Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#12901) Benoe77 válasza Gabesz01 (#12899) üzenetére


Benoe77
őstag

"HÍVHATLAK????????"

Persze.

(#12902) Benoe77 válasza Gabesz01 (#12900) üzenetére


Benoe77
őstag

Rosszul értelmezted a mondatot:

Én azt gondolom, hogy számodra csak addig vevő a vevő, amíg ki nem fizette az árut, utána már le van szarva.

így írtam.

(#12903) Benoe77 válasza Benoe77 (#12901) üzenetére


Benoe77
őstag

Ok, megbeszéltük a dolgokat, korrekt volt Gabesz01.

Az is igaz, hogy ijedtségemben először a jelszót kértem sms-ben, majd mikor azt írta, hogy a gép vadi új, nem tud ilyenről, megírtam, hogy akkor másnap visszaviszem.

Ezután telefonon mondtam, hogy legalább nézze meg, miről beszélek, és a többit már leírtam...

Megállapodtunk, hogy mivel nem eldönthető és bizonyítható egyértelműen, hogy hol is történt a jelszó beállítása, a kikódolás költségét elfelezzük.

Ez a megoldás számomra megfelelő, a fekete pont kérést visszavonom.

(#12904) Szneki Bolt


Szneki Bolt
csendes tag

Üdv Mindenkinek!

Sajnos fekete pontot kell kérnem smity fórumtársnak.
Az itt hirdetett monitort küldtem neki postán, de a feladás után visszavonta a vásárlási szándékát, ami nekem utazással/csomagolással/postával/+utánvéti díjjal nem kevés pénzbe került.
Megbeszélésünk alapján hajlandó volt kifizetni a kiadásokat, melyekre részletfizetést kért, de sajnos az első utalás után elfelejtette a dolgot és mivel a k-re sem reagál, szó nékül elmenni emellett nem tudok.
Nem mondom, hogy megbízhatatlan, sajnos nekem így sikeredett.

üdv:Szneki bolt

... a zsíros kenyér sosem esik a vajas felével a földre...

(#12905) SP!T


SP!T
addikt

Üdv mindenkinek!

Én sosem gondoltam volna, hogy egy igen régi és aktív tagot fogok lehúzni, de most mégis...
Július 10 környékén rendeltem egy SSD winyót Ősembertől. Azt mondta, hogy következő utáni hét elején (tehát 19ei hét) már lehetséges, hogy átvehető lesz!
Eljött a hétfő! Kérdeztem mi a helyzet a cuccal?! Keddre meglesz, de majd ír nekem azt mondta. Kedden rákérdeztem újra már délután fele... Megérkezett, de szerda lenne jó neki!
Megbeszéltünk egy találkozót X helyen Y időkor. Mondtam neki, hogy hívom mielőtt érkezem, mert neki 10 perc kiérni, míg nekem fél óra minimum autóval.
Induláskor hívtam, de nem vette fel a telefont. Már rossz érzés fogott el... Menet közben többször is hívtam, de semmi! Fél órát vártam rá a megbeszélt helyen, közben hívogattam, írtam a telefonomról MSN-en neki és halotti kuss...
Amint hazaértem írtam neki újból MSN-en, hívtam továbbra is. Láttam, hogy azóta se PH!-n nem járt és MSN-en sem jött semmi. Reménykedve, hogy biztos valami extra történt nem rimánkodtam vártam, mindenkivel történhet valami sajnos! Ám este megláttam, hogy belépett PH!-ra! Egyből írtam neki privát üzenetet, de azóta megint nem lépett be! Láttam a hirdetései közt másnap, hogy van egy másik vásárlója is! Nála rákérdeztem, hogy mikor beszélt vele utoljára. Azt mondta 10perce emailt váltottak és kiemelte, hogy azonnal válaszolt. Hát írtam neki én is.. megint egy napja semmi!

Nem tudom mi történhetett, hogy nem volt képes szólni! Nem tudok feltételezni rosszat egy ilyen régi tagról, de hát egyszerűen, ha nem reagál... Mára ezt meguntam! Elpocsékoltam az estém rá, a benzint, a türelmemet és a pozitív hozzá állásom mint személyhez! Ha esetleg rajta kívülálló okok miatt megmagyarázható ez tényleg állok elébe és ez esetben elnézést kérem, de nem igazán hiszem, hogy ne lett volna alkalma valamit nyögni, ha másnak emailt írt! :(

Üdv:
SP!T

There's a device that I've been using called a whoop.

(#12906) Uncool Ben


Uncool Ben
tag

fixedgear

Megbízhatatlan, gerinctelen alak.

Megállapodtunk, hogy elad egy mobiltelefont, aminek a 44 ezres árából egy ezrest engedett. Megbeszéltük, hogy találkozunk délután 5-6 után a 2-es metró vonalán. Megadtam a mobilszámomat is, hogy ha bármi változik elérhessen. Délutánra viszont eltűnt, a mobilszáma nem kapcsolhatóvá vált, privátra nem reagált, semmi. Másnap ugyanez volt a helyzet. A profiljából láttam, hogy időközben egyszer már belépett, de továbbra sem méltatott válaszra. Végül egy emaillel sikerült elérni. Azt válaszolta, hogy "ráraboltak a készülékre", azaz valakinek eladta időközben, mert az nem 43-at adott volna érte, hanem 44-et. :Y Az persze nem jutott eszébe, hogy rámcsörögjön, mint első jelentkezőre, megkérdezni, hogy én is adok-e érte 44-et, vagy legalább időben értesített volna, hogy "tahó vagyok, de eladtam". Így lecsúsztam egy 42-es ajánlatról is időközben.

(#12907) szocsika válasza attila206 (#12871) üzenetére


szocsika
csendes tag

Nálam is bepróbálkozott feszter123 "kolléga" de nem jött neki össze a "biznisz".

