Guni

[ Szerkesztve ]

(#12791) _BM_


_BM_
senior tag

Sziasztok!

Előbb a "kivel érdemes üzletelni" topikban akartam feltenni a kérdésem, de nem akartam megzavarni a pirospont-kérő hsz-ek monoton kavalkádját, úgyhogy inkább itt offolnék. Szóval magyarázza már meg valaki nekem, hogy mi értelme van használt hardvereket a bolti bruttó ár környékén, illetve alig valamivel alatta meghirdetni, és hónapokon át eröltetni. Létezik olyan vevő a piacon, aki megvásárol mondjuk egy N270-es dell 1011-et 65 ezerért ismeretlentől ahelyett, hogy alig 5 ezer ft pluszért élvezné a kicsomagolás örömét a számos egyéb előny mellett? Ez a típus csak egy példa, de rengeteg ilyet látok a bolhákon.

(#12792) Silent77 válasza Bommel17 (#12781) üzenetére


Silent77
veterán

Ebben az estben semmit.
Mivel még garanciális a lap, ott kell kopogtatni.

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#12793) kircso13 válasza _BM_ (#12791) üzenetére


kircso13
senior tag

igen vannak ilyenek! Vannak olyanok is akik az újat akarják használt áron venni, mert azzal pedáloznak, h a ph -n van olcsobb is, igaz használt! Laikus emberként kérdezem, ha senki nem vesz újat, hogyan lesz használt cucc! Na mindegy, szal mindenki vessen magára :)

..,

(#12794) Zohan


Zohan
senior tag

Sziasztok!
Mr.Xy76 kollégának javaslok egy fekete pontot!!
Oka: Megbeszéltünk egy üzletet ő nokia 5800-ját elcserélné egy e71re... de nekem olyanom nem volt ezért hát megbeszéltük h szerzek egyet pár nap és bizniszelhetünk.. azt mondta hogy oké. Nos 2 nap után szereztem egy ilyen telót nagyon jó álalpotú frankó garisat teszem hozzá hogy nekem nem volt szükségem rá de bizniszeltem+kp..3 pmre sem válaszol azóta hogy mivan hiába írok neki így hát vettem 27e ért + teló alkatrészekért
egy olyan telefont amire nem volt szükségem.. és még csak el sem nagyon akarják vinni.
Kissé dühítőnek tartom, mivel nem volt most hirtelen 30k-m amit "kidobhatnék"..

Szerk.: Jah és azóta is minden nap jön fel látogatni az oldalt csak egyszerűen nem is válaszol!

:R

[ Szerkesztve ]

Cooler Master, Asus & Corsair User - Powered By AMD

(#12795) C64


C64
őstag

Íme itt egy csaló: bondor
Elcseréltem vele a saját 4870x2-met egy 9800GX2-es kártyára +kp-ra, de mint utólag kiderült ez a vga ramhibás, és egyáltalán nem működik! Garis volt ugyan még vagy 3 hónapig, de az üzlet, ahol vette a srác a kártyát, már régen megszűnt. Azóta nem jelentkezik be és ki van kapcsolva a telefonja is!

Állítólag nemrég költözött a balatonra, Siófok mellé, ki tudja mi igaz ebből. Csak óvatosan gyerekek az idegenekkel!

[ Módosította: #65675776 ]

Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ

(#12796) zsolesz010


zsolesz010
senior tag

"Ha valaki az üzlet során számodra anyagi kárt okozott, amiért fekete ponttal jutalmaznád..."
Biztos ismerős azoknak, akik egyszer is elolvasták az 1. hsz-t valamelyik negatív vagy pozitív értékelő topikban.
Sokakkal fordult elő, hogy a másodpercre pontosan lefixált időpontban, a fél négyzetméternyi pontossággal megbeszélt helyen nem jelent meg a másik fél. Nem is gond egy pár perc csúszás, sok esetben még 10-15 perc is rendben van, ha jelez az, aki késik. De itt most értelemszerűen nem róluk lenne szó.
Régóta szúrja egy pár, 1. hsz-t elolvasó és értelmező ember szemét a fent idézett rész. Persze vannak, akik el sem olvassák, és feketét kérnek annak, aki nem jelent meg a találkozón, konkrét anyagi kárt sem okozott, és így ugyebár nem kerül bejegyzésre a pötty az összesítő listára.
Ezt most ki lehet küszöbölni azzal, hogy beírom, 2 vonaljegy a károm, vagy a 40 fokban vártam fél órát, és megromlott a frissen vásárolt tej. Ami vagy igaz, vagy nem. Az esetek 99%-ában privátokkal egyértelműen bizonyítható, hogy ki a hunyó, ha meg nem járul hozzá a közzétételhez a meg nem jelent fél, szintén világos a helyzet.
Hogy mit akarok ezzel az 1. hsz. szerint ide sem illő mondathalmazzal? A szabályt hozók gondolják át kicsit a feketés dolgot. És mérlegeljék Wass Albert szavait:

"Ha egyszer azt mondod, hogy ekkor meg ekkor ott leszel valahol, és mégsem vagy ott, akkor csak egy mentséged lehet. Valami szörnyűséges dolog történt és elpusztultál. Mert, ha még élsz, csak egy kicsikét is, akkor is hírt adsz valamiképpen, hogy miért nem lehetsz ott, ahol várnak reád. Mert az emberi élet legdrágább kincse az idő, nem lehet pótolni semmivel. S aki másokat várakoztat, az időt lop el tőlük. Ha csak pénzt lop el másoktól, azt jóváteheti. De az ellopott időt nem lehet pótolni semmivel."

- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)

(#12797) XaraX válasza zsolesz010 (#12796) üzenetére


XaraX
addikt

[link]
[link]
Maradni fog ez így minden bizonnyal. :(

(#12798) SeaQR válasza Szivacsrobi (#12730) üzenetére


SeaQR
csendes tag

Érdeklődsz PÜ-ben, elkéred a telefonszámom, másnap reggel felhív valaki hogy prohardverről keres töltő ügyben de azt nem teszi hozzá hogy ő nem Szivacsrobi - vajon honnan szopjam ki hogy nem te vagy az? Ismételten felhívni? Hányszor hívjam még... Azok után hogy megszivat az illető és neked írok PÜ-t hogy fasza csávó vagy, annyit bírsz visszaírni, hogy "engem biztos nem hívtál". Ha képes lennél normálisan kommunikálini és tudatni a másik féllel hogy "ja bocs nem nekem kell a töltő hanem a haveromnak adom meg a számod", vagy az eset után leírod nekem ezt PÜben amit ide és elnézést kérsz hogy ilyen szarul intézted a dolgokat, akkor igazad lenne. Tehát a fekete pontodat osztogasd a link barátodnak, ne annak aki a "veled" egyeztetett helyen, módon és időben járt el mindenben.

[ Szerkesztve ]

(#12799) c2extreme


c2extreme
csendes tag

JO nagy fekete pont: jcscom

2010-05-07 -en kuldtem el neki az altala lefoglalt memoriakat, azota se fizette ki (direkt nem irom hogy "megvasarolt")

mindenfele kifogasokat talal, miert nem utalta eddig a penzt.
7200 Ft -rol beszelunk pontosan...... 2 honapja nem kaptam meg a penzem
privat uzenetekkel tudom bizonyitani, hogy megkapta, es hogy milyen kifogasokat irkal miert nem fizet :(((

(#12800) sanyi150


sanyi150
tag

Nekem robitech fórumtárssal gyűlt meg a bajom a közelmúltban. Az utolsó pillanatig potenciális vásárlónak tekintettem - 2 héten keresztül hitegetett és 100%-ra ígérte hogy eljön és megveszi a dobkészletemet. De mindig akadt valami kifogás: éppen nincs pénze, hirtelen beteg lett, váratlanul nyaralni ment a családjával, stb. Nekem ebből elegem lett, de gondoltam okulásul leírom, legyetek óvatosak vele. Nekem egy felelőtlenül ígérgető kissrácnak tűnik, aki nem tudja betartani a szavát és mindent hibát a családtagjaira akar rákenni.

Fekete pont: robitech

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.