Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13251) mamed válasza XaraX (#13250) üzenetére


mamed
csendes tag

A "kiakadás" a portón felül az miatt van illetve volt, hogy a negatív minősítés kérésekor elfelejtette megírni, hogy először rossz telefonszámot adott meg és a portóról sem írt...
Engem más nicknév alatt százezrek ismernek a neten egy orvosi fórumból de ismerik ezt a nicknevemet is. (Itt azért nem tudtam azzal a nicknévvel regizni mert nem engedik...)

A Ptk és a Btk más káposzta...

Egyébként felvettük a kapcsolatot egymással, megbeszéltük a dolgokat én már elvi okokból is olyan helyzetbe hozom anyagilag, mintha az esemény nem is következett volna be.
Írásbeli ígéretet tett, hogy kérte a moderátorokat a negatív minősítés visszavonatására.

Egyébként tájékoztatásul: [link][/L
Ezzel részemről a dolgokat és az off-t lezártnak tekintem.

[ Szerkesztve ]

Soha ne tegyél olyan dolgot mással, amit nem szeretnél ha veled is megtennének!

(#13252) XaraX válasza mamed (#13251) üzenetére


XaraX
addikt

Tisztában vagyok az árakkal, írtam, hogy csomagként feladva sem több, mint 2490. :)

(#13253) enginev3.0 válasza Carcajoe (#11995) üzenetére


enginev3.0
félisten

Carcajoe PÜ-ben kérte a rossz pont levételét mivel az üzlet még is sikeresen végbe ment, így a rossz pontot töröltem, remélem nem baj.

üdv
engine

[ Szerkesztve ]

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

(#13254) pcpcpc válasza zuhi_ (#13245) üzenetére


pcpcpc
csendes tag

kiskomám ted magad alaphejzetbe akkor irj ide ha van alapja utálom az ojan embereket akinek csak a szája nagy mond a szemembe kiskomám megnézném hogy belemondanád e )::)

(#13259) Fotyi3


Fotyi3
csendes tag

Hello
Szjper-nek szeretnék eggy fekete potot kérni
Oka:Amióta feladta a hirdetését azota nem lépett be,(hozzá kell tennem pontosan ekkor regisztrált)
Ez elég furcsa szerintem :K
Köszönöm

(#13260) Fotyi3


Fotyi3
csendes tag

Bocsánat elirtam...
Sznájper-nek hivják az emberünket...A hirdetése
:R

(#13262) Zolás


Zolás
addikt

Üdv. Egyenlőre megnevezés nélkül írok csak érdeklődésképpen.
Vettem egy garis samu vinyót ami ugy néz ki behalt(bármit rámásolok crc hibás lesz) tehát van vele valami gubanc. Sajna a garipapir nem került elő(már bánom hogy ekkor nem néztem másikat de kényszerhelyzet volt) igy elhoztam az eladó ígéretével hogy a garipapirt előkeresi. Ez nem történt meg azóta sem. Későn derült ki a hiba ezt elismerem mivel nem a saját gépembe hanem egy havernak raktam össze egyet és mire minden alkatrészt sikerült kiellenőriznem eltelt egy kis idő.
Most irtam az illetőnek(akinek azóta irtam párszor hogy kell a garipapir, igéret volt papir nem) hogy vegye vissza a vinyóját keresse megy a garipapirt és gariztassa le magának. Ő viszont azt szeretné ha odaadnám a vinyót és ő legariztatja nekem a gyártói garanciára hivatkozva.
Mivel a garipapir azóta se került elő igy nem bizom az emberben nem merem odaadni a vinyót csak ugy.
Tudtok valami okos megoldást erre? Hogy tudnám elintézni ezt a dolgot? Nekem kell egy normálisan müködö vinyó viszont nem bizom benne hogy ha odaadom a vinyót akkor abból bármikor a közeljövöben pénz vagy valami lesz.
Gyártói garra visszatérve Sasmung a vinyó tehát valószinüleg külföldre kéne postázni(én igy tudom) ami nem olcsó mulatság.
Mondjatok valami okosat én kifogytam az ötletekből.

