Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#12202) zoral1043 válasza totti96 (#12196) üzenetére


zoral1043
csendes tag

nem egészen így volt de nagyvonalakban igazat adok az illető úriembernek és priviben ki is nyilvánítottam a sajnálatomat.

De mégegyszer megteszem: Kérlek ne haragudj ezert és bocsánatot kérek én voltam a hibás.

Privátot írj, hamarabb észreveszem!

(#12204) blackvinyl


blackvinyl
tag

babos1 alias gergobacsi nak (vagy mindkettőnek) kéretik beírni egy hatalmas feketét. Január 15-20 környékén rossz winchestert cseréltem neki jóra, azonnal.
(Mivel üzleteltünk már jópárszor, kialakult egyfajta bizalom, amivel most sikerült visszaélnie) Azt mondta, követkető héten kifizeti (10e Ft ról van szó), azóta történt pár privi oda vissza, betegségre hivatkozás, bla-bla, de eredmény semmi. Mostmár a telefont se veszi fel és egyik nickjével se lépett be régóta. Lehet másikat regisztrált? :(((
Ha valaki tud róla valamit kérem értesítsen, köszönöm :R
Ennyit ér a bizalom :F

Olvasd el (végig) mielőtt privátot írnál. Köszi! http://bit.ly/1e0TBbE

(#12205) jef69


jef69
csendes tag

Feketepont Silicel kollégának, aki az előzetes üzleti megállapodásunk ellenére, kb egy órával a tali előtt lemondta az üzletet mert kapott egy jobb ajánlatot asus p5q. Anyagi kár nem ért, azonban az üzletet priviben megkötöttük ezért azt gondolom, hogy minimum a megbízhatatlan jelzőt megérdemli, egyébiránt ha nem tartjuk magunkat "az üzlet megköttetett" alapelvhez és bármikor felrughatjuk, az egész nem ér semmit. :(((

(#12206) C64 válasza C64 (#12108) üzenetére


C64
őstag

kukac1999-el szembeni hozzászólást módosítom:

sikerült végülis két hónap alatt rendezni a kártérítést, uh a csalás kizárva! de azért csak óvatosan!

Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ

(#12207) Tuncsi


Tuncsi
tag

tora2427 kérnék egy nagy fekete pontot,
mert privátban egyezkedtem erre a termékéreés amit felkínáltam árat
elfogadta, max annyi kiegészítéssel, hogy csak 1 ventit ad akkor hozzá.
közölte, hogy van másik jelentkezője is, tehát ha így nem érdekel az üzlet, jelezzem vissza.
a válaszomban világosan leírtam, hogy ma este 18h után 100% hogy megyek a gépházért,
címét és telefon számát is kértem írja meg, ahol átvehetem a termékét.
bár azt megjegyeztem, hogy örülnék ha meggondolná magát, és nem szedné ki azt az egy ventit, de ez nem változtatott a tényen, miszerint az üzlet részemről, és szerintem létrejött.
a következő üzenetében egy 6 ezres vevőjéről beszélt, amire nem tudtam reagálni mert nem voltam gép közelben, de szerintem az előzményeket tekintve nem is kellett volna, majd ezután írt még egy üzit, ahol közölte, lemaradtam a vásárlásról mert 7 ezerért eltudta adni, és reméli találok másikat.
röviden ennyi,és bár volt már korrekt üzletem újoncal, ez nem tartozik közéjük

csak nem történt vala vele valami????? :) ------------------------------------------ konfigom: http://tuncsi.uw.hu/konfig.jpg

(#12208) snake1977


snake1977
őstag

Kérek egy fekete pontot TAITO-nak ezért a 8800GT vga üzletért, az én leadtek 8800GT-mre fizetett rá a déli pályaudvaron találkoztunk, amit hozott kártya szépen be volt csomagolva akárcsak az enyém, megnéztem nem volt rajta sérülés, gondoltam fő a bizalom, fiatal srác 17-18 körüli, normálisnak tünt, kiperkálta a kialkudott 5ezer ft-ot, majd még el is sétált velem egy darabon dumálgatva.
Mikor hazaértem betettem a gépbe a vga-t, csikos kép fogadott már a bootnál, kikapcsoltam újra ellenőriztem, de fixen volt minden a helyén, utána is csikos kép...próbáltam hívni, a megadott számon nem ismerik. A hirdetésében érdekes módon BUDAPEST-et jelölt meg, ma du. pedig modositotta az adatait Cegléd-re, irtam neki privát üzenetet, elolvasta de mégcsak nem is reagált rá. Senkinek nem ajánlom hogy üzletet kössön vele!!! Az ártatlan kölyökképü gyerek simán szemembe hazudott hogy kifogástalan a kártya!