Meghirdetett egy kiváló 320 GB-os WD winyót 4000 forintos áron. Gondoltam, hogy ez azért túl jó ajánlat de kíváncsi voltam a végkimenetelre. Élből közölte, hogy "utalásal szélitás psotázásal ha a személyes tali nem megoldhato".
Na, mondom ez már jól kezdődik. Mivel felajánlottam Szolnok és Csongrád megyei ill. budapesti személyes átvételt (ami persze nem volt jó mert Ő Salgótarjánban lakik) ezért megadott egy full másik nevet ill. egy számlaszámot. A megadott név I. Szilveszter.
Nem kicsit leesett az állam mert a név ismerősnek tűnt. Pár napja shteer hsz.-ében találkoztam ezzel a névvel (áldom is az eszem, hogy időnként átbogarászom a problémás emberkékkel foglalkozó topikot).
Érdekes módon az általa meghirdetett cuccok "elpárologtak" az oldalról (még az utolsó pillanatban láttam, hogy 7-8 ember kollektívan szapulta a hyperolcsó winyókat).
Gondoltam csavarok még egyet a történeten és felajánlottam, hogy a hétvégén egy kollégámnak arra lesz dolga és egy "szervíznotival" azonnal le tudja csekkolni a winyót-így azonnal ki is tudja fizeti.
Erre a válasz: "igen volt rosz multam sajnos volt de már rég nem csinálom de ha nem hát nem".
NO COMMENT

Ui.: csak azért nem kérek rá fekete pöttyöt mert nem ért anyagi kár (hozzáteszem a közhiedelemmel ellentétben a rendőrség nem csak a 20ezer forint feletti ügyekkel foglalkozik. Ha az elkövető 2 vagy több embert károsított meg akkor csalássorozat miatt összeghatár nélkül is elkezdi a nyomozást).

Csak azért írtam le ezt az esetet, hogy a tapasztalatlanok mások hibáiból (vagy szerencséjükből) okuljanak.

[ Módosította: #65675776 ]

A mobilom mindig be van kapcsolva: 06/30-50-64-288, de ha nem akkor: szocsika@gmail.com

(#12908) scream


scream
veterán

Szeretnék egy jónagy FEKETEPONTOT kérni hekkerbacsinak.

Mára megbeszéltünk egy találkozót,elkértem telefonszámát a biztonság kedvéért.

Tegnap írtam neki itt PH!-n ,hogy akkor holnap tali ,nem írt ugyan vissza de be volt jelentkezve.

Ma odaérek a megbeszélt időre és 2 ÓRÁT álltam és vártam rá ,hivogattam és SEMMI. :W

Aki teheti KERÜLJE EL !!! :W

Teljesen megbízhatatlan.

(#12909) sshr3kk válasza blackvinyl (#12853) üzenetére


sshr3kk
tag

Valószínűleg fake, mert nekem ezt írta egy Fényképezőre:

Hello seller,

My name is Mrs kate Vernon from Alberta in Canada I was very impressed with the item you posted ,I would like to know if the item is still available for sale, I'm really interested in buying the item for my son schooling Abroad as a Birthday Present and i will also like to know how many of these item you have in hand for sale .So kindly get back to me soon with the present condition of the item and the cost of the item.You can reach me at(kate_vernon@live.co.uk.) if you are interested in selling your item to me.

I await to hear from you soon.

Thanks

Szóval szerintem válaszra se méltasd! :)

Marcell

Live your life, like it's your last day!

(#12910) Dodder válasza sshr3kk (#12909) üzenetére


Dodder
tag

Ha venné a fáratságot és visszaolvasna kicsit. olvashatná,hogy ezt nigériai csalásnak hivják.itt bővebben olvasha róla.De rá is guglizhatna a neten.
Egy nigériai csalás anatómiája

szocsika: mostantól 20000 forint alatti cselekmény (lopás csalás) is elzárással büntethető. Akár egy kifli ellopásáért is.

[ Szerkesztve ]

Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.

(#12911) elaller


elaller
csendes tag

Szeretnék jelenteni egy újabb tetű kis [CSALÓT]!

[luckR] 2 hónapja megbeszéltük hogy elcseréljük a termékeinket, megállapodtunk hogy egyszerre feladjuk a postán és mindenki happy.
Én sajnos voltam ilyen hülye és feladtam a pc-t a postán amit meg is kapott, de ő mindenféle szövegeket talált ki, nem bízik az emberekben, nincs pénze feladni a terméket, de 2 hónapja egyfolytában esküdözök hogy elfogja küldeni amint lesz pénze, mert rendőrnek tanul és nem baszna át senkit...stb...stb... Akit átvert vagy kételkedik eltudom küldeni a privát beszélgetést, mert sajnos itt nem lehet nyilvánosságra hozni, pedig így lenne értelme ennek az egésznek, megszégyeníteni az ilyen tetveket :(((
A károm 6ezer forint, nem egy nagy összeg, de azért sajnálom hogy kihúzta a sebemből ez a kis tetű. Ezért kérek mindenkit NE ÜZLETELJEN VELE, AKIT ÁTVERT AZ TEGYEN FELJELENTÉST!

http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?stext=elaller&submit= http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=elaller&submit=

(#12912) ZozzHUN


ZozzHUN
addikt

Sziasztok

Sajnos Én leszek az első, aki rosszat fog írni chooky kollégáról. Sajnos a megígért dolgokat nem sikerült betartani.

