Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#12451) safike


safike
csendes tag

Jó napot!
Átvertek! :S
balbe610 -tó [link] vettem 1db iphone 2g-t amit itt a prohardveren hirdetett [link] a hirdetésben az áll hogy "A készüléken apróbb karcok vannak, de semmi komoly. (horpadás, ütődés nincs)"
Ez így igaz ,de már a személyes átvételnél kiderült hogy a telefon power gombja nem üzemel."amiről ő nem tudott".A mikor tovább vizsgáltagattam a telefont akkor kiderült hogy a fülhallgató kimenete se szól ,de ebben nem voltam biztos mert elég rossz fülhallgatóm volt és balbe610 azt mondta hogy neki működött.A megbeszélt hibák miatt engedett az árból 4ezer ft-ot.De már akkor sem csak karcos volt a mobil mint ahogy azt eredetileg állította.A miután haza hoztam a telefont egyfolytában valamilyen dokkoló miatt sír ami nincs hozzá csatlakoztatva azt mondja hogy nem támogatott emiatt folyamatosan leakar szedni a telhálózatról.A kijelző bal felső sarka be van nyomva amiről szintén nem szólt.

A pénzt vissza nem akarja adni annak ellenére hogy elhallgatott hibákat illetve a fülhalható részről hazudott is.
Vigyázzatok vele! Ha másnak is van vele gondja keressen meg!

(#12453) kano válasza safike (#12451) üzenetére


kano
nagyúr

De miért vetted meg, ha már volt 1 olyan hiba is amit elhallgatott és Te észrevetted? Nyilván nem egyenes ember az ilyen. :((

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#12454) jeni válasza safike (#12451) üzenetére


jeni
félisten

Igaz mindenki újonc aki ide regizik,de azért 19 napos újonctól mondhatnám látatlanban venni nem szabad,illet volna 3 nap próba garit adnia az illetőnek.

(#12455) Jézus1969 válasza jeni (#12454) üzenetére


Jézus1969
tag

ildi6300 fórumtársnak adnék fekete pontot egy "walkman matricát" vettem volna tőle előre is küldtem a pénzt kb egy hónapja de nem küldi a matricát és apénztse vissza azt irja mindig hogy nincs ideje bemenni a postára ,már visszasem ir. nem tudom hogy mit tegyek? :U
nem az 500ftmiatt de hogy lehet ilyen becstelen valaki ? akkor mondta volna azthogy ne küldjem neki a pénzt mert nem megy postára. erről enyit. :Y

komolytalan gyerekek kiméljenek!!!

(#12456) sanci07


sanci07
csendes tag

ÜDV.

Szeretnék bejelenteni egy megbízhatatlan aljas tagot: akvaterv-et aki írt nekem Szombaton ,hogy tartsam jégen 7600 Asus vga-m keddig és írt ,hogy nem kell neki ! ráadásul most!
mondta ,hogy kedden tutira lesz üzlet.. és volt 2 vevőm aki érdekelte volna a 7600 asus vgam legyenszivesek egy nagy fekete pontot adni akvaterv nek! köszönöttel:Sanci :( :(( :(((

(#12457) tkesy


tkesy
őstag

Fekete pontot ad:

pincehely Madmax300-nak ezért, illetve
Br1an Lolli-pop-nak ezért.

>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<

(#12458) jFox


jFox
őstag

Fekete pontot kérnék Zséé... fórumtársnak.
Egy drótnélküli PS2 kontrollert vettem tőle, leírása szerint hibátlan állapotban. Amikor megkaptam az elemtartó oxidos volt (valószínűleg belefojt pár elem), amit megkapirgálva sikerült működésre bírnom, viszont az egyik analóg joy része is rossz, előre megy folyamatosan és hátra húzva alig megy hátrafelé. Valószínűleg javítható, de nem erről szólt a megállapodás. Írtam neki, de még csak válaszra sem méltatott. :((
Végülis ezért megy a fekete pont. Ha leaglább annyit ír, hogy "bocs, már régen használtam és úgy emlékeztem, hogy hibátlan." semmi gond.