...BRSZK...9...2024.06.28-29... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official

(#12209) snake1977 válasza snake1977 (#12208) üzenetére


snake1977
őstag

Időközben rájöttem miért csíkoz a vga, az egyik kondenzátort pillanat ragasztóval ragasztotta fel rá a kis surmó!! Előre megfontolt szándékkal tette, javaslom a forumról történő kizárását mielőbb!

...BRSZK...9...2024.06.28-29... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official

(#12210) Tutter


Tutter
csendes tag

Sziasztok,
Feketepontot kérek [link], Neki (patakim)
Én vettem Tőle 6 db-ot 40.000 Ft-ért. Megszívtam vele. Egyik sem jó. Csak kipróbáltam, hogy lehet-e rá másolni, s azt lehet.
De ha kihúztam a gépből a pen-eket, a mappából eltűnik az anyag..... 8 éve foglakozom számítástechn ikai alkatrészek értékesítésével, sajnos nem egy új keletű dologról van szó, Ő is ismeri a problémát.............
a patakim kolléga meg nem hajalandó visszavenni őket, pedig 3 napon belül jeleztem a problémát. Csak ködösít..............
Bannolni nem tudjátok az oldalról ip-cím alapján ? Feljelentés a rendőrségen érhet valamit ?
üdv
Tutter

[ Szerkesztve ]

(#12211) papa1


papa1
tag

Szeretnék egy fekete pontot kérni [anonim1987]-nek.
Az üzlet tárgya egy asrock dual lap lett volna.Sajnos már nem tudom belinkelni.6000-ért adta,megbeszéltük,hogy a felét előre utalom,a másik felét ha megjött a lap.Elvileg 02.26-án postázta,de azóta sem érkezett meg.Közben írogattuk a priviket,a postát szidva.03.02-án mondtam neki,hogy adja már meg a csomag reg.számát(nekem is mondták,hogy van ilyen),azóta nem jelentkezik,a telefonja kikapcsolva,legalábbis nem elérhető.E-mail-re és privátra nem reagál. :W .Mondjuk azóta be sem jelentkezett.
Nem tudom érdemes-e feljelentést tenni 3000Ft-ért.Mármint,hogy a rendőrségen nem-e hajtanak el.

coolcar87 a másik nick-je, mindkettőt azonnal kitettem - z0d1AK

[ Módosította: z0d1AK ]

"már előző életemben sem hittem a lélekvándorlásban...."

(#12212) apacs11


apacs11
csendes tag

A 12155 topicban a felhasználó nevet elírtam,,(ilyen név nincs ,de ha mégis ezer bocs!!)
Helyes név paszty9 mégegyszer elnézést..Üdv
De azért a fekete pont jár neki !!! :( Ismét jó leckét adott az élet,,tőbbet kiprobálás és garancia nélkül semmit nem veszek !!! :W

[ Szerkesztve ]

(#12213) Lord Dragon válasza Lord Dragon (#12004) üzenetére


Lord Dragon
senior tag

Hali mindenkinek!

Ismét Lujgi -val kapcsolatban írnék ide!
Ez a hozzászólásom egyben a totyik #12028. hozzászólásához is próbál építő jellegű gondolatokat hozzáfűzni.

Röviden a lényeg, hogy Lujgi felkeresett priviben és sokat beszélgettünk. Elmondta, hogy mostanában új munkahelyet kellett keresnie és sok gondja volt emiatt - nem nagyon tudott PH közelben lenni - valamint azt is, hogy valaki megszerezte a belépési adatait és az ő nevében tevékenykedett egy ideje! (Mobiltelefont, Optikai meghajtót hirdetett meg!) Ezeken végre sikerült felülkerekednie.
Nos elsőre nem nagyon hittem el amit mondott, de szavait azonnal megerősítette azzal a ténnyel, hogy !! rendezte tartozását !! , melyet a 12004. hozzászólásban fejtettem ki.
Ennek fényében szerintem legalább ez az egy fekete pont visszavonható tőle, mivel mindent letisztáztunk részletesen.