A dolog így volt pontosan: Július 10-e körül felhívtam telefonon, és megbeszéltem vele, hogy Július 16-17 utánra kellene Nekem félrerakni egy EKL (Cold Tower) processzorhűtő AM2/AM3-as foglalattal + számlával. Ő ezt meg is ígérte telefonon. Július 12én rákérdeztem, hogy sikerült-e felküldeni Pestre, hogy csak át kelljen venni az apjától. A válasz az volt, hogy a hűtő az apjánál van, egész héten át lehet venni Budakalászon. Július 23-án jelentkeztem kora reggel, hogy szeretném akkor átvenni a hűtőt (az volt az első nap hogy volt rá már időm, hogy át vegyem). A válasz az volt, hogy elfogyott. Picit mérges lettem, mert direkt félrerakattam, nehogy elfogyjon, tudván ez egy nagyon jó hűtő, olcsó, és persze már alig van belőle.
Ha azt mondja, hogy nem tudja félrerakni egy hétre, akkor azt mondom, hogy rendben, és nem tervezgetek a hűtővel.

Én 2 héttel előre szóltam, hogy igen, kell Nekem. Mind telefonon, mind pü-ben közöltem az időt, hogy mikor tudom átvenni. Erre Ő rábólintott. Majd mikor átvenném a cuccot, akkor már nincs több. Sajnos elég csalódott vagyok, de szerencsére nincs másról szó, csak hogy ne rakassatok félre Nála semmit, mert nem biztos hogy félre is teszi. (Akinek nincs ideje rögtön átvenni, de spórolni szeretne a postaköltséggel Annak ez rossz hír)

üdv

zoli

[ Szerkesztve ]

(#12913) cgod


cgod
tag

Nem tudom, hogy mennyire csalás, de engem, mint munkanélkülit megviselt a Keldorn69 által árult k800i. A hirdetésben is és privát válaszában is az szerepelt, hogy egy feltehetően szoftveresen javítható csík van a kijelzőben, ami a készülék használatát különösebben nem befolyásolja. Ma megérkezett a készülék és nagyjából a kijelző egyharmada használhatatlan egy nagy folt miatt, ami kevésbé (egyáltalán nem) tűnik szoftveresnek. Nem lenne ezzel semmi gond, ha kijelzőcserésnek árulja a telefont, nem pedig használhatónak.

Persze felhívtam, hogy mit ajánl a probléma rendezésére, de azt mondta a pénz már nincs meg, szóval tegyek azt, amit akarok. Én pedig ezt a hozzászólást akartam megírni, mely ugyan nem ad nekem kijelzőt, de legalább figyelmezteti a Ph dicső népét, hogy az urat minimum fenntartásokkal kell kezelni, illetve inkább a személyes találkozót alkalmazni utalás helyett.

Ha valami kell gyorsan, telefon a barátod | Eladó használt montik, érdeklődni a szokott felületeken.

(#12914) beltram válasza cgod (#12913) üzenetére


beltram
tag

Jótanács: máskor legalább egy fényképet kell kérni az áruról. Én még akkor is kérek róla, ha személyesen veszem át. A "nincs fényképezőgépem" és a "most éppen nem tudok képet csinálni" válaszok elég jól kiszűrik a simlis eladókat, persze tisztelet a kivételnek. Természetesen ez is sem garancia semmire, de semmibe sem kerül.

pace be with you

(#12915) domi007


domi007
őstag

Ha nem is feketepontot ér, de mindenképpen hatalmas időveszteséget és nagy kalap bosszúságot okozott nekem wesaaa újonc.

Az általa kínált DVD íróra már a múlt hét előtt lecsaptam, és bár ő pestinek írta magát a hirdetésben mégsem tudta átadni a cuccot ("nincs nálam" -> WTF?). Ezekután én elmentem egy hétre külföldre, de tartottam vele a kapcsolatot, és végül is mára beszéltünk meg találkozót. Az általa megadott számon körülbelül 10szer hívtam, mire tizenegyedszerre végre felvette, majd közölte, hogy "jött egy másik srác és elkelt a cucc". Mindezt, mint írtam több hét egyeztetés, és miatta való késlekedés után. Természetesen mikorra végre felvette a telefont én már úton voltam, így jó sok időt vesztettem mire haza tudtam fordulni.

A telefon és a privát üzenetek minősége alapján bátran állíthatom, hogy nem szimpatikus, sőt nagyon is ellenszenves (és még finoman fogalmaztam) tagról van szó, nagyon óvatosan üzleteljetek vele.

Kösz,
DOMy

"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik

(#12916) chooky válasza ZozzHUN (#12912) üzenetére


chooky
tag

Kicsit tág fogalom a "16-17 után". Ennyiből szerinted akkor szilveszterkor is jelentkezhettél volna a hűtőért.
Nekem a 16-17-e után az 18-19, vagy max 20-a, és nem 23-a.
Véleményeket kölcsönösen levontuk, én nem tartom annyira ezt az ügyet hogy többet foglalkozzak vele.

(#12917) No-kia


No-kia
őstag

hello!
Szeretnék kérni egy feketepontot gabor.82 felhasználóónak.

4000ft ért vettem tőle egy hibátlan 200Gb-s samsung HDD-t[link], de én csak egy használhatatlan , működésképtelen hdd-t kptam, ezzel még nem is lenne gond, ha megtudtunk volna egyezni, de nem reagál, akárhányszor próbálok vele kapcsolatba lépni, még van fent pár hirdetése, nem eszeretném ha mást is károsítana.

ilyen esetben tehet még a pénz viszaszerzése érdekében valami használhatót?

Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010

(#12918) SP!T válasza No-kia (#12917) üzenetére


SP!T
addikt

Szerintem jelentkezz az egyik hirdetésére egy idegen névvel és csapj le :) Ha meg posta volt az para...:(

There's a device that I've been using called a whoop.

(#12919) No-kia válasza SP!T (#12918) üzenetére


No-kia
őstag

posta volt, telószámát sem adta meg, a banknál milyen adatokat kell megadni h számlád lehessen? ha telószámot is megkell adni az jó lenne, mert kakor azt könynen megtudom szerezni

Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010

(#12920) SP!T válasza No-kia (#12919) üzenetére


SP!T
addikt

Telószámot is szoktak kérni számlanyitásnál! :K Csak nem dolgozik ott egy ismerős? :)

There's a device that I've been using called a whoop.