--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--

(#12459) novicento válasza Bagira01 (#12369) üzenetére


novicento
csendes tag

Anélkül, hogy explicit védelmembe vennék akárkit, azért megkérdezném, hogy ez most komoly-e.
Én azt hittem, negatív annak jár, aki mondjuk megkapja a pénzt és nem küld semmit, ilyesmi.
Ha mondjuk 5 órát utazol fel biankóra Pestre, akkor talán még OK (de itt is a költségek miatt alapvetően).

Az "elmaradt haszon", meg lemondott kocsmázás és hasonlók ugyan ne számítsanak már károkozásnak!

Más kérdés, hogy azért valamit ki lehet bökni, hogy "bocs, beszart az utolsó pillanatban", vagy valami...

(#12460) novicento válasza ZozzHUN (#12436) üzenetére


novicento
csendes tag

Már megbocsáss, de ez a hozzászólás maximális hozzáértésed tükrözi.
Ha ugyanis dobozos az iPod Touch-od, akkor jár hozzá Fucking Manual, ami arra való, hogy Read. (remélem a tradícionális opensource közhely használata nem minősül az én személyes profanitásomnak).

Ha nem, akkor az internetről letölthető.
Vagy közös, bár olykor hálátlan barátunk, a Google, fejlett fórumkereső funkciójával is örömmel, és ingyen (=alapárban) siet segítségedre.
Ha kéred.

Persze, a megértéshez szükséges néhány olyan angol szó, mint a "supports", "audio", "headset", "profile", valamint az "only", megértése.

Hátha nem lenne kedved az ellenszenves blablában turkálni, így kiemelem.
Az ÖSSZES Bluetooth funkcióval ellátott Apple termék KIZÁRÓLAG BLUETOOTH HEADSET PÁROSÍTÁSÁRA ÉS HASZNÁLATÁRA ALKALMAS.

Ezenkívül:
A Bluetooth protokoll, csakúgy, mint a legtöbb, nem ön-halálraítélő változat, LEFELÉ KOMPATIBILIS.

Tehát ha valaki azt állítja, hogy a Bluetooth 1.1 eszköz nem megy egy Bluetooth 2.0 host-al, az konkrétan kimeríti a szakági ignorancia fogalmát.
Ez, szerintem, egy "droidlakta" Terminal mobilfórumon teljesen megszokott.

Itt azonban azt hittem, a legújabb ultratuning videokártya, valamint anyuci jólmenő munkahelye (=HÁROMDÉMÁRK) közötti összefüggésen kívül némi ISMERETTEL is rendelkezik a tagok jelentős része...

Kérném tehát a T. Házbizottságot, amennyiben ezen ügyből kifolyólag jelen pillanatban esetleg "egyszerűsített eljárásban" már megítélték "Anal" (bízom benne, a matematika jellegű felsőoktatási tárgy "rövidített formája" inspirálta a nick genezisét) kollégának a negatívot, szíveskedjenek azt semmisnek nyilvánítani.

Egyébként a trémobil, valamint a vodkafon software-es (nahát, nocsak! a pannon tényleg nem! okos okos) telefonok olyan szinten le vannak ostobítva, hogy az olyan hálátlan előfizetői magatartás, mint az elvárt díj megfizetése nélküli csengőhang- vagy fénykép-átküldés, vagy a BLUETOOTH GPS használata, eleve halálra van ítélve.

Kérem továbbá a T. Ház Elnökét, vagy az erre feljogosított személyt, hogy - méltatlan hangvétel alapú (ki)szerkesztési eljárás esetén az egész hozzászólásom törlése helyett szíveskedjen csak a megfelelő részt kitörölni. Áldozatos munkáját ezúton is tisztelettel köszönöm.

(#12461) ZozzHUN válasza novicento (#12460) üzenetére


ZozzHUN
addikt

Google a barátod Avagy mégis megoldható, csak jó GPS-t kell találni.
Wiki a barátnőd Itt azt írják hogy 1.2-ig kompatibilis, én sajnos még nem tudtam 1.1-el összekapcsolni, de kedvedért meg fogom próbálni más 1.1-es eszközzel.
Bluetooth 2.1+EDR (Mivel az iPod Touch-ban ez van)