Az 12028-as hozzászóláshoz annyit mondanék még, hogy nem ismerem ugyan azt a felhasználót, de ahogy elnézem időközben már végleg fel lettek függesztve a felhasználó jogai, szóval így külső szemlélőként nem tudom, hogy mennyire volt "jómadár" vagy sem....
Minden esetre talán érdemes újra átgondolni a Lujgi-nak adott fekete pontok jogosságát, mert komoly fejlemények történtek eddig is, illetve még folyamatban van a dolgok kijavítása.

Kérném tisztelettel tehát a modikat, hogy az általam javasolt fekete pontot semlegesítsék, valamint próbáljanak a másik feketének is utána járni.

Amennyiben szükség lenne rá, felkereshető vagyok az ügyek tisztázása érdekében!

Köszönettel! :R

L.D.

[ Szerkesztve ]

(#12214) lottol


lottol
csendes tag

Erre a hirdetésemre jelentkezett privátban v.petike. A telefonon egyeztetet helyen és időben nem jelent meg. Félórát vártam rá és telefonon is kerestem. Nem szólt, hogy meggondolta magát, másodszorra fel sem vette. Nem nagy összeg a négy BKV jegy, meg a telefonálás költsége, de felháborító a viselkedése. Inkább fel szeretném felhívni a jövőben vele üzletelők figyelmét.
Úgy gondolom megérdemel egy "feketét".
lottol

(#12215) batman777


batman777
aktív tag

[Erre] a hirdetésre jelentkeztem. [coolcar87] kollégának átutaltam a vételárat és a postaköltséget. A pénzem odaért, ő elküldte a videokártya üres dobozát a cimemre. Telefonon felhivtam, igérte hogy másnap postázza a kártyát, ami "kimaradt a csomagból" véletlenül. Másnap kértem, hogy a csomag azonositóját adja meg, de "majd megirom neked" választ kaptam. 9 napja várom a postával a kártyát, de semmi nem jön. Telefont azóta nem veszi fel ha hivom, PH-ra azóta nem lépett be, emailre nem válaszol. Tróger ember, kérek neki egy fekete pontot. Senki se bizzon meg benne, ne essen ebbe a hibába mint én!

Anonim1987 a másik nick-je, mindkettőt azonnal kitettem - z0d1AK

[ Módosította: z0d1AK ]

Üdv. :)

(#12216) marcell1993


marcell1993
tag

rg1011 nevű karakternek kérek egy fekete pontot mert nem jött el a megbeszélt helyszínre és én ezzel üzemanyagköltséget vesztettem és időt(az idő pénz:D)!
Nem korrekt nem tartja bea megbeszélteket!

megbízhatóságom: http://www.phmegbizhatosag.atw.hu/ és http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=848816

(#12217) juhhy


juhhy
csendes tag

ariaco névre keresztelt arc egy csaló....olyan vga-t hirdetett meg, és adott el, ami nem működött, aztán kicseréltettem vele, direkt kértem, hogy jót adjon, ne verjen át....és az arc megcsinálta megint, most pedig nem elérhető a telefonon, az üzenetre nem válaszol...
lassú víz partot mos, és buldog típus vagyok....egyszer találkozok vele biztos....
VIGYÁZZATOK VELE!!!

(#12218) domperke válasza juhhy (#12217) üzenetére


domperke
HARDVERAPRÓD

[link]

Ezt kérem törölni és a Fekete pontot visszavonni.Az Úriember visszautalta a processzor árát úgyhogy Elnézést kérek tőle!