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

(#13263) laccy88


laccy88
senior tag

Sziasztok!
Segítségetek fontos lenne, ugyanis
vettem egy p3-as asus laptop-ot itt prohardveren, postai utánvéttel. Az eladó szerint a gépnek a leírt hibáján kívül más gondja nem volt. Viszont amikor megkaptam, és elkezdtem használni, azt kellett észrevennem, a gép folyamatosan minden ok nélkül lefagy/újraindul. Ez a hiba szóba se jött, vagyis az eladó vagy titkolta, vagy nála még nem volt jelen(kicsi az esély rá). Próbálkoztam mindennel, hátha orvosolható a hiba, de semmi sem használt. Írtam neki itt privát üzenetet, nem is egyet, de semmi válasz nem jött. Pedig azóta nem is egyszer be volt jelentkezve, de válasz véletlenül sem jött. Írtam neki a megadott email címére, ott sem kaptam választ. Ez már alapból gyanús. Felhívtam ma telefonon, és el lettem küldve annyival, hogy ott "ki volt próbálva, nem volt baja" és "én most ezzel mit csináljak" és ehhez hasonlókkal.
15e ft számomra nem kevés pénz, ezért nem szeretném ráhagyni, de nem tudom mit kezdjek. Nevet, címet, telszámot tudok, de kétlem hogy az lenne a megoldás, hogy az ország másik felébe elmegyek kiverni a balhét.
Ezért kérem segítségeteket, hisz biztos járt már valaki így. :\

(#13264) joky72


joky72
csendes tag

nos,üdv...szeretnék egy fekete pontotadni

barsza01kollégának,[link]és szeretném ha utána néznének itt a PH-n ténykedéseinek.Meghirdetett egy Sapphire HD3650 512MB GDDR4 videokarit mely jelenleg is fent van [link]azota sem vette le.Tehát a karit megvettem,és elküldtem a megadott számlára 12.000ft-ot.Biztositott rola hogy másnap feladja a karit.De a videokari azota sem érkezett,mikor rákérdeztem azt mondta tévedésböl egy Ceglédi illetönek küldte el.Idöt kért hogy elintéze ezt a tévedést,majd mikor mondtam neki pár nap mulva,hogy engem nem érdekel melyiket vgy a pénzt vgy karit küldje el,azt mondta inkább küldi a pénzt.Hát azota sem érkezett meg semmi!!!Ennek már 3 hete!!Tehát nagy a a valoszinüsége hogy egy csaloba botlottam!!A párom mivel az ö számlájárol ment el a pénz,megteszi a feljelentést a rendörségen,a jövö hét folyamán.

Tehát barsza01Debreceni lakos.[link]

Várom a fejleményeket!!

(#13265) waithEard válasza laccy88 (#13263) üzenetére


waithEard
őstag

Hát ez kissé problémás ügy, nehéz bármit is bizonyítani. Fekete pontot kérhetsz, és tehetsz feljelentést a rendőrségen, de ez nem biztos, hogy eredményre vezet. Attól félek elbúcsúzhatsz a pénzedtől. (Én egy monitorral jártam így.)

"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)

(#13267) atiaki27


atiaki27
csendes tag

az én mesém.
benike123 vett tőlem 2db 500Gb-os vinyót.a gépem megadta magát és szétárultam.12-ér adtam úgyhogy nagyon baráti áron,1 hét garit vállaltam.2 nap múlva ír,fenygetőzik hogy nem jók sőt az egyik 80Gb-os.mondtam formázza le rögtön 500 lett de a másik szektorhibás.mondtam neki visszaveszem,de mivel én vittem el neki meg nekem is kell értemenni 2000Ft-al olcsóbban veszem vissza,mert annyi a busz meg a metrójegy sőt több mert ez így 8jegy.320x8=2560Ft.nem ment bele fenyegetőzött.ok.mondtam hívjon fel tudta a számom és az örsön visszaveszem nem hívott.ok.aztán meguntam írt nem válaszoltam mert minősíthetetlenül bunkókat írkált.közbe az 1 hét garancia már rég letelt!teszem hozzá MONDTAM HOGY NÉZZE MEG A VINYÓKAT,MERT AZT SE NÉZTE MEG MI VAN A CSOMAGBA,MERT Ő MÁR LÁTOTT ILYET és bevágta a táskájába.(vinyókkal így nem bánunk) ezek után amúgyis hogy vegyem vissza???úgyhogy most fel vagyok jelentve.kiváncs vagyok hogy mi lesz. :R :R :R

[ Szerkesztve ]

(#13268) atiaki27


atiaki27
csendes tag

amúgy a szektorhibákat meg a HDD-remover helyrehozza.most kb.4000FT-ér jelentget de jól teszi.amúgy neki kb.400E Ft-ért van fent hírdetése.röhej az ilyen pali,na ennyi.