A fröcsögésedre hogy "Az ÖSSZES Bluetooth funkcióval ellátott Apple termék KIZÁRÓLAG BLUETOOTH HEADSET PÁROSÍTÁSÁRA ÉS HASZNÁLATÁRA ALKALMAS." Kipróbáltam Nokia E51-el, Sony Ericsson C902-vel, ezek tényleg Bluetooth 2.0-t használnak, de valamiért ezekkel sem ment a GPS :( Pedig a P990i is ezt használja. A különbség annyi, hogy az előbbi két készülék támogatja a Stereo Headset-et (ez viszont csak szoftver kérdése, nem hardver)

Végül, de nem utolsó sorban, a szép kinyilatkoztatásod, hogy nehogy kapjon negatívot, picit ... értelmetlen. Én NEM kértem negatívot Anal-nak, magát védte, de engem nem károsított meg, egyszerűen jobban kell vele vigyázni, és akkor neki se lesz baja elégedetlen vevőkkel, és a vevőknek se vele :)
Olvasd el a beszélgetést részletesebben, meg az első hozzászólást a topicban, hogy miért jár a negatív valójában.

[ Szerkesztve ]

(#12462) ZozzHUN válasza novicento (#12460) üzenetére


ZozzHUN
addikt

ui.: az iPod Touch nem telefon (de nem is MP3 :)))

(#12463) novicento válasza ZozzHUN (#12461) üzenetére


novicento
csendes tag

Így van, írják, hogy a 2.x (less a2dp) "backward compatible" az 1.2-vel. Bluetooth_v1.2
Én ellapoztam, hogy az 1.2 meg visszafelé kompatibilis az 1.1-el..

(#12464) zsolesz010


zsolesz010
senior tag

v.petike, azaz V. Péter (név, e-mail cím, telefon a linkelt hirdetésében).
Azt hiszem, 1 hónap után felesleges tovább várnom.
Március 21-én érdeklődött 7200rpm-es notivinyóról, kérdezte, van-e nagyobb kapacitású is. Mondtam, hol vehető át, és mondtam, nincs nagyobb.
Válasz nem jött, de másnap, március 22-én felhívott, hogy aznap elviszi, estig mindenképp hív, hogy mikor érkezik. Nem jött, nem hívott.
Március 23-án hívott, hogy kellene neki a vinyó, jön érte, mondtam, hogy vannak nálam, de jöhet a korábban említett helyre, megoldjuk.
13k volt a vinyó, és még vitt egy külső racket, ami 2.3k, összesen 15.3k. 20k-s bankjegye volt, nem tudtam visszaadni, javasoltam a sarki boltot váltásra, mondta, menjek már le vele, hogy ne kelljen visszajönnie, mondtam, vendégem van, nem megyek.
Lement, váltott, ideadott 13k-t papírpénzben, és egy marék 200-as érmét, amit naívan nem számoltam meg, és még vissza is akartam adni neki egy százast, gondolván, mivel páros, biztos 2.4k-t adott. Azt mondta, nem kell a visszajáró, elköszönt, távozott.
Nem sokkal később számoltam, kiderült, hogy összesen 7db érmét kaptam, 1.4k-t a 2.3k helyett. Hívtam, mondtam, mi a helyzet, azonnal mondta, hogy este elugrik az elmaradt összeggel. Késő délután még felhívott, hogy nem látja a Win a vinyót, telefonon elnavigáltam a partícionáláshoz és formázáshoz, egyetlen szóval sem említette, hogy mégsem jön rendezni az elmaradt 900ft-ot.
6 napot vártam, Március 29-én írtam neki. Semmi reakció, minden nap többször bejelentkezett és foglalkozott a hirdetéseivel. Március 31-én ismét írtam, semmi. Április 1-jén ismét, erre már jött válasz.
Hogy másnap bármikor jó neki az általa említett metrónál, hívjam bármikor. Semmi arról, hogy miért nem jött, ahogy ígérte. 640ft-os oda-vissza út mellett értelmetlen lett volna az általa korábban ígértektől eltérni. A korábban válasz nélkül maradt utalási lehetőséget ismét felajánlottam, hiszen kényelmesebb.
Jött a válasz, miszerint ő dolgozik, ezért az utalás kilőve. :F És hogy 300ft feletti üzemanyagárral neki is pénzbe van az utazás. Megjegyzem, akkor is 300 felett volt az üzemanyag, amikor ígérte, hogy még aznap elugrik az elmaradt összeggel. Pár percre rá még 2 privát, miszerint látta, hogy hirdetek Dell Studio laptopot, ha beszámolom az Acer gépét, érdekelné.
Április 2-án válaszként írtam, hogy akár hétvégén éjfélkor is utalhat, nem számít, hiszen a számlavezető rendszer nyitásakor végrehajtják a tranzakciót. Felajánlottam még a postai utalványt és a rózsaszín csekkes lehetőséget, feltételezve, hogy postára azért biztos járnak számlákat fizetni, és mondtam, hogy a Dell gépet hétvégén elvileg elviszik.
Azóta se banki úton, se postai úton, se a korábban azonnal megígért személyes úton nem kaptam meg a pénzt, és 22 napja válasz sem érkezett, de a ph-t rendszeresen látogatja. Egyrészt volt egy ígéret, másrészt utalás bármikor kezdeményezhet, harmadrészt ha ezek nem működnek valamilyen oknál fogva, akkor pl. számlák befizetésekor ott a postai út. És persze 3 hete nem reagál.
Utána kellett volna néznem, így nem vártam volna eddig.
Megjegyzem, a helyszínen alapból még fizetni akarta a teljes összeget, nem feltételezem, hogy szándékosan adott kevesebbet azért, mert nem mentem le vele váltani, és azonnal felajánlotta, mikor hívtam, hogy rendezi a maradékot, amiből az jött le, már tisztában van vele, hogy kevesebbet kaptam. Ellenben az ígéret elfelejtődött, ahogy a 900ft és a válaszadás is.
A saját magam által írt privát üzeneteket közzétehetem, az övéit nem. A fentebb leírtakat maradéktalanul alátámasztja így is.
Fekete pont a valós anyagi kárért. A többiért a szabályzat nem teszi lehetővé.

- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)

(#12465) aram01


aram01
nagyúr

rátok bízom hogy adtok e fekete pontot neki vagy sem
megegyeztem egy telefonra captiano10 "kollégával" megbeszéltük az árat és az időpontot.erre látom ezt a hirdit.írok a srácnak hogy akkor megegyeztünk vagy sem? erre vissza ír hogy családi okokból nem tudja eladni a telefont.Előjött a kisördög kérdezem a másik vásárlót sikerült e megegyezni a telefonra és vissza írt hogy köszöni érdeklődésem igen.Még jó hogy nem mentem el a találkozási helyre,úgyhogy nagyon nem ajánlom eme tagunkat

Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...

(#12466) Milan86 válasza Milan86 (#12383) üzenetére


Milan86
tag

Még mindig nincs bejegyezve a negatív !!!! Mennyi telt már el az első írás óta? Felesleges az ilyen topic ha úgysincs vele foglalkozva. Ha nem is napi de azért heti szinten vezetni kéne legalább.

(#12467) kukinyo válasza Milan86 (#12466) üzenetére


kukinyo
addikt

Sem a fekete sem a piros nincs vezetve már nagyon régóta.
Arra azért jó a topic hogy mielőtt üzletet kötnél valakivel,itt utánanézz.

(#12468) Gyuri27 válasza kukinyo (#12467) üzenetére


Gyuri27
félisten

[link] rendszeresen van ez frissitve. A negativoknál ez azért csalóka mert az első hsz-ben szereplő kritériumoknak nem felel meg az itt lévő hszk-feketepontok 90%.

Amd - Radeon - Ryzen

(#12469) Malachi


Malachi
addikt

Majd 5 év korrekt üzletelés után kell írnom ide.

kasza68

hirdetett egy alaplapot, megegyeztünk, hogy postára adja, több privit is váltottunk és telefonon is beszéltünk, minden alkalommal korrektnek tűnt és minden alkalommal azt mondta, hogy már feladta a csomagot, ajánlva. ehhez képest hiába kértem, nem kaptam képet a feladóvevényről és persze a csomag se jött meg. utánvétes lett volna, tehát nem fizettem előre, viszont a másfél hetes tökölés miatt egyéb anyagi kár ért. utolsó 2 próbálkozásra már a telefont se vette fel.

őszintén szólva nem értem a dolgot, megírtam és mondtam is neki, hogy nem gond, ha eladta másnak, de szóljon, mert akkor gyorsan kell vennem egy másik lapot. minden alkalommal azt mondta, feladta a csomagot. nem hiszek neki.

ennyi, igazából csak annyit mondanék, hogy sajnos megbízhatatlan a srác.