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

(#12219) Lelketlendög


Lelketlendög
csendes tag

Szeretnék Kérni Eliot kollégának 1 nagy fekete pontot!
14 apróhirdetésembe rondított bele! Alaptlanul vádaskodott! Miatta buktam 5 vevőt! Ezt kifogja megtéríteni ? Mert ő nem az biztos! Ha nem tud lehúzni(itt nem lopásra értem) Hanem nem tud rajtad nagyot szakítani vagy vissza lépsz az üzlettő mert jobb ajánlatot kapsz persze amit nem ígértél biztosra akkor vigyázz vele! Nehogy veled is ez történjen! És ezúton szeretném megköszönni is az összes moderátor,és régi tag jó szándékát és segítségét is! Köszönöm!

Üdv Laca!

[ Szerkesztve ]

(#12220) ariaco válasza juhhy (#12217) üzenetére


ariaco
csendes tag

jajaj az a baj nem garantáltam semmit

ne feled az üzletbe a gyorsaság és a megbizhatoság számit

(#12221) Zirowe


Zirowe
nagyúr

Mindenkinek melegen ajánlom, hogy kerülje amilyen messzire csak lehet Einstein60 felhasználót, mivel a tőlem megvett htc diamondot nem fizette ki a mai napig, illetve az árát sem fizette ki teljesen (a megállapodott 40ezerből 15ezret adott csak), a leveleimre nem válaszol, össze vissza beszél, a telefont sem hajlandó visszaadni nekem!

Jövő héten fel fogom jelenteni sikkasztás miatt (a telefon két részletben lett volna kifizetve, a második részlet ma lett volna esedékes, én a második részlet kifizetéséig fenntartottam a telefon tulajdonjogát, de birtokba adtam neki; a telefon átadásakor, 34 nappal ezelőtt, azzal bíztatott, hogy ma jön a nyugdíja, és kifizeti a második részletet; hétfőn írtam neki, hogy mikor tudunk ma találkozni, és bár minden nap felnézett az oldalra, nem válaszolt nekem, pedig itt is és a mail címére is írtam többször is, szerda este küldtem neki smst is,amire nagy nehezen felhívott csütörtökön, kitalálva mindenféle kamu kifogást, a pénzt vagy a telefonomat viszont ma nem kaptam meg,az előre megbeszélt helyen és időben nem jelent meg)+megy ellene fizetési meghagyás, és majd kapcsolatba lépek az adminokkal a kitiltása miatt, illetve hátha tudnak segíteni a rendőröknek bármilyen adat szolgáltatásával.

[ Szerkesztve ]

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#12222) Zirowe


Zirowe
nagyúr

Illetve Gabex07nek is járna a fekete pont,mert eléggé unfairül járt el.

Szintén a htc diamondra jelentkezett (még Einstein60 előtt), privátban megállapodtunk,megadtam neki a számomat, felhívott,mondta,hogy találkozzunk 3kor szombaton a moszkván. Odamentem pontosan,vártam rá 15percet,sehol senki, felhívom,mondja, hogy elhúzódtak a dolgai, legyen inkább holnap 3kor ugyanott, mondtam rendben. Másnap reggel felhívott, hogy nem tudja mikor végez, de még ma találkozni akar és megveszi a telefont és egy órával indulás előtt felhív, hogy találkozzunk.
Azóta is hív.

És nem is egy fiatal srác volt a hangjából ítélve, hanem legalább 30vagy 40éves..

Ezen események január végén történtek.

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#12223) Zirowe


Zirowe
nagyúr

Feketét ajánlanék még BigG.(nnnnn)nek (bocs,hogy most itt rögtön 3embernek ajánlok feketét, de végre most lett időm ezeket a dolgokat rendbe szedni).

Meghirdetett ipodomra jelentkezett, többször is alkudva, végül egy neki elég jó árban állapodtunk meg (elmondása szerint ugyanennyiért adta el a 8gb-s ipodját,mint amennyiért én adtam volna neki az én 16gb-semet,de még így is próbált lejjebb menni), és miután képeket is küldtem neki, március 5-én pénteken mondta, hogy másnap (szombaton) mindenképpen ír, hogy hogy legyen a dolog, de legkésőbb személyesen találkozunk, hogy megnézze az ipodot és 80%,hogy kell neki,de jegeljem neki vasárnapig.

Mondanom se kell, hogy 5-én hallottam róla utoljára.