(#13269) 04ahgy válasza Peterson_ (#13211) üzenetére


04ahgy
nagyúr

Nagyon nem mindegy azért, hogy csip-csup dologért kap feketepontot valaki, vagycsalásért, pénzbeli komolyabb megkárosításért...

HGyu

7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

(#13270) zuhi_ válasza pcpcpc (#13254) üzenetére


zuhi_
senior tag

Nem vagyok a kis komád és utalom, ha átvernek. Te ezt tetted.

A privátokra nem is válaszolsz és a csere cuccokat sem küldöd, pedig én elküldtem Neked mindent.

Tanulj meg írni ugatás előtt...

(#13271) s4tch


s4tch
veterán

CurrentValue: nem tudom, pontosan mi a fekete pont, mindenesetre a sajátomat kiosztottam tegnap.

Privátban rákérdeztem a telefon állapotára, és közöltem, hogy 30-as kártyával működő, megkímélt, nem szétütött, normálisan működő csúsztató mechanizmusú telefont keresek. Biztosított, hogy a telefon ezeknek megfelel. Megadta a telefonszámát, írtam neki, hogy szétnézek délután neppereknél, és ha nem találok megfelelő készüléket, keresem. Így is lett. A telefonon állítása szerint egy "zsír új, gyári" ház volt, plusz még volt hozzá egy másik, szintén új ház, aminek a csomagolását ki sem bontotta. Megbeszéltük, hogy 6 óra után van egy egy-másfél órás dolgom, utána kimegyek Csepelre a telefonért. Fél 7-kor felhívtam a cím miatt, egy nyilvános teret adott meg. A barátnője kedves volt, elmagyarázta, hogy jutok oda. Fél 8 előtt 10 perccel hívtam, nem vette fel a telefont. 19:20 és 19:44 között ötször hívtam, mire végre felvette a telefont, és közölte, hogy elment vacsorázni a barátnőjével, menjek az étteremhez. (Első fekete pont. Ha megbeszéljük, hogy ott tudunk találkozni, akkor ne ugráltassa az embert.) Barátnő megint kedves volt, mondott étteremhez címet. Gyerek kezembe nyomja a telefont, egy leütött sarkú, körben kopott, teljesen karcos kijelzőjű, lötyögő csúszkájú hulladékot. A felvetésemre, miszerint ez karcos, annyit mondott, hogy "hol karcos" (mindenki szereti, ha nettó hülyének nézik), illetve "te tudod, hogy neked mi karcos" (így van, a karcok relatívak, ha csak a másfél mm-nél mélyebbeket vettem volna figyelembe, akkor tényleg karcmentes a telefon). Próbálta menteni a menthetőt, miszerint van a telefonhoz egy másik ház, amit még ki sem bontott (vajon ezt utólag miért nem hiszem el), ami ha lehet, még trágyább állapotú volt, mint az, amiben épp csücsült a készülék. Próbáltam úriember maradni, a kicsúszó káromkodásért utólag is elnézést az étteremben vacsorázóktól.

A kedves hirdető 1. nem tudom máshogy mondani, hazudott a telefon állapotáról 2. nem volt a megbeszélt helyen 3. nem hívott vissza 4. fölöslegesen rángatott ~50 km-t, és vett el két órát az életemből. Ebből az utolsó a legkevesebb. Legalább a barátnője kedves és készséges volt a telefonban.

(#13272) devilke


devilke
tag

fekete pont ollaijani nak. befoglalta a laptopot megegyeztunk hogy mikor jon erte , majd elfelejtette mondani hogy megsem jon..

megbizthatatlan link alak.

http://hardverapro.hu/apro/uzleti_szerias_dell_core_i5_4gb_ddr3_3_ev_gar_majd/friss.html#msg3

(#13273) Carlas


Carlas
senior tag

FEKETE PONT

Egy komolytalan ember kb. két hete szédít hogy viszi amit árulok tegnap lebeszéltük a vasárnapot aztam ma írja inkább hétfő lenne jó, erre leírom, hogy vasárnapot beszéltünk mert és hétfőn dolgozom. Erre ő meg most tudta meg hogy 1 hétre kórházba megy jah. Szóval hitegetős, szórakozik. Nem értem az ilyen miért regisztrál! :W

[ Szerkesztve ]

Több mint 15 éve a Hardveraprón!