[ Szerkesztve ]

(#12470) king1367


king1367
csendes tag

jumbi90 fórumtársnak kérnék egy feketét. Még régebben cseréltünk egy rossz W910i-t egy állítása szerint 6600GT-re, és nem rég derült ki, hogy valójában 6600 lett belőle. Hiába, hogy régi az ügy, de azért mégsem azt kaptam amit vártam.

Jelezném mindenkinek, akinek "írtam", hogy az elmúlt 2-3 napban illetéktelen(ek) fért(ek) hozzá a fiókomhoz, vagyis NEM én írtam PÜ-t!! Aki esetleg más úton (e-mail vagy telefon) felvette a kapcsolatot Szendrővári Tiborral, kérem írjon PÜ-t, hogy a jelenlegi üzleteket le tudjuk zárni!

(#12471) frankox válasza geezer (#12138) üzenetére


frankox
újonc

Sajnos hibás volt a termék,zárt csomagolásba küldtem,ezért nem voltam tudatába hogy rossz.Később,kis csuszással megérkezett a cseretermék,és elküldtem az úriembernek...

(#12472) Rudiaszarvas


Rudiaszarvas
tag

mcica0622 megérdemel egy fekete pontot! Nem ajánlom senkinek hogy üzleteljen vele!
Inkorrekt és semmibe veszi az embert! Vigyázzatok vele!

(#12473) Dudu67 válasza Rudiaszarvas (#12472) üzenetére


Dudu67
tag

Kifejtenéd kicsit bővebben?

Üdv Dudu

Az optimisták angolul tanulnak, a pesszimisták héberül. A realisták pedig lőni ! http://phmegbizhatosag.atw.hu/

(#12474) fer


fer
őstag

Na én is összeakadtam egy csalóval, már volt róla szó, itt a fórumon! Vizler Attila! Van tőle egy csomagom, ami a postán vár, azt mondták 10 napig vissza tudják tartani! a súlyából ítélve nem egy hd5770 van benne, hanem legalább 3db! írtam neki, hogy ha nem utalja vissza az előleget amit fizettem, akkor a haver (aki volt rendőr), szerez parancsot és felnyitjuk a csomagot, és ha kamuzott megindítják az eljárást ellene!

''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."

(#12475) localhost válasza fer (#12474) üzenetére


localhost
Közösségépítő

Jelzem: nem értem!

[ Szerkesztve ]

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#12476) fer válasza localhost (#12475) üzenetére


fer
őstag

Mi nem világos?

''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."

(#12477) kukinyo válasza fer (#12476) üzenetére


kukinyo
addikt

Lehet küldött neked egy téglát?
Vagy mire gondolsz?

(#12478) fer válasza kukinyo (#12477) üzenetére


fer
őstag

Lehet rosszul kezdtem az egészet! Akartam venni egy hd5770-et, meg is egyeztünk, csak kezdett furcsa lenni az egész (már a 24k ára is), mármint a feladás körüli hercehurca, hogy nem ő adja fel, hanem valami haverja, és neki megy majd a pénz, mert így fizet ki egy tartozást, én általam!
Elvileg, már fel lett adva a csomag, csak nem hagyott nyugodni a dolog, és írattam az egyik haverral neki egy levelet, hogy őt is érdekli a vga, erre ez a szemét azt mondta neki is, hogy ok meg van még, és postán el tudj küldeni neki is, innentől már gondoltam, hogy egy csaló van a háttérben! Na akkor küldtem neki egy lebuktál levelet, azóta nem hallani róla semmit, még a telefonja is állandóan ki van kapcsolva! Na most ezek után szerinted mi lehet abban a csomagban?

''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."