Nem zavar, hogy nem kellett neki az ipod, de a minimum, hogy ír egy "bocs,de még se kell" tartalmú pü-t.

Szerintem jár neki a fekete.

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#12224) Biga123


Biga123
addikt

Feketét ugyan nem kérek Pala1 -nek..
Mivel anyagi kár nem ért..
De a vele való üzletelést se ajánlom..
Chipset hűtőt boltoltunk volna egy Firewire kártyára .. mondta hogy persze érdekli a dolog.. de 2-napi üzenetváltás végén (már a címem is elküldtem neki hogy akkor legyen szives postázza) közölte hogy már elvitték.. arra hivatkozva hogy nem jelenkeztem ami azért fura mert 1-nap kb 3 püt küldtem neki..
Unfair "ember"..
Na ezért nem üzletelünk újoncokkal... :(

[ Szerkesztve ]

---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----

(#12225) juhhy válasza ariaco (#12220) üzenetére


juhhy
csendes tag

Az, hogy Ariaco nem garantált semmit.....külön kértem, hogy a csere során néhány nap próbagarit adok, és kérek viszont, illetve direkt megkérdeztem tőle, hogy a kártya nem csíkoz, szitál, nincs rejtett hibája - nem jelezte előre hogy bármi baja...akár kontakt hibája??? lenne a vga-nak...és én a frankót adom meg a hirdetéseimben, ő meg hamukázik össze vissza mindent, simán hülyének néz, most olyanokat mond, hogy én piszkáltam meg a kártyát.....érdekes ahogy hazaértem és kipróbáltam a kártyát , és látva hogy szar, azt írta erre azonnal, még az nap este, hogy..."ja ilyen neki is volt, kontakt hiba, csak mozgassam meg a kártyát"...persze.... kontakt hiba...vga-nál??? Csak óvatosan vele ph társak....

[ Módosította: ollie ]

(#12230) kukinyo


kukinyo
addikt

Sziasztok
Engem még nem vertek át(legalábbis itt nem),és most is szeretném ezt elkerülni ezért egy moderátor segítségét kérem.A történet a következő:Van egy hirdetésem [link]
ami által megkeresett engem valaki,de érdekes módon nem az oldalon keresztül hanem az oldalon regisztrált email címemen.Felajánlott egy tűrhetően jó cserét.Fél éjszaka beszélgettünk,megegyeztünk,megbeszéltük a találka helyszínét,időpontját és kért tőlem egy telefon számot.Ezt megadtam neki és kértem hogy ő is adjon egy mobil elérhetőséget (bármi közbe jöhet).Erre több levélváltás után sem volt hajlandó (válaszként vissza küldte az én levelemet hozzáírás nélkül) Gondoltam egyet és a PH megbízhatóság oldalon rákerestem az email címben megadott felhasználó névre.Dobott is ki a kereső egy ilyet ami 0 pozitív 0 negatív eredményt hozott.Viszont mikor rákattintottam a névre a szokásos adatlap helyett egy 404-es lap jött be.Ebből arra következtetek hogy kitiltott felhasználó,ami ugye nem túl biztató mert valamiért kitiltották?Tehát ezért kérném egy moderátor segítségét,megnézné hogy valóban az e?
A név: totpityu
Köszönöm

(#12231) jeni


jeni
félisten

Én neki adnék HATALMAS fekete pontot :W

Hogy miért is.Attól függetlenül,hogy reagál rá vagy sem.Ha válaszol rá azzal csak magát járatja le,mert tanúim vannak rá a hozzáértésére és félremagyarázkodására.

Volt egy megállapodás egy Asrock i65PE+intel P4 2,8Ghz+512 DDR 1+Ati 9550 VGA ( ROSSZ VGA KÁRTYÁT KAPTAM )

A pénzt az általa kért összeget maradéktalanul fel is adtam és mit kaptam cserében?

Ami lett belőle:

1.,Az Asrock lapot hátlapi fémlap nélkül küldte el,PEDIG ELŐRE SZÓLTAM NEKI,HOGY LEGYEN BENNE A CSOMAGBAN.

