Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#12801) rome75 válasza radírfej (#12757) üzenetére


rome75
csendes tag

Először is.Nem vagyok csaló akivel vigyázni kell.Nem tűntem el és,nem töröltem magam.Sajnos anyagi gondjaim voltak.Volt egy nagyobb pénz bukásom.De ez mindegy.Kb még 3ezer forinttal megyek ennek a jó lelkű angyalnak.Azt a héten utalom.Amikor volt pénzem akkor utaltam.Volt rá példa hogy jó párszor felhívtam és nem volt képes felvenni a telefont.Persze igaza van.Nem tudtam tartani a határidőt.Ezt beismerem.De van itt jó pár ember(kb 40-50)akikkel semmi gondom nem volt.Ez az 1 kivétel van.Elnézést kérek.Remélem te nem leszel ilyen helyzetben mint én.

[ Szerkesztve ]

(#12802) Nesztovidis válasza Nesztovidis (#12775) üzenetére


Nesztovidis
tag

kukeszke
törölnék , visszavonnék mindent amit irtam, visszavásárolta a rossz terméket.
korrekt volt

Csak telón érsz el : (30)-989-2062 - Hívj ...

(#12803) radírfej válasza rome75 (#12801) üzenetére


radírfej
senior tag

hello, igen, van úgy hogy nem tudom felvenni a telefont, mint ahogy van úgy, hogy Te sem.

írtam többször, hogy megértem az anyagi gondjaidat, csak sajnos az van, hogy amit vállaltál nem teljesíted. és a helyett, hogy reálisan felmérnéd mire vagy képes, és úgy módosítanád a dolgot, folyamatosan ígérgetsz, és ígérgetsz. és hozzátenném, hogy még mindig Te vagy az aki tartozol nekem.

ha azt vállalod, hogy pár nap múlva átutalod a pénzt, és ehelyett hat héttel később ebben a topikban kell írogatni, az nem jó.

értsd meg, hogy semmi bajom veled, csak az eljárásoddal kapcsolatban van baj.

és kérlek ne fenyegess meg többet privát üzenet formájában, mert ez nem könnyíti meg a rendezést.

várom az utalásod.

rf

Másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.

(#12804) rome75 válasza radírfej (#12803) üzenetére


rome75
csendes tag

Félreértettél.Már írtam neked.Nem fenyegettelek.Nincs miért.Ezt eltoltam.Én is hozom helyre.Nem tudhattam hogy a fönököm 2év után azt mondja,bocs fiuk most nem fizetek.Kerestem másik munkát.Elkezdtem utalgatni.De mindegy.Utalom a maradék összeget(3000ft).Szeretnék már én is túl lenni ezen.Szia.

(#12805) smiti


smiti
addikt

Üdv mindenkinek !

Nem gondoltam volna, hogy ide is írnom kell egyszer. Feketepontot kérnék nelz fórumozónak.
A történet röviden: Az Itt meghirdetett Gigabyte Radeon HD 5770 1 GB DDR5! vga. -ra jelentkeztem először privátban majd később telefonon is. Elég gyorsan meg is egyeztünk és időpontot is egyeztettünk a mai nap délutánra, hogy személyesen átvenném Szentesen a kártyát. Még délután 16:00-kor felhívtam, hogy biztosan megfelel-e neki az időpont.
Miután megbeszéltük autóba ültünk és leautóztunk Szentesre a megbeszélt címre. Odaérvén ismét felhívtam hogy megérkeztünk, itt kért egy kicsi türelmet mondván 15 percen belül hazaérkezik.
Persze még mindig ott állhatnék ha őrá várnék. A telefonját azóta fel sem veszi vagy ki is van kapcsolva. Közben az is kiderült, hogy tegnapra már másnak is ígérte a kártyát.

Senkinek nem ajánlom hogy vele üzleteljen!