(#12479) theartofdota


theartofdota
tag

Bejelentenék egy csalót, nincs értelme tovább várni:
emelne2
A történet a következő:
Jelentkezett a hirdetésemre, amiben ramot kerestem és felajánlott 2x 512Mb 667Mhz Kingston DDR2-es RAM-ot. 3000 Ft-ban egyeztünk meg+ (400 Ft posta)
Mivel az aláírásában bevan linkelve a vatera accja, így előre utaltam. 300 Ft-ot kért ajánlott postára, még jóhiszeműen megfejeltem egy 100-assal, h biztos elég legyen.
11-én elutaltam a pénzt. 14-én ráírtam, h mégis mi újság van, válaszában csak hebegett- habogott, h mennyire szétszórt, meg milyen névről utaltam,hova küldje, merthogy kitörölte a beszélgetésünket. Mind1 megírtam neki még1x a címem meg honnan utaltam.
15-én írt, h pénteken tudja feladni a ramokat.
17-én ráírtam még 1x , h mi a helyzet. Jött a már megszokott kaliberű válasz, közbejött valami stb, hétfőn tudja feladni.
17-én, 19-én és 20-án még írtam neki, semmilyen válasz nem jött, pedig naponta fennt volt
19-én volt fennt utoljára, nem válaszol. Gmailos e-mail címére is írtam, semmi válasz.
Kiss Norbert
Kenderesi lakos (Jász-Nagykun-Szolnok-Megye)
vatera accja, amit rendszeresen látogat

Mivel valós anyagi kár ért ( 3400Ft) kérném a fekete pontot neki és kitiltását is- az esetleges újraregjeire is-, h másokat ne b@szhasson át!

(#12480) localhost válasza fer (#12478) üzenetére


localhost
Közösségépítő

"Na most ezek után szerinted mi lehet abban a csomagban?" Hát vagy rendőrsapka vagy három vga ? Segíts!

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#12481) kukinyo válasza fer (#12478) üzenetére


kukinyo
addikt

A csomagot utánvéttel adta fel?

(#12482) Silent77 válasza fer (#12478) üzenetére


Silent77
veterán

Bemész a postára, és az ott a helyszínen kibontod, ennyi az egész.

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#12483) hdpeti


hdpeti
tag

Üdv.
Újabb csalóba futottam bele!Ps3 játékot vásároltam 7500Ft-ért,aminek az árát elutaltam azóta sekép-sehang!Kamu vaterás felhasználónevet adott meg!
Itteni felh.neve:mcica0622 VIGYÁZZATOK CSALÓ!!!!!

Adatai,amik nem biztos hogy valódiak:Mórai Cecília Sióagárd,vagy Veszprém!!
Adatok amik biztossakarkas Norbert OTP 11773322-00465825

"...te Péter vagy,azaz kőszikla..."

(#12484) Silent77 válasza hdpeti (#12483) üzenetére


Silent77
veterán

[link] :(

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#12485) Chipyttababy válasza hdpeti (#12483) üzenetére


Chipyttababy
csendes tag

Ez OTP Bács-Kiskun megyei LAFO fiók, ha ez segít, az én bankom ultraszuper, ha beírod a számlaszámot, kiírja a bankfiókot. Ez tuti, mert megállapította az internetbankom, így utalás nélkül. Hajrá rendőrök, indulhattok oda! Veszprém a Dunától nyugatra van, ez viszont a Duna-Tisza közén.

[ Szerkesztve ]

Ha mi szólunk a mindenhatóhoz, az ima, ha az a mindenható szól hozzánk, az skizofrénia.

(#12486) Chipyttababy


Chipyttababy
csendes tag

6000 Kecskemét, Szabadság tér 5. Itt nyitották a számlát, itt van az a LAFO fiók, az biztos, hogy nem Veszprém vagy Sióagárd. Ha ez segít.

[ Szerkesztve ]

Ha mi szólunk a mindenhatóhoz, az ima, ha az a mindenható szól hozzánk, az skizofrénia.

(#12487) MuFFo


MuFFo
tag

Egy közepesen nagy minuszt RentonR kollégának. Egy hűtőt akart eladni, [link] három napig folyamatosan hívtuk, miután fixre le volt beszélve a dolog, de nem vette föl. Ez nem volt szép dolog kolléga úr! :(

Ha nincs semmi gipszer, akkor minden klopfol, avagy porhab, infulzió, pénztálca, magányóvoda, pogárcsa, szandár, kaukció,anterna