2.,Az ATI 9550 VGA kártyát hibásan küldte el,és ráadásként a hozzá nem értésemet firtatta.
A csere kártyát amit küldött az egy Nvidia 4200 volt és arra egy CPU hűtőt tett fel,arra hivatkozva,hogy azon eredetileg egy ventis hűtő volt csak zörgött rajta és ezért tett fel rá nem oda illő passzív hűtőt ( bezzeg nem írta meg,hogy milyen is az a passzív hűtő ) szabálytalanul PILLANATRAGASZTÓVAL (ezek után ki a hozzáértő :F )

Ja ráadásként a barátomnál magától leesett a passzív hűtő !!!! Megkérdeztem mivel ragasztotta fel és hogyan kell levenni,nem kaptam rá választ

3.,a memóriával kapcsolatban megkérdeztem az MSN-n hogy mekkora is lenne az,a VÁLASZ meg az volt,hogy 512 DDR ram,és amit kaptam az 2x 256 DDR ram,ez akkor hogy is van 512 DDR ram vagy 256 DDR ram,most a matematikát kell figyelembe vennem vagy a teljesítményt?

Ja még az alaplap mellé kapott cd-t,leírást,meg amit ígért azok még nem jöttek meg,arra hivatkozva,hogy az édesanyjánál van.

A másik,hogy többszöri megkeresésre MSN-n és telefonon azt a választ kaptam,hogy elküldte a csomagot. Még furcsán nézett rám,hogy ezeket merem állítani róla. Végül is elment a falújában levő postára és ott pihizett a csomag a nevemre kiállítva több mint 1 hétig. Hogy ez igaz vagy sem,az tény,hogy nem érkezett meg időben.

Ezek után SENKINEK sem javaslom az üzletelést vele,átver másokat előszeretettel. :W

[ Szerkesztve ]

(#12234) helpy


helpy
tag

Sziasztok!
Volna egy kis problémám kukee kolegával, amiért szeretnék kérni FEKETE pontot elsöként, duplát, mert hocipöm ki van vele!
Sztori: Vettem töle egy 80-as vinyot, kérdeztem hogy jó-e, és azt irta hogy igen, jól müködik. Kértem sentinel képet, azt írta nem tudja megoldani, de vállal egy hó garit, mert anyira tuti a cucc. Rendben, mondom, elhiszem, közben már beépítés után 3,vagy4 szektorhiba fogad, jeleztem, és gondoltam no problem, sokat úgy sem használom, meg itt a ph-n is olvastam hogy használható még sokáig pár szektorhibával. Föltelepítem, használom, aztán nem sok idő után már fura dolgokra lettem figyelmes. Lett 101 szektorhiba, és 19%-os kondi. Írtam neki, gariidön belül még mi a probléma, erre semmi reakció! Azóta csak a mindenféle mellékszöveg, kimosakodos duma megy már 3 hónapja! Most meg már nem is válaszol semmire!
Ezért mivel én már a 3. vagyok akit anyagi kár is ér, kérném a [modisítást életbe léptetni veleszemben], vagy amit jónak láttok!! A pénzen kívüli károm(4000)az még, hogy az elszállt vinyon néhány fontos dolog is örökre távozott, amit nagyon sajnálok!

(#12235) v.petike


v.petike
újonc

Kedves lottol és fórumozók.
Tudomásodra adom mikor telefonáltáj már rég ott álltam az autómmal az ecseri uti metronál...
Csak nem gondoltad hogy bármit is megveszek olyan embertől valamit aki ugy hiv fel hogy idézem:ide érsz még valamikor??neveletlenség..lehet emlékszel egy merci vitoval voltam éget a helyzetjelzőm is na mind1 ez van..tvábbi szép napot

(#12236) futo001


futo001
senior tag

Sajnos van egy fekete Aspermayer-nek. Megbeszéltük, hogy megveszem a nyomtatóját, amibe előre megvettem a tonert és eladtam a jelenlegi nyomtatót, mire az eladó eltűnt.

I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯

(#12237) garaba15


garaba15
tag

Sziasztok!

Pulse89 kollégának csúnya nagy FEKETE pontot kérnék, ezzel a hirdetéssel kapcsolatban!!!