(#12921) No-kia válasza SP!T (#12920) üzenetére


No-kia
őstag

a féltesóm, most nem izgatna ha az én opénzemet nyúlj ale, de a család kb egyetlen rokonának kellett volna , aztán így frusztráló

Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010

(#12922) cybercide


cybercide
tag

bitboy kollégának kérnék egy fekete pontot, mert átvert.
Vettem (volna) tőle egy ATI 9600 XT videokártyát, de sajnos egy ATI Rage típusú 8 Mb-os kártyát küldött helyette. Kértem, hogy ajánlott levélként adja majd fel és küldtem rá 500 Ft-ot, de csak simán 175 Ft-ért adta fel. Tehát 2000 Ft-ért kaptam egy 8Mb-os ATI Rage kártyát. Hiába írtam neki, nem válaszol a leveleimre.

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=cybercide

(#12923) 5@$ válasza LGA 911 (#12858) üzenetére


5@$
aktív tag

Kedves LGA911,

Evvel a story val elég sok dolog sántít, nem részletezem, egyet nem értek, amikor ez történt elvileg, rá kb 2és fél évvel rá írtál újra, hogy na, holvannak a képek a házról, meg a VGA kártyákról?

elhiszed hogy a 2ésfél év alatt nem ezzel voltam elfoglalva, hanem azóta sok száz elégedett emberrel kötöttem üzletet?

ha majd nagyon ráérek akkor fogok ezzel foglalkozni.

és még valami, ha egy találkára nem megyek el, azt jelzem. akkoris ha azért nem megyek mert nem tudok menni rajtam kívülálló okok miatt, és akkor is ha nem megyek, mert tudom hogy felesleges....

További szerencsés üzletelést..

Telefon:0670-2094610

(#12924) cs31


cs31
csendes tag

nagyferko kollégának kérnék egy fekete pontot. Nagyon kellett agy Abit KD7A alaplap. Vettem tőle egyet. Gyorsan kellett, még alkudni sem alkudtam. Az alaplap hibás. Hívtam a telefonszámot amit megadott. Egy nő veszi fel aki semmiről nem tud. Írtam neki privit. Nem jelentkezik. Érdemes vele vigyázni!

[ Szerkesztve ]

(#12925) beltram válasza cs31 (#12924) üzenetére


beltram
tag

Regisztrált 2010-07-19 19:21, azaz 6 napja ― újonc

pace be with you

(#12926) Devil Gelo


Devil Gelo
tag

Hatalmas fekete pont karesz86 kollégának, nagyon akart egy memóriapárt és ezért nekiígértem és sok sok vevőt elhajtottam mivel az első komoly érdeklődőnek ígértem aki ő volt... Ezek után 3 napig nem jelentkezik és ír egy olyan pü-t hogy nem is kérte a memóriákat és hogy mit képzelek magamról, neki már van memóriája. Nem lettem meglopva, de az üzletemet elb@szta mivel már rég el tudtam volna adni a memóimat.

u.i.: érdemes vigyázni vele, még újonc pár napos...

Samsung S23 Ultra

(#12927) Csipisz


Csipisz
tag

Fekete pont [zsizsef]-nek.
Nem volt kedvem, lehetőségem, időm postára adni a dvd írót, ezért folyamatosan zaklatott.
Természetesen nem utalt pénzt előre. Nagy nehezen összehoztuk, hogy egy ismerőse átvegye személyesen. Meg is kapta, működik is csak éppen a pénzt felejtette el utalni.
Nem tette ezt meg többszöri priviben történt megkeresés után sem.

[ Szerkesztve ]

XCapitol

(#12928) Eddie141


Eddie141
senior tag

félre

[ Szerkesztve ]

(#12929) Eddie141 válasza Eddie141 (#12928) üzenetére


Eddie141
senior tag

Közben felhívott a srác. Azért javítottam. Meglátjuk mi lessz a vége. Lehet még visszatérek ide.

(#12931) VIPowER


VIPowER
senior tag

Fe-ke-te pon-tot. Piroska tanárnéni (tényleg így hívták) azért adott elsőben nekem fekete pontot ,mert nem tudta, hogy a hátsó padból nem láttam a táblát. Akkoriban még sokat csajoztam, így nem akartam elmondani hogy rossz a szemem, hiszen hogy néz ki egy pápaszemes Csődör.
A lényeg a lényeg, hogy valahogy megsejtette, hogy nem látom azt amit a táblára ír,
ezért aztán előre ültetett, amitől máris az élmezőnybe kerültem, IQ szinten.
Persze ez engem nem érdekelt, de az már igen, hogy szólt a szüleimnek hogy csak vaklálok a nagyvilágban. Azután jött a nagy érvágás ,"SZTK szemüveg", amivel kikerültem a lányok kegyeiből, bizony, akkor még nem volt menő a szemüveg, meg az IPhone, és mindaddig "antenna" problémáim sem voltak. Mondanom sem kell, azóta sem vagyok a régi.
A fekete pontok rossz emlékek számomra, szóval minden csaló, aki miatt ez a topic indult,
nem írom le hová mehet, úgyis tudják.

[ Szerkesztve ]

(#12932) joeszsz


joeszsz
újonc

Engem sajnos be is húzott
még van e-mailcíme: hotdogarc@citromail.hu
meg valami Lajos Károlyi néven is jelentkezik
bankszámlaszáma is van. so vigyázzni vele

üdv.

(#12933) smiti


smiti
addikt

Csak halkan szeretném megkérdezni, lehet -e tudni, hogy az Itt kért feketepontot miért nem kapta meg nelz fórumtársunk ?