(#12488) Lasy


Lasy
veterán

ikiviki forumozónkal nem érdemes üzletelni.
Igaz üzleteltem már vele nem egyszer, de most nagyon átvágott. :(
Hirdettem egy K770 alkatrészt szinte minden megvolt hozzá, illetve egy K770 LCD-t zsír új csak kipróbálva volt.
Megbeszéltük, hogy küld egy K510 et ami W200 szoft van.
OK mehet a csere, erre én feladtam, de ő este írta, hogy nem küldi, mert a joy nem tökéletes.
Mondtam, hogy küldjön helyette mást.
Most már majdnem 1.5 hónap letelt, és csak annyi választ adott, hogy te nem szoktál dolgozni?
Nem értem, mindig fent van mindenhol, de választ nem akar adni.
Akkor most mi van, buktam rajta 4-5000.- forintot, és mint látom nem én vagyok az első. Pedig mint írtam volt már vele nem egy üzletem...
Nagyon sajnálom, de most már ideje volt leírnom, mert nem válaszol a privimre.

+36702778032

(#12489) #16939776


#16939776
törölt tag

Üdv!

[Kulcsár67] kollégával lenne problémám, ezen üzlet során akadt.

(2009.11.03)Kerestem egy bontott laptop-billentyűzetet és ő készséggel felajánlotta szolgálatait.
(2009.12.04) eltelt egy hónap(és kb.: 30 üzenet) mire sikerült postáznia a billentyűzetet.
mire ideért az 5K-s billentyűzet már 7k-ba került mert neki nincs bankszámlája...
A termék nem az a típus volt mint amit kértem, nem volt rajta NUM-pad...
(2009.12.09) Keszegesen vissza küldtem neki a billentyűzetet és megegyeztünk hogy a vételárat(5K) befizeti a számlámra.
(2010.01.30) haladékot kért február közepéig.
(2010.04.27)az átutalás még mindig nem történt meg, és nem válaszol a privát üzenetekre.

ha valaki összeakad vele akkor legyen óvatosabb!

[ Szerkesztve ]

(#12490) ikiviki válasza Lasy (#12488) üzenetére


ikiviki
aktív tag

Na ide figyelj ..
1:Az LCD é az rossz.irtam is neked hogy cseréld ki mert az kellett volna,
2.A billyenytü panel felső része szakadt.
3.Nem is volt itt meghirdetve.
4.Küldtem neked egy SE W200i függetlenül..kb 6 hónapja..És állitolag elltünt a Postán.
De nem, mert átvetted..

Ja mellesleg az LCD-é az bontott volt .nem uj..

Ugyhogy ki vert át kit?Akkor miről beszélsz..
Nagy fekete pont Lasy-nak..

Ja és én akkor nem háborogtam .de kideritettem hova adtad ell.

[ Szerkesztve ]

http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ikiviki&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#12491) #16939776 válasza #16939776 (#12489) üzenetére


#16939776
törölt tag

UPDATE:

Kulcsár67 ezt írta visza:
"nem lehuzás volt csak egyszerüen költözködtem lakást kellet nézni ha jo május elején megy a pénz 100 százalék"

2010.05.15.-ig függesszük fel a dolgot, én hiszek neki :D

(#12492) Sanyabá válasza hdpeti (#12483) üzenetére


Sanyabá
senior tag

Ezzel a mcica0620 nekem is lett volna egy üzlet. Panasonic DVD írót árult,priviben meg is beszéltük az árat.Én mondtam hogy mivel újonc,ezért küldje az árut,és én utalok.Erre mondja útánvéttel küldi,ekkor már gyanússá vált.Mondom egy barátom pont arra jár és érte megy.Azóta nem lehet elérni( 3hete) de talán jobb is így.Tehát ÓVATOSAN vele!!!! :K

[ Szerkesztve ]

A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.

(#12493) hajk10 válasza Sanyabá (#12492) üzenetére


hajk10
csendes tag

http://hardverapro.hu/tag/vigyori78.html
neki egy hatalmas fekete pontot és akit átvert írjon nekem és adja meg a cimét is mert fel szeretném jelente köszönöm

(#12494) colos890721


colos890721
tag

Sajnos ki kell osztanom az 1. fekete pötyimet, pcZenta kollégának emiatt a sikertelen üzlet miatt.
Igérget, halogat, magyaráz és emögött semmi cselekedet.
Sajnálom de az ilyen "üzlet ember" ezt érdemli.

colos890721 felhasználónak 176 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! https://www.faceboook.com/compharvest https://comp-harvest-kft.business.site/

(#12495) hdpeti válasza Sanyabá (#12492) üzenetére


hdpeti
tag

Le lett tiltva,reméljük nem tér vissza(vagy legalább elüti egy busz,vagy egy vonat,vagy...). :DDD

"...te Péter vagy,azaz kőszikla..."