(#13274) laccy88


laccy88
senior tag

Szeretnék adni egy NAGY FEKETE PONTOT wagservicer nevű regisztrált "tagnak", aki volt olyan korrekt, hogy ezt a laptop-ot eladta nekem. Postai utánvéttel rendeztük a dolgot. Mint a hirdetésben is olvasható, nincs a gépnek működési hibája! Viszont a valóságban sajnos biztosan valami nagy baja van(amit kétlek h útközben szerzett, mert rendesen be volt csomagolva is), ugyanis folyamatosan újraindul, és így használhatatlan! Kerestem az illetőt privátban (amit biztosan olvasott, mert néztem hogy azóta sokszor volt fent), és email-ben is, de egyikre sem válaszolt. Majd mikor megleptem telefonon, annyival lerázott, hogy ő mit csináljon vele, mikor ott ki volt próbálva, és semmi baja nem volt.
Még egyszer ezer köszönet és hála neki, remélem őt legalább 1000x átvágják úgy mint ő engem.
jaaa és ne lepődjön meg, ha valami hatósági értesítést kap!

(#13275) xmad


xmad
őstag

Kroy19 -el ha üzleteltek akkor ne döljetek be neki amit a posta költség gyanánt elkérne.. pofátlan.. kész rablás.. egy ram modulért akart elkérni 2500FT-ot posta költségnek.. ez beteg... állítása szerint ennyi utánvétellel..

na, én megnéztem a posta oldalán az árakat, ajánlott+ utánvétellel néztem egy fél kilós csomagot ami 800FT volt.. és mint tudjuk a ram nincs fél kiló se. (levélként küldve) de egy buborék fóliás borítékban benne a ram a saját dobozában, nem lesz baja..

vagy ha csomagként adja fel, ami felesleges akkor is 1400 FT az utánvétellel eggyütt

(#13276) jhon deere


jhon deere
csendes tag

Sziasztok. Bocsánat ha rossz helyre írom a kérdésem de sehol nem találtam rá választ. Nos az lenne a szitu hogy eladni készülök egy hangszórót és hogy az érdeklődő azt mondta hogy küldjem el sima postai csomagként (ne utánvétles csomagként) és ha megkapja ő majd utalja az összeget. Az első kérdésem az lenne hogy nem akar átverni ? A másik pedig az hogy ehhez bankszámla kéne ? Bocs még egyszer ha rossz helyre írtam és előre köszönöm a segítséget. Üdv Tomi :R

(#13277) laccy88 válasza jhon deere (#13276) üzenetére


laccy88
senior tag

ne tedd!
ha az illetőt nem ismered, semmiképp.
Amúgy ha ő utalni akar neked, ahhoz lenni kell számládnak :P

(#13278) po998


po998
csendes tag

Kérnék egy Fekete pontot peterson82 kollégának. Nagyon ajánlom másoknak is hogy vigyázzanak vele bármilyen üzletbe kezdenének.
Röviden csak annyit irnék róla hogy megbizhatatlan, Csaló, és nemismeri a hirdetéseket. Elpostáztam neki az általam meghirdetett HIBÁS vinyókat amikor is közli hogy ezek hibásak és mit kezdjen velük? Az elején megedjeztünk egy cserében és közölte hogy ő is feladja az általa ajánlott terméket cserébe a vinyókért. nos nekem kellett utána járnom hogy akkor mi is a helyzet..

A többit továbbitottam az illetések kollégák felé.