[ Szerkesztve ]

(#12934) shteer válasza joeszsz (#12932) üzenetére


shteer
titán

[link] :U

yamaha2@citromail.hu

feltehetően ugyanaz a személy

jellegzetes hirdetések: személyes átvétel nem megoldható, van garancia, telszám nincs, kép nem valódi, gyanúsan olcsó

ezekkel vigyázni!!

[ Szerkesztve ]

..szerintem jónak tűnik

(#12935) shteer válasza shteer (#12934) üzenetére


shteer
titán

most már nem feltehetőleg, biztosan ugyanaz a csaló

..szerintem jónak tűnik

(#12936) wAfu


wAfu
tag

Feketepont phunkypete tagnak inkorrekt üzleti viselkedés miatt. Telefonos egyeztetés során megbeszéltük, hol és mikor veszem meg tőle a kívánt terméket. A megbeszélt időpont előtt fél órával hív, hogy már másnak adta el a szóban forgó terméket.

(#12937) dahyder válasza fer (#12474) üzenetére


dahyder
csendes tag

Helló.
Most olvastam a Vizler féle sztorit.
Ha megkárositott és nem tudtál feljelentést tenni itt a lehetőség.
Én most fogom feljelenteni és gyüjtöm a jelentkezőket akiket még átvert, hogy beleirjam a feljelentési jegyzőkönyvbe.
Már vagyunk egy páran!

Csatlakozz név, cim, telszám megadásával, és hogy milyen módon kárositott meg.

Üdv: Zsolt

(#12938) lajosocsem


lajosocsem
csendes tag

Egy nagy fekete pontot masterboy-nak.
Volt neki ez a hirdetés link, amikorra rákérdeztem akkor már azt mondta hogy eladta a kártyát, de van neki egy Gainward 6600GT 256MB-os kártyája. Megbeszéltük az árat meg hogy hova küldje. Na eljött a szerda azaz (ma) és hát átveszem a csomagot, utána kibontottan. És mi volt benne? Hát 3 db valami régi videokártyát (SIS, S3, Geforce4 440) küldött, a 6600GT helyet. Na jól van megírom privát üzenetben hogy nem jó kártyát küldött és hogy kérem vissza a pénzt én meg vissza küldöm a kártyákat.Utána küld e-mailt, hogy ő pedig azt küldte, meg biztos átakarom verni hogy a pénzemet visszakapjam meg kártyát (6600GT) megtartsam. De a kérdés itt milyen 6600GT tartanék meg amikor nem is azt küldte? Amúgy így nekem kemény ~4600FT (3500FT+posta) ment el így! Úgy hogy vigyázzatok vele mer átver! :W

(#12939) damdadam válasza blackvinyl (#12853) üzenetére


damdadam
tag

Tuti,hogy nem tisztességes emberről van szó!!!
Ezt a levelet én is megkaptam már párszor.
Véletlen se dőljetek be neki!!!!!!!!!!!!!!

Ha egy cápa a tenyeredből eszik...........az enni fog a lábadból is!!

(#12940) mrgo


mrgo
csendes tag

Egy nagy fekete pontot szeretnék kérni lancer77 tagtársunknak a következő eset miatt:

Priviben lebeszélt találkozó, érkezés előtt két órával (tegnap) telefonon beszéltünk, amíg minden ok. volt, majd Szigetszentmiklósra érkezvén a telefonja már ki volt kapcsolva. Én naivan arra gondoltam, hogy csak lemerült, de szerencsére 10 perc várakozás és gondolkodás után rájöttem, hogy egy átverés. Ami be is bizonyosodott, mert azóta sem jelentkezett. A tegnapi nap folyamán még többször próbáltam Őt elérni, sikertelenül.

Csak egy megjegyzés: szerintem az egyik leggerinctelenebb dolog az, ha valaki eláll az üzlettől, és annyira nem képes, hogy telefonáljon: már nem aktuális. Ráadásul olyan esetben, amikor nem 10 km-ről érkezik az ember, hanem sokkal messzebbről. (Szerencsére nekem emiatt csak 30 km kerülőm volt)
Egyre több ilyen eset van, csak érthetetlen, hogy miért.

(#12941) David93Pecs


David93Pecs
tag

Egy bazinagy fekete pontot kérnék Marcy03-nak:
A következők miatt. Adott volt egy Vastag Playstation 2 játékkonzol+2joy+4játék amit cserélt volna egy 8gb-os memóriakártyára. Megbeszéltük hogy majd egyeztetünk,hogy mikor jöhet létre a csere személyesen. Ez Kaposvári én Pécsi vagyok...
Arról volt szó,hogy személyesen elhozza Pécsre.
Pár nap múlva ráírtam msnen,hogy akkor melyik nap lenne neki a jó.Erre ő előáll egy olyannal,hogy bocs de kaptam egy jó ajánlatot az egyik joyra és eladtam. Most ez milyen szemét húzás már? Megegyezünk vlmiben és ő eladja ?
Jó,ezt még lenyeltem.Megígérte hogy szerez helyette másik joyt,de nem szerzett.
Akkor nagy nehezen megegyeztünk így,hogy 1 joyyal történjen a csere.
Megbeszéltünk egy időpontot,hogy 8:30kor száll fel Kaposváron a buszra és 10-re ideér Pécsre. Előtte nap este beszéltünk,hogy most hozza el Kutasról a ps2-t az annya és még képeket is mutatott róla meg minden...
Másnap reggel bementem elé a pályadudvarra.
Odamentem a város másik végéből 220 oda és 220 vissza...
Odaértem 10-re. Sehol senki . Hát mondom biztos késik.de megláttam hogy már beért a Kaposvári busz. Megpróbáltam felhívni. Először még kicsörgött majd kinyomta és újra próbáltam volna de már jelenleg nem elérhetőt mondott be az úriember a telefonba.
Itt már gondoltam hogy vlmi gebasz van...
Vártam egészen pontosan 10:40-ig és elindultam haza. Amint hazaértem írtam neki privátot és msnen is. Privátra azóta sem válaszol. Msnen pedig nincsen fent,valszeg letiltott vagy letörölt.
A legdurvább az egészben az hogy megpróbáltam felhívni még ezek után is. Mondom jééé nincsen kikapcsolva. Kicsörög. A végén felvette a szemétje,mondom én vagyok az és mikor meghallott engem lecsapta és azóta se lehet elérni.
Ekkora gerinctelen féreg mocskos szemét "emberrel" még nem üzleteltem...
Ha vlkinek nem jó vlmi vagy elállt az üzlettől időközben akkor mi a fenéért nem lehet megmondani? Miért kell rejtőzködni... De azért szívesen elbeszélgetnék vele személyesen ezekután... Ott biztos nem csapodná le a telefont.