[ Módosította: dabadab ]

(#12806) Tim82 válasza smiti (#12805) üzenetére


Tim82
nagyúr

Szerintem az adatlapját akartad linkelni a privátjaitok helyett (amit mások mellesleg nem láthatnak). :)

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#12807) smiti válasza Tim82 (#12806) üzenetére


smiti
addikt

Már kértem a javítását, valamit elszúrtam :(

(#12808) denieBoy


denieBoy
tag

Kérnék egy fekete pontot zsana01 kolegának, ui igéretett tett arra, hogy elviszi a procimat, amint megjön a fizuja.

Ez kb egy hete volt. Direkt rá kérdeztem, hogy rakjam e félre neki, mivel ő volt az első érdeklődő és másik két ember is vinné (gondoltam maradjunk érkezési sorrendnél). Mondta igen nagyon kell neki, rakjam félre legyek oly jó.

Erre tegnap rákérdetem, hogy na mizujs, megjött e a fizu, mehet e biznisz? Mire kaptam a választ, hogy ő mondta, hogy kell neki de nincs még pénze, úgy hogy nyugodtam adjam el, különben is, ő már eladta a konfigját is.

Ez szerintem üzletrontás, mert már vagy egy hete elvitte volna más.

Üdv/
D

DaVe

(#12809) Beowulf


Beowulf
csendes tag

Kérnék egy hatalmas nagy fekete pontot Ursache "kollégának".
Tegnap megbeszéltük, hogy megveszi a telefonomat, mára volt megbeszélve, hogy elviszi, hát ha nem telefonálok rá akkor nem derül ki, hogy közben másik telefont vesz meg. Mondta, hogy ha engedek az árból 2000 Ft-ot akkor nem a másik telefont veszi meg hanem az enyémet, mondtam egye kukac rendben mivel házhoz jön. Rá 2 perc múlva felhív, hogy mégsem jó inkább a másikat veszi meg mert ahhoz jár Bluetooth-szos headset, mire mondtam, hogy az enyémhez is alapból jár, de erre már nem mondott semmit, hanem illedelmesen elköszönt...:F
Direkt nem adtam el senki másnak, a telefonhoz is hozzászólt, hogy jegelve, aztán semmi... :(
100%-ra megígérte, hogy megveszi, így most én is "bajban" vagyok egy másik üzlet miatt mert nincs pénz...
Legyen mindenki óvatos az úriemberrel...

[ Szerkesztve ]

(#12810) Shady313


Shady313
aktív tag

Sziasztok!

Kérnék egy fekete pontot Medvegyurka-nak ugyanis ezt a két terméket vásároltam volna a mai nap folyamán és előzetes egyeztetés során többször elhangzott, hogy a termék hibátlan. Én sem árulok egy alaplapot tökéletesnek kijelentve akkor, hogyha nem tudtam letesztelni előtte (mondván mondjuk nincs hozzá procim). Az ő elmondása szerint a rádió hibás volt, így direktbe rákötöttem a telefonomat és egy 320kbps-es mp3 fájlt lejátszottam rajta, a recsegés továbbra sem szűnt meg így vagy az erősítő vagy a mélyláda hibás. Mivel előzőleg erre rákérdeztem és emiatt elment az üzemanyag költségem és 3 órám is ezért jogosnak érzem ezt a jellegű jutalmazást. :(

(#12811) Ittnemaz


Ittnemaz
aktív tag

fekete pont betti182 kollegának
e250 szallagkábelt igért postaköltséget is utaltam, ellenben nem kaptam semmit.
Nem könyvelt küldeményként küldte, hogy posta nyulta-e vagy fel sem adodott, az eredmény számit buktam 1200 ftot.
sekni ne utaljon elöre neki