(#13279) colos890721


colos890721
tag

dave3264-nek kérnék egy fekete bumedlit, mert ebben az üzletben nem működött közre.
Kifejtve:
Le jegeltem neki a gépet ahogy kérte.
Kedden du-tán ledumáltuk hogy ha nem megyek Miskolc felé kocsival akkor legkésőbb pénteken külön felviszem neki.
Ez meg is történt, csak ba***ott átvenni és eljönni a személyes talira.
Utána még beszéltünk hogy mi a helyzet, említettem neki hogy beadtam hawernak egy miskolci szaküzletbe ott majd átveheti.
Errő ő OK megyek érte.
Azóta is jön.
Ez kb 1-1,5 hete volt.
Azóta se nem hív (tudja számomat), se nem ír.

colos890721 felhasználónak 176 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! https://www.faceboook.com/compharvest https://comp-harvest-kft.business.site/

(#13280) ész ventura válasza Fotyi3 (#13260) üzenetére


ész ventura
aktív tag

Helló!

Nem akarom védeni sznájpert, de azért nem kellene feketét adni valakinek, mert nem lép be a PH-ra és nem kezeli a hirdetését!
Ott van a telefonszáma a hirdetésben, gondolom nem véletlenül írta bele. Ha érdekel a cucc hívd fel!

Azt mondta a rendszer hogy adjak meg egy új jelszót, beírtam hogy f@szom,erre kiírta hogy túl rövid...

(#13281) Mikee868


Mikee868
tag

Üdv!
Adnék egy nagy pirospontot szabi1975-nek, nagyon korrekt és gyors volt, a termék (Nokia füles) tökéletesen működik, mégegyszer köszönöm neki.

(#13282) Silent77 válasza Mikee868 (#13281) üzenetére


Silent77
veterán

Rossz helyre írtad, ide írd be.

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#13283) kircso13


kircso13
senior tag

Kérnék egy fekete pontot kolyok-15 -nek! Egy AM3 as sempron 140 procit vettem tőle ami Ő szerinte 2 magosítható volt, persze az is volt, még be sem boot-olt a gép, 2 lapban is lett próbálva ami nyitott egy sempront és egy phenom II procit is , szal a lap hiba ki lett zárva! Írtam, h jó lenne ha utalna vissza egy kis pénzt, mert jó tudta, h nem lehet oldani. Persze nem válaszolt! Szal nem korrekt és lehúzó "tag", csak úgy üzleteljetek vele, ha elküldi és kipróbáljátok, h megfelelően működik, azt fizessetek!

..,

(#13284) Bagan válasza kircso13 (#13283) üzenetére


Bagan
aktív tag

pcpcpc felhasználónak egy bazinagy feketepontot és egyben kitiltást is ha lehetséges.
14.-én küldtem számára 3500ft-ot csekken, hogy majd ő küldi számomra az alaplapot. Postán, de sajnos nem érkezett meg. Ma reggel felhívtam hogy még is mi a helyzet a csomaggal. Arra hivatkozott hogy levélként adta fel és eltéved a posta, de ez nem így van mert felhívtam a Hódmezővásárhelyi postát és mondták hogy nem adott fel semmiféle csomagot vagy levelet, így eltévedni sem tudott a csomag. Tovább arra hivatkozott hogy 8 családja van, csináljam én is így, hogy átverem az embereket és majd nekem is lesz pénzem. Egyszóval gúnyos volt, kinevetett, majd kinyomta a telefont.

(#13285) Bagan válasza pcpcpc (#13254) üzenetére


Bagan
aktív tag

Zuhi_ igen is jól mondja, egy kamugép vagy.
Rakd magad alaphelyzetbe inkább te. Én meg utálom az olyan embereket, amilyen te is vagy. Eljátszod PÜ-ben is hogy elküldted a lapot, közben meg b*sztad.
Neked is nagy a szád, még is kinyomtad a telefont mert sz*rdarab vagy.
Nem érdekel a 3500FT-od, legyél vele boldog. De ennyibe nem hagyom :].

(#13286) Bird válasza Bagan (#13285) üzenetére


Bird
addikt

Nagy tanulság, hogy csak és kizárólag olyan emberrel üzletelj, aki megfelelő referenciákkal IS rendelkezik... Előre utalni/ fizetni ennek hiányában őrült kockázatos :U

Bocsi, hogy OFF, de nagyon is ide kívánkozott.... :R

[ Szerkesztve ]

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.