EZEK UTÁN MINDENKI GONDOLJA MEG HOGY ÜZLETEL-E EVVEL A SZEMÉTTEL.

(#12942) user321


user321
csendes tag

Feketét kérnék albi31-nek ezért:

Szóval én user321 vagyok és albi31 nevű taggal van némi problémánk/üzleti vita/gerinctelenség.

Itt akadtam rá az alaplapra és PÜ-ben vettem fel vele a kapcsolatot:
http://hardverapro.hu/apro/siemens_l7320gw_elado_hibasan/hsz_1-50.html

Valszeg azért állítja, hogy nem adta el az alsó és felső burkolatot, ill. köti az ebet a karóhoz, hogy küldjek neki mindent vissza a lapon kívül, mert itt ezt árulja: http://hardverapro.hu/apro/fujitsu_siemens_amilo_l7320gw_alkatreszei/hsz_1-50.html

Albi31 profiljában nem tetszett, hogy „..kerüljön minden hülye..ha nem tudsz normálisan beszélni,kerülj inkább el!”, de másnak sajna nem volt ilyen működő lapja akkor eladó.

Vettem tőle egy 7320GW FuSi notihoz egy alaplapot + a notebook ház alsó és felső burkolatát, mert egy illetőnek tönkre ment az alaplapja. Először a lapban egyezkedtünk, de mivel 15e HUF-ért adta a lapot, majd felkínálta, hogy egy minimális összegért odaadja a házat – tapipadostól – bele mentem ebbe (2. idézet). Ezért beszereléssel 17e HUF-ot akart kérni, de mivel ő nem szerelt ezért engedett 500 HUF-ot. Egyébként volt arról is szó, hogy megvenném a kijelző nélküli teljes gépet, de erre ő azt írta, hogy az nekem sok lenne.

Ehhez idézem az ő privát üzeneteit:
1. idézet: „..a lapot 15eFt-t oda tudom adni”
2. idézet: „lapnak semmi hibája, egyben sok lenne neked,de annyit tudok segíteni,hogy mondjuk a tiedből a TFT keretestől és az optikát,hdd-t,billentyúzetet átteszük,és egy minimális összegért odaadom a házat-tapipadostúl,mert nagyon szép állapotban van,és így sokkal kevesebbet kell szerelni.”
3. idézet: „..az alsó házzal együtt,úgy hogy én szerelem át,legyen 17eFt!”

Lett még pár gond a vétel után:
A helyszínre késve érkezett, mert előttem már bizniszelt valakivel, de ez volt a legkevesebb. Ugye szerettem volna kipróbálni a lapot – ehhez én szétszedtem a notit, hogy csak be kelljen rakni a házba az alaplapot és ha műxik, akkor minden ok vagy akár az ő házába berakni a cuccot. Ez volt az én tervem. Albi31 viszont nem szedte szét a notebookot egyáltalán, hanem a házban egy törött kijelzővel hozta oda a lapot és az alsó és felső burkolatot, full összecsavarozva stb.. A BurgerKingben ültünk le, ő elment venni vmit – nekem is hozott inni + vmi apróságot - ami akkor kedvesnek tűnt részéről. Mire vissza jött én már ki is szedtem az rossz alaplapot a házból – nem raktam bele csavart, kábelek szét voltak húzva, tehát kb. 3 perc alatt meg volt - és arra vártam, hogy kapjuk ki a másikat, de itt volt egy bökkenő. Ekkor vette elő a notit, de nem szedett szét semmit + a VGA kimenet csavarjait nem lehetett kézzel kicsavarni ezért ki se lehetett szedni a lapot. Ekkor vki hívta telefonon, majd ő elment vkivel ismét bizniszelni. Röviddel később visszajött, próbálta kiszedni a kijelzőt, de azt végül nem szedte ki, amire később azt írta már „A másik dolog,én nem akartam nagyon szerelgetni ott a Burger King-ben”, ill. közben már jeleztem neki, hogy 16:45 óta azért eltelt több mint egy óra és még mindig semmi nem történt, azért jó volna sietni, mert nekem 18 órára haza kellett volna érni, mivel vendégek jönnek hozzánk,de szeretném látni, hogy működik a lap vásárlás előtt, ahogy megbeszéltük.

Ezt követően javaslatomra bekapcsoltuk a törött kijelzős notebookot, a kijelzője jobb oldalán látható volt egy világos folt, de elindult az alaplap. Ok, fizettem neki 16000 HUF-ot a lapért + akkor azt gondoltam az alsó és felső burkolatért. Próbálta kiszedni a kijelzőt, de nem tudta kapásból kiszedni (ill. nem volt hozzá kedve? vagy menni kellett neki is: „albi31 írta „A másik dolog,én nem akartam nagyon szerelgetni ott a Burger King-ben”). Én úgy ítéltem meg, hogy nem tudta – habár így utólag egy csavar tartja és simán ki lehet húzni az alsó burkolatból -, ezért úgy egyeztünk meg elviszem a törött kijelzővel együtt a cuccot és majd a törött kijelzőjét + cpu-t és coolert + Wifit + bluetooth (ehhez sem volt kedve, hogy kiszedje) visszaküldöm neki. Ő ott kiszedte a HDD-t, memóriát + utólag vettem észre, hogy elvitte a burkolat egy részét (a felsőház bekapcsoló gomb részét + mivel ő kezdte kiszedni a kijelzőt, amit nem fejezett be - eltette a zsanért takaró műanyag részt is. Gondoltam a kapkodás miatt véletlen volt, mert nekem ott pl. fel se tűnt.