(#12812) KukkSteve


KukkSteve
aktív tag

Sziasztok, ezt a történetet már leírtam a csalós totyikba is, de úgylátom hogy ide is való...Én is szeretnék jelenteni egy csalót, de előtte elmondom a történetet...Nagyjából 2 hete a kedves tag, bejelentette, hogy 31k ért adna nekem egy garis 3870-et és egy 4870-et is. Nagyon megörültem, mert ez elég jó ajánlatnak tünt :), így hát tesómtól kértem egy kis pénzt, és kölcsön pénzen megvettem tőle a 2 karit. Nagy áhítattal nekiálltam a karik tesztelésének, a 3870 tökéletesen műxik, minden rendben van vele még máig is, de a 4870 hibás. A kártyát be sem kapcsoltam, mert tettem volna rá egy scythe mushashi hűtőt, de a hiba már a hűtő levételekor meglátszott...egy jókora folton beégést vettem észre, így nem is mertem később sem gépbe rakni. Amint megvolt a probléma, fel is hívtam, azt mondta semmi baj, majd elutalja a pénzt, és a kari visszajut később. Mondtam neki hogy rendben, jöhet a pénz, minden adatot megadtam neki. A szomorú hír viszont az, hogy pénzt eddig még nem kaptam. :( Sztem nem is fogok már ezek után, csak ha valaki megszán a segítségével...
A legszebb dolog ebben az egészben még az, hogy egy gigabyte lapot is eladott nekem, ami rossz volt, és nem indult, továbbá üzleteltem vele még 2gb ddr2 kingmax ramot, amiért adott volna 2x512mb ddr2-t, meg 2 házat, amit ez egyik postáshaverjával küldetett volna ki nekem ingyen, persze ez a csomag sem jött meg. Szóval a tag tartozik nekem egy 4870árával+5,5kval a gigabyte lapért+1gb ddr2 rammal(ha jószívűen nézem a dolgokat).
A tagnak minden elérhetősége megvan: cím, telefonszám, msn, email, ph, De nem jelentkezik, és el sem tudom érni. Gondoltam rá hogy házhoz megyek, de az megint egy 5ks benzinköltség lenne, és az már tényleg több lenne a soknál, ha esetleg nincs otthon.
Az alábbi linken mindent megtaláltok a partnerrel kapcsolatban, a tagnak 2 ph nickje van, és mind a 2vel csalt, Ezt mások is bizonyítani tudják.

Ezt adta el, mint hibátlan karit.
Újabb nick
Régebbi nick
IWIW adatlap
Felesége

Elvileg ezen a címen, és telefonszámon elérhető, a telefont nem veszi fel, ő sem és a felesége sem. A címet a táv miatt nem próbáltam még. :(
Kérlek titeket, hogy segítsetek, amennyiben tudtok. :(

[ Szerkesztve ]

A számom az adatlapomon. ;)

(#12813) Fecniii


Fecniii
tag

Fekete pont Joces kollégának.
2 nappal ezelőt jeleztem neki hogy veszek tőle egy videókártyát, erre ma közli velem, hogy eladta másnak, ráadásul nagyon lassan reagál a privátokra, még fent volt miután visszaírtam neki és nem válaszolt vissza, csak másnap. Sajnálom, hogy rossz pontot kellett neki adnom, pedig tényleg nagyon jó áron árulta a kártyát.

(#12814) asus.ph válasza Fecniii (#12813) üzenetére


asus.ph
csendes tag

Üdv.
Már ne haragudj de te idióta vagy ilyenért nem lehet fekete pontot adni : eladta másnak,nagyon lassan reagál a privátokra,még fent volt miután visszaírtam neki és nem válaszolt vissza.
1.annak adta el nyilván aki hamarabb fizette ez természetes.
2.attól mert privátot írsz neki nem biztos,hogy hamarabb válaszol.
3.próbáld ki ,hogy kilépsz az oldalról és úgy böngészel a hirdetések között!
Az utolsó feltűnésed időpontja ugyanúgy megy tovább ez az IP.

Bocs de ezt muszáj volt leírnom mert én vásároltam már Joces kolégától és teljesen megvoltam elégedve az üzlettel az ,hogy nem válaszol azonnal az azért van mert a boltban van és van más dolga is van nekem is másfél nap múlva válaszolt és akkor mi van!?

أتمنى لك نهارا سعيدا

(#12815) Fecniii válasza asus.ph (#12814) üzenetére


Fecniii
tag

Rendben azt még megértem hogy nincs ideje válaszolni, de 2 nappal ezelőtt megegyeztünk, csak arra vártam hogy megadja a számlaszámát. Nem hiszem hogy az számítana ki fizet hamarabb, akkor már jóval előbb tudnia kellett, hogy másnak