Megbeszéltünk egy találkozót péntekre, csütörtökön szólt hogy nem jó neki, erre megbeszéltemvele, hogy mivel nekem szombatig mindenképpen kell a cucc találkozzunk szombaton... magától mondta hogy akkor szombaton 6kor találkozzunk. Én ott voltam időben, ott vártam fél órát, még csak fel sem hívott pedig megadtam a számom... itt PH-n sem reagált, pedig be-belépett, még figyelmeztettem is, hogy díjjazva lesz az akciója, ha nem tisztázza magát... szépen kértem mindig, hogy legalább akkor mondja azt, hogy nem eladó...

Köszönettel: Robi.

(#12246) kajos21


kajos21
csendes tag

Negatív kritikával illetném meg korpicschess nevű tagunkat!
A harmadik üzletet bonyolítottam le vele,miszerint egy Nokia N97-et cseréltem egy HTC Touch HD-ra...mindegyik szép állapotú,garanciás,össz tartozékos telefon volt...

sajnos a HTC Touch HD megadta magát...a kijelzője érzéketlenné vált...
E-care garanciával cseréltük,ami 1 évig volt még hivatalos,tehát 1 év gari még volt rá az E-care felé...nos,nem tájékoztatott a kedves eladó arról,hogy ha szoftver csere,tehát hogy ha valaki főzött romot varázsol a készülékre,akkor elveszik a garanciája mindenképpen!
Illetve arról sem tájékoztatott,hogy a készülék vízbe volt ejtve,vagy tartósan valamilyen módon a készüléket víz érte...ezeket a víz jelenlétét jelző matricák az aksin,illetve az aksi alatti résznél matricák jelezték...
Nos,mielött szervízbe küldtem volna a készüléket tájékozódtam,felhívtam az E-care magyarországi képviseletét és bejelentettem a meghibásodást és közöltem,hogy a készüléken nem gyári rom van,hanem főzött rom,tehát valaki által telepített...erre közölték,hogy sajnálják a dolgot,de a garancia így elveszett és a készüléket 61990 ft bruttó áron megjavítják és azt is közölték,hogy ennyiért inkább keressek használtan 1-et...igen mondom,köszönöm,bíztató!
Így kénytelen voltam pda szaküzletbe vinni! Itt derült ki, hogy a készülék erősen beázott és oxidálódni kezdett a kijelzőnek a csatlakozói és ez okozza a kijelző érzéketlenségét...
sajnos helyben nem tudták megoldani a problémát,2 hét várakozás után sikerült beszereznem egy érintőfelületet plexivel...ezzel együtt szervízbe küldtem a készüléket és sajnos nemtudták megcsinálni/nem tudják megcsinálni,mert az alaplapon is oxidálódott 1-2 dolog,sajnos ehhez nem értek,így nem igazán tudom 100%-ra visszamondani a szervizes szavait/állítását!

Mivel korrektnek és megbízhatónak gondoltam az eladód,így nyugodtan belementem a dologba...sajnos arról nemtájékoztatott,hogy vízbe esett és sajnos annyira nem értek a telefonhoz hogy megállapítsam hogy esetleg vízbe esett-e szétszedve volt-e stb stb...
A készüléket hirdetését 2 nappal később vettem le,miután kiderült hogy a készülék meghibásodott és nem orvosolható a probléma garanciában!3 érdeklődőnek is közöltem a rossz hirt,miszerint a készülék megadta magát!

Korrektnek korrekt volt,ezt nem tagadom,de sajnos a megbízhatósága miatt a legnagyobb NEGATÍV értékelést szánnám neki!Nem tájékoztatott ezekről a dolgokról és sajnos elég nagy anyagi kár keletkezett a telefonban,a készüléket alkatrészként sikerült eladnom egy GSM boltban,kijelző hibával,eléggé nyomott áron!
Senkinek nem ajánlom ezek után,maximum nagy körültekintés és utánaérdeklődés után!
Remélem más nem jár így!

Az eladó ha tehet róla,ha nem,tájékoztatnia kellett volna a garanciavesztésről és a beázásról is valamilyen módon!

(#12247) went@r


went@r
csendes tag

Treb kollégának egy feket

A püben és már telefonon is megbeszélt üzletet (egyeztetett találkozás, időpont stb) a megköttetés előtt hirtelen visszamondta a "nagy érdeklődésre" való tekintettel és licitet indított.
Anyagilag csak közvetve ért kár de innentől kezdve nem tudom ajánlani senkinek, mivel nem szavahihető.