Később mikor aznap késő esete beraktam az alaplapot a kijelző jobb oldalán szintén láttam egy fehér csíkot otthon. Mivel előtte rossz volt az alaplap és még nem kacsoltam be soha a notit, nem tudtam mire vélni a dolgot + a törött kijelzőn is volt jobb oldalon egy világos rész - hát azt gondoltam, hogy esetleg az alaplapon a VGA, vagy mi más gázos és ezt küldtem neki: „hali, szóval a burkolat bekapcsoló része nálad maradt ill. a zsanért borító és rögzítő pöckök. Szerintem nem minden oka lappal: ugye a törött kijelzőn is a jobb oldal világos volt, nos a jó kijelzőn is ilyen - egy kb. 1cm-es rész!!! Ez tuti nem a kijelző hibája! Később kiderült, hogy tényleg a kijelző volt a gond, amiért már elnézést kértem tőle, de ő csak fikázni kezdett.

Azt, hogy esetleg gáz van, még aznap esete jeleztem albi31-nek, de nem reagált. Majd másnap küldött egy PÜ-t, hogy péntekig nem lesz, illetve:
„..semmi nem maradt nálam,ami kelhet neked,mivel neked csak az alaplap kell,a többi nálam marad,ami azt jelenti,hogy 2eFt-t visszautalok neked,hogy el tudd az összes cuccot küldeni. + AKKOR KÉRNÉK EGY SZÁMLASZÁMOT,ÉS AKKOR VISSZAUTALOK NEKED 2000FT-T(1000FT POSTA+1000FT-T AMIVEL TÖBBET FIZETTÉL A LAPÉRT KEDDEN...A KAJÁRA MEG VOLTÁL HÍVVA!),TE MEG VISSZAKÜLDESZ MINDEN RÉSZÉT AMIT ÉN VITTEM.(KIVÉVE AZ ALAPLAPOT,HISZEN AZT VETTED MEG!)
Pénteken leszek legközelebb!

Mivel próbagariról nem esett szó és nem igazán érettem, hogy miért nem maradt nála semmi és csak az alaplapot vettem meg, amiért 1000 HUF-al többet fizettem (JÓ DUMA!), próbáltam felhívni másnap telefonon főként azért, hogy akkor, ha esetleg mégis alaplap gond lenne, hogyan tudjuk visszacsinálni a boltot. Ő nem vette fel – a nap különböző időpontjaiban próbáltam -, majd aznap a 4. próbálkozás után, küldött 17 óra körül egy újabb „visszahívást kérek üzenetet”. Minden alkalommal mikor beszélni akart ezt tett!. Ezt azért említem, mert már így keresett meg a lap eladásával kapcsolatban is, ami azért elég kisstílű dolog.

Mikor felívtam, elmondta, hogy ne zaklassam, mert éppen nyaral a Balatonnál és, hogy a lap tuti jó. Így utólag, de ezt meg is írtam neki „azt elismerem, hogy nem kellett volna azonnal rád csörögni, de mivel próbagarról stb. szó se esett, kicsit főtt a fejem, hogy lehet vettem egy szar lapot.”

Azóta váltottunk jó néhány privit, de csak köti az ebet a karóhoz, hogy én csak az alaplapot vettem meg tőle. Szerintem pedig a „+1000Ft-t amivel többet fizettél a lapért kedden..”, pont az alsó és felső burkolatot takarja! Egyébként miért fizettem volna többet az alaplapért????? Persze, valószínű kéne neki az alsó és felső burkolat vagy utólag már olcsónak tartotta az, hogy„egy minimális összegért odaadja a házat” és olyanokat írogat, hogy „Nem érdemled meg még 11eFt-ért sem”, mármin ta burkolatot. Vicces.

Sőt elkezdett fenyegetőzni, hogy „megy a negatí értékelés, azt megígérhetem,hogy szépen megfogalmazon, ne félj!” + „..mint azt említettem,nem foglakozom tovább ezzel a témával,ezt a levelet is úgy írom,hogy el sem olvastam a leveledet,úgyhogy ne lepjen meg,ha bármiféle kritikával illetsz,és én nem reagálok,mert nem érdekel,ahogy azt mondottam,a téme le van zárva!
Add meg a számlaszámod,és vessünk már véget ennek a dolognak,mert csak az időmet rabolod,és abból van a legkevesebb!” +
„még véletlenűl sem akarom nálad hagyni,ami nem illet meg és itt vége a történetnek..semmid nincs nálam,csak az én dolgaim vannak nálad,ha tetszik ha nem! Holnapig adok időt, hogy a számlaszámod megadd, vagy megy a negatív értékelés, azt megígérhetem, hogy szépen megfogalmazon,ne félj! Ne rabold tovább az időm,megértettük egymást”

A gondom ugye csak az, ha én postázom neki a törött kijelzőjét + cpu + cooler + stb-t, akkor valószínű soha nem fogja elküldeni a bekapcs részt + pöcköt, habár ezt szerinte meg se vettem tőle, hanem csak ugy jókedvemben fizettem neki 1000 HUF-al többet. Ezért javasoltam neki egy pesti találkát vagy az is ok, lenne, ha elküldi nekem a burkolat részeit és én elküldöm neki a cuccait.