(#12496) mgoogyi


mgoogyi
senior tag

Sziasztok,

Sesztakbence fórumtársnak egy bant, majd 3 hónapos huzavona után sem tudtuk lerendezni az ügyet.

Előzmények, amiket az üzleti vita topikba írtam:
[1]
[2]
[3]

Röviden:
- február eleje G25 kormány 35k, rosszul csomagolta be, a váltó megsérült út közben ill. elszakadt a pedál vezetéke
- visszavenni nem akarta persze, aztán kivizsgáltattam a postával(1 hónap..) és megállapították, hogy a feladó a hibás
- megegyezünk, hogy megpróbálom megjavíttatni, ha sikerül, akkor fizeti a javíttatást,
ha nem, vissza az egész
- nem sikerült megjavíttatni ( A javítás költsége pedig olyan formában hárult rám, hogy segítettem a szerelő haveromnak egy program megírásában.), egyezkedünk, hogy akkor vissza az egész, hogy majd egy havernak eladja 20k-ért. Erre mondom, hogy annyit nekem is megér a kormány+pedál, küldjön vissza 15k-t, Azt mondja ok, msn-en beszéltük, meg is van a screenshot. Húsvét utánra beszéltük, hogy akkor küldi.
- húsvét után 2-3 héttel ráírok, hogy mi lesz már, sacc 1 hétig semmire nem reagál, aztán írom, hogy kap 1 hetet, aztán rendőrség
- erre már válaszol és jön azzal, hogy bizonyítsam, hogy tényleg rosszul működik a váltó, kérdezem hogy, esetleg levideózni tudom, hogy nem veszi be a fokozatokat, de ha akarja, vissza is postázom. Erre azt mondja, elég ha a pedál elszakadt vezetékéről küldök képet ?!?-> elküldöm a képet, amit azután csináltam, hogy kivettem a dobozból február elején, azt mondja, hogy ok, a héten megy a pénz (ez előző héte valamikor volt).
- ma jött meg 9k.. a 15 helyett

Bant neki, elmehet a jó francba ez a tetű. A acc-ot ketten használják egyébként, egy testvérpár. Én az idősebb 18 évessel bizniszeltem, az öccsé az acc.
http://logout.hu/tag/sesztakbence.html

Googyi

(#12497) Sanyabá válasza hajk10 (#12493) üzenetére


Sanyabá
senior tag

Akkor ez a kettő login név egy ugyanazt a személyt rejti? Mint ahogy írtam, nem adott meg semmi féle elérhetőséget,tehát már ez is eleve gyanús volt!

A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.

(#12498) Lasy válasza ikiviki (#12490) üzenetére


Lasy
veterán

1:Az LCD é az rossz.irtam is neked hogy cseréld ki mert az kellett volna,
Az LCD teljesen új, már másnak is elsóztad ezt, hogy nem volt jó amit küldött. Most visznek tőlem még egyet. Így nem hinném, hogy rossz
2.A billyenytü panel felső része szakadt.
Több bill panelt is küldtem, abból az egyik teljesen új volt. A másik meg hibásként volt benne a hirdetésben is.
3.Nem is volt itt meghirdetve.
Itt is meg volt hirdetve, de nem csak ide fogom beírni...
4.Küldtem neked egy SE W200i függetlenül..kb 6 hónapja..És állitolag elltünt a Postán.
Én nem vettem át a w200at, mert nem jött meg, de amit én küldtem azt te másnap megkaptad. Míg te fel sem adtad a w200at. Akkor most ki vert át kit?

Illetve hogy lehet hogy ugyan ezt írtad az SE-PORTÁLON is? hogy nem itt lett véve?
Tehát sehol nem vetted meg, de mégis elküldtem neked ez azért túlzás szerintem.
Gratulálok a hazudozásodhoz.

+36702778032

(#12499) Norb3rto


Norb3rto
senior tag

Sziasztok!

Bacsisza kollégával vigyázni 5770 et vettem volna tőle holnap telefonon egyeztettünk délelőtt és most írt, hogy "eladta a vgat már tárgytalan" :((( anyagi károm nem származott belőle.

Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.