Üdv

(#12248) Vinchi


Vinchi
tag

NAGY fekete pontot kérek bundata-nak.

A tegnapi napon megbeszéltük, hogy feljön ma 18:30-ra, az Árpád-híd, váci úti felüljáró alatti parkolóba, de ma délután felhívott előtte egy számról, hogy tudna előbb is jönni, 16:00-ra mondjuk, és annyit kérdezett hogy megbeszéltük hogy hova ugye? mondtam igen váci úti aluljáró és mondta jó 40perc kell neki kb. mire ideér. 15:50-től vártam rá 16:30ig. Közben, felhívtam 2x azon a számon amit hívott, felvette valaki más, és közölte hogy már úton van, egy kék fábiával jön, mondom jó letettem. Felhívtam 10percel később, kérdeztem van-e telefonja, amin elérhetem. Azt mondta hogy nincsen, kérdeztem mennyi idő mire ideér, válasz: kb. 20perc. Erre rá kb. 5percre csörög a telefon, a srác aki jött volna kérdezte hogy hol voltam(és már otthon volt.), normálisan válaszolva megmondtam hogy még abban a pillanatban is ott vártam, ahol megbeszéltük, de hogy ő megmondta hogy máshol találkozunk... mondta hogy most -1500ft-ba került neki az hogy potyára feljött, felajánlottam hogy kifizetem, ha eljön oda ahol vártam, erre letette. Visszahívtam 2x kinyomott, 3x felvette és trágár szavakkal élve elküldött melegebb éghajlatra, amire reagáltam erre elkezdett fenyegetőzni hogy Ő az isteni nagy ember aki megkeres és jól elver :DDD

Kérdezem én: aki üzletleni akar, miért nem visz magával telefont, vagy miért nem hívott fel akár egy fülkéből, ha már autóra futja, de telefonra nem... ?

Az is fura volt hogy hiába kértem privátba nem adott meg telefonszámot és még az árult termék márkájával illetve típusával sem volt tisztában. Én telefonszámot is megadtam. Illetve nekem is ugyanúgy ott kellett várnom 40percet a semmiért, valamint persze nekem is benzinköltség.

Akárhányszor üzleteltem, itt a PH-n mindig megjelentem időben és a megbeszélt helyen.

Biztos üzleteltek vele jópáran, de jobb ha vigyáztok vele.

Ez volt az üzlet tárgya.

(#12249) bundata válasza Vinchi (#12248) üzenetére


bundata
tag

Szeva!
Nekem is lenne ehhez némi hozzászólásom!
A telefon amiről hivtalak nem az enyém volt,és semmi közöm az elhangzott
beszélgetéshez ezután.Én a megbeszélt helyen és időben ott voltam,
és te sehol sem voltál,20 percig vártam rád.Eddig mindenki megtalált aki akart engem aki meg linkeskedik az ne az én hirnevem gyalázza!!!!!!!!!Mivel veled sem jött létre az üzlet az előre megbeszélt helyen így úgy gondolom NEM jogos a felháborodás!A másik egyértelműen közöltem veled,mivel meghiúsult az üzlet a továbbiakban nem kívánok az
üzletünk további részével foglalkozni.A héten te voltál a 3.versenyző aki miatt pestre mentem feleslegesen,mégsem kértem senkinek az üzletrontó fekete pontokból,habár
az utankénti 1500ft-ért senki nem kért még elnézést sem tőlem.Én a telefonban az
első beszélgetésünk után konkrétan jeleztem feléd a nemleges szándékom,ezután te erőlködtél de a beszélgetéseket nem velem folytattad és nem is tudom mit beszéltél mert mentem utamra.A feketepontot neked is kérem amiért a megbeszélt üzlet meghiúsult,
nem rajtam múlt a dolog.Én továbbra is tartom magam a korrekt megbeszélt dolgokhoz.
Amúgy szíves elnézésedet is kérem az miatt mert a telefon szervíz 2 hónapja nem képes megjavítani a telefonom,de ez az én gondom.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.