(#13287) atiaki27


atiaki27
csendes tag

jó vigyázni benike123 barátunkkal mivel hosszas vita után visszavettem tőle egy 500gb-os vinyót de ő nem akarja visszaszolgáltatni.nem akar fizetni a postáért holott én személyesen vittem el neki ami nekem is pénzembe volt.ha ezügyben nem történik változás rendőrség lesz a dologból.

(#13288) sniper4573


sniper4573
tag

Engem kbarbuss vert át... Meghírdetett egy e51-es Nokiát, amire én rögtön lecsaptam. E-mailen megbeszéltünk mindent, megegyeztünk, hogy postázza, én meg vártam.. 3napra rá küld egy e-mailt, hogy bocs, de eladtam városon belül! Már rég nálam kellett volna lenni a telónak amikor ő eladta másnak!! Ennyit erről a megbízható kbarbussról! JÓ ÜZLETELÉST VELE!

(#13289) General Salee


General Salee
tag

Sziasztok!

Szeretném ajánlani figyelmetekbe optk 1 napja regisztrált újonc fórom tagunkat.

Feketét nem kérhetek neki, mert nem ért kár, de totál megbízhatatlan az arc.

Egy NC 6120-as noti hírdetett 15K-ért alkatrésznek, alaplaphibásan. Azonnal lecsaptam rá, mert nekem van hozzá egy működőképes alaplapom. Felhívtam. Telefonon lebeszéltük, hogy vissza kell kérnie a szervízből, de az enyém a noti. (ezt később PÜ-ben is megerősítette azzal, hogy zárta is a hírdetést).

Másnap küldött egy PÜ-t, azzal, hogy a szervíz rám "licitált" és vagy fizetek 25K-t és akkor enyém a noti, vagy eladja a szervíznek.

Ezek után még én vagyok a rosszfiú, mert szóvá merem tenni, hogy szerintem ez abszolút inkorrekt üzleti magatartás, illetve, hogy ezek után nemcsak a noti nem kell, de nagy ívben elkerülöm a hírdetéseit is.

Vigyázzatok vele. Van még hírdetése.

(#13290) Wasquez


Wasquez
senior tag

Szeretnék kérni egy fekete pontot zsana01 kollégának, amiért átb-ott!

A hirdetésemben világosan leírta,hogy ASUS P4P800-Deluxe vagy ASUS P4C800-Deluxe alaplapot keresek, amire ő jelentkezett, és azt mondta, hogy neki van egy hibátlan!
Postával 9e volt az üzlet, csakhogy egy sima P4800 alaplapot küldött, amin ráadásul még a ventilátor csatlakozók közül kettő nem is működik!!
Ilyen alaplapot 6e-ért kapnék,és ez még szar is ráadásul!
Azóta a megkeresésemre nem is reagál!
Nem ajánlom senkinek, hogy vásároljon tőle!
Szerintem ez bőven kimeríti az átverés fogalmát!

PC

(#13291) wxppro


wxppro
aktív tag

A következő kollégának szeretnék kérni egy fekete pontot:

charlifilpo

Az ok: Kapott tőlem egy gyári új, még bontatlan 775-ös procihűtőt, dobozában, egy 300 wattos Codegen/Display PFC tápot, és egy 1.2GHz-es, Tualatin Celeron procit. Minden hibátlan állapotban.
Cserébe ígért egy Chieftech 360 wattos tápot, ami éppen nem volt Nála, de mivel üzeleteltünk korábban, elhittem Neki, hogy majd hozza.

Ennek már közel egy hónapja, ma közölte velem, hogy nincs táp, mikor már sokadszorra kérdeztem, hogy mi van a táppal. Ja, és közben persze még 2x megszívatott, egyszer kihívott az Árpád-hídhoz (8kerben lakom), hogy odaadja a tápot, de mire odaértem, valahogy a táp nem volt meg. Adott valami 2k-t érő sempron procit ajándékba, merthogy rendes vagyok... :F
Másnapra megígérte, hogy leszállítja a tápot oda, ahol lakom, egész nap vártam a jelentkezést, erre este 9 körül ír egy privátot, hogy családi ügye jött közbe. Pár nap múlva azt írta, hogy a haverja kocsijában maradt a táp, és ott is van már régóta, csak nem tudta. De persze ez a haver vidéki, hát miért is lenne budapesti, na mindegy.
A vége a mai napon az lett, hogy megírta: nincs táp, nem rajta múlott ( :F ), különben is Ő adott nekem egy procit, amiért nem kért semmit (kb. a hajamra kenhetem, talán 2k-t ér). Szóval a kéretlen ajándékból lett a cseretárgy, és szerinte ez így el van intézve. Szerintem meg ez csalás. Senkinek nem ajánlom a Vele való üzletelést.