Egyébként kizárták a srácot a PH-ról egy ideig vmiétt, ezt ugye láttam a profiljánál és említettem neki. Erre ezt reagálta: ,de hamár ennyire kíváncsi vagy,...volt egy paraszt,akinel el kellett magyráznom,hogy kivel beszéljen olyan stílusban,ahogy azt ő tette(na menj a faszoba...hangzott a szájából,vagyis a billentyűjétől),majd amikor randira hívtam,hogy mint férfi a férfival megbeszéljem,akkor futott anyukája szoknyája alá,vagyis szólt az adminoknak,és milyen véletlen az egyik pont a barátja volt)ennyi röviden!

A gondom nekem a Mr. Nagyarccal a következő:
1. Már elnézést kértem tőle a „zaklatásért”, ha az egyáltalán annak lehet venni. Ha élete végéig neheztel emiatt az az ő baja, ez is valószínű a személyisége része, azaz az iszonyat beképzeltsége miatt van.
2. Mi az, hogy én csak a lapot vettem tőle?
3. Vaktában fenyegetőzik.
4. Igen nagy arca van a gyereknek: „volt egy paraszt, akinel el kellett magyráznom,hogy kivel beszéljen olyan stílusban. + amikor randira hívtam,hogy mint férfi a férfival megbeszéljem,akkor futott anyukája szoknyája alá”: ezzel kapcsolatban az a gond, hogy itt is ő állít vmit, ami nem biztos, sőt biztosra veszem hogy nem igaz, nem úgy történt és tele lett a hócipőm. „Mikor randira hívtam”: itt is úgy állítja be a dolgot, mintha ő lenne a terminátor, a harcművészetek mestere és igen csak ferdíti a valóságot. Csupán azt felejtette el, hogy mi már találkoztunk az életben és – habár a nyálas külső rejthet maga mögött egy igazi kemény férfit, akár egy gyilkológépet –, hát én nem ezt vágtam le. Sőt ugye csendben megjegyzem, hogy én már fel is ajánlottam neki, hogy hajlandó lennék vele személyesen elintézni a dolgot, ha jár megint Pesten, mert bizonyára jár……

[ Szerkesztve ]

(#12943) Paul119


Paul119
addikt

mallanciának egy bazi nagy fekete pontot kérek mivel átvert ,azt állította egy ati radeon 9800proja van erre küld egy ezer éves maxtor kártyát,az ilyen embert kéne... inkább nem is folytatom,remélem megkapja ami neki jár,igaz hogy csak 4000 ft .. de akkor is

[ Szerkesztve ]

Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

(#12944) Sakraf válasza Paul119 (#12943) üzenetére


Sakraf
csendes tag

Linkeld be plz a profilt és a hirdetést is.

(#12945) Paul119 válasza Sakraf (#12944) üzenetére


Paul119
addikt

sajnos a hírdetést már nem látom csak a profilt találtam meg [link]

Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

(#12946) VIPowER válasza Paul119 (#12945) üzenetére


VIPowER
senior tag

Itt van : [link]

(#12947) Paul119 válasza VIPowER (#12946) üzenetére


Paul119
addikt

köszönöm :R ,szóval remélem rendezitek a sorsát ennek a patkánynak

Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

(#12949) Brutális eb


Brutális eb
addikt

Egy fekete pöttyöt kérnék [niki^^]pár napos regecskének.

A történet:

Hirdetem [Ezt]a konfigot amire jelentkezett,hogy megvenné.
Először kérte jegeljem egy hétig.
Mivel kell a pénz és nagyon nagy madár nem vagyok,hogy egy 2 napos regnek félrerakom 1 hétre megbeszéltük,hogy neki mindenképpen kell pénteken lesz pénze.
Én kértem nyomatékosan csak akkor jegeltesse ha lesz pénze vagy ha nem kérjen kölcsön mert van másik arc is akit érdekelne de mivel első jelentkezők között volt én hitelt adtam neki nem kötekedtem a regideje miatt.A válasz persze kell,kell,kell.Oké megbeszélve.Péntek reggel írta sajnos nincs pénz.
Anyagi kár nem ért csak annyi,hogy én balga nem tudtam eladni egy másik srácnak aki azonnal vitte volna.
Nem jelentem ki kategorikusan,hogy csaló de vigyázni vele.
Majd figyeljük Ph pályafutását. ;]

Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

(#12950) Đ10Đ4


Đ10Đ4
aktív tag

robcsi00

Én neki adnák szívem szerint valami komolyabb büntetés, már csak azért is mert elvan telve magától egy pöppet! :)

Helyzet a következő:
Volt egy eladó Nokia 5800 telefonom.. Ő jelentkezett rá hogy meg veszi 30ezerért.. Villámáron..
Nah, már most én itthon felejtettem a töltőt de meg ígértük egymásnak h, július 31. találkozunk..
Mert megállapodtunk hogy, meg veszi a telefont de csak 28ezerért..
Na már most mondta hogy, meg kapom a 2ezret ha viszem 31.én a töltőt..
Ma hívom és ki van kapcsolva, írtam neki és azt mondta h már van neki töltője!
És már nem kell az enyém.. Pedig egy töltő 500Ft..
Szerintem ez így nem fair.. Mert nem hagytam volna ott ha azt mondja h töltő nélkül add érte 28ezret! Mert tudom hogy, egy töltő 500Forint..
Szerintem ez nem Fair.. és kérnék neki valamilyen "Büntetést"..
És nem azért a 2ezer forintért, mert ha olyan lennék akkor most fogsorra költené a 2ezer forintot..
Csak az elvet, ahogyan művelte a dolgokat!

Köszönöm :R
Szebb jövőt!
Dió

"Eladók"-kal tárgyalok, az "Árus"-ok kíméljenek, legyenek kedvesek!!! Köszönöm! ### Apró hirdetéseim .: https://bit.ly/2UD7qeW :. ###

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.