(#13292) DISC4U


DISC4U
csendes tag

bocs , nem ide akartam :F

[ Szerkesztve ]

(#13293) zuhi_ válasza Bagan (#13285) üzenetére


zuhi_
senior tag

Ez a kis köcsög pcpcpc költse inkább a 3500Ft-ot gyógyszerre.... vagy tudod mit, inkább az összes pénzét!

NAGY fekete pontot neki (+ ha lehet kitiltást is), mert hitvány féreg.

Nem ajánlom senkinek.

Jól beszélsz Bagan. :R

[ Szerkesztve ]

(#13294) peterson82


peterson82
csendes tag

kérnék egy fekete pontot po998 nak, hirdetésében irhatta volna hogy kattognak a vinyók, akkor nem csereberéltem volna, gondoltam hogy csak a kondició rossz, de mindkét vinyó kattogott használhatatlan és én azért nem küldtem az 512ddr1 ramot.
úgy gondolom hogy engem akart lehúzni egy jó 512 rammal, csakhogy én megvártam hogy megöjjenek a vinyók

vettem már 200gb és sata2 vinyót 18%kosat, postázta az illető, az valóban 18%kos volt és müködött.

pirosaim

(#13295) peterson82 válasza po998 (#13278) üzenetére


peterson82
csendes tag

:W

[ Szerkesztve ]

(#13296) Silent77 válasza peterson82 (#13294) üzenetére


Silent77
veterán

Nem akarok beleszólni, nem is láttam a hirdetést, de ha úgy volt hirdetve, hogy hibás, akkor nincs igazad. Miért nem kérdezted meg mielőtt megvetted?
:R

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#13297) emerico2004


emerico2004
aktív tag

http://hardverapro.hu/apro/hp_photosmart_c3100_zsir_uj_1szer_se_volt_hasznalv/hsz_1-50.html

karesz86 nak kérnék egy feketét ezért müködésképtelen használt fejhibás multit kaptam, patron nélkül.

(#13298) joky72


joky72
csendes tag

Üdv mindenkinek....sajna már kb 2 hete irtam le hogy (I)barsza01(/I)kollega lehuzzott cirka 12E ftal,egy videkartya üzleteslése során,melyet természetessen nem küldöt el.

azota semmi fejlemény nem történt,még csak fekete pontot ,kitiltást sem kapot....

még mindig várom a fejleményneket....üdv..

(#13299) fagyalllo


fagyalllo
őstag

talpy: fekete pont

Samsung Omnia telefont vásároltam tőle, előre utaltam a pénzt, postán elküldte, 08. 07-én meg is érkezett. Az akkufedelet nem küldte el, de megigérte, hogy 1000 Ft-ot visszautal kárpótlásként, amit el is fogadtam. Azonban a töltő is hiányzott a csomagból, pedig szerepelt a felsorolt tartozékok között. Ezt többször is jeleztem neki, de nem válaszol, pénzt nem kaptam tőle. Nem tragédia, de azért pitiáner gyökérség, egy negatív srtigulát megérdemel. :)

rádiótelefon javítás - drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj

(#13300) norbee2244


norbee2244
senior tag

newpalac -nak szeretnék kérni egy fekete pontot

Találkozónk lett volna ma ami előtt fel is hívtam,hogy hol találkozzunk már ekkor gyanus lett a dolog,mert kinyomott a végén mikor bele kezdtem a "hol leszek" megbeszélésébe azért vissza hívtam és elmondtam mondta,hogy oké és siet..1 órát vártam rá ezalatt 10x hívtam és nem vette fel a telefont közben pedig ott ültem a megbeszélt helyen ..mondhatom semmi mozgás nem volt

Szerencse,hogy volt más dolgom is Budapesten különben 1500 forintom oda lett volna és egy fél napom

Ui.: Reméltem,hogy sose kell ide írnom,de eljött ennek is az ideje...

www.casehouse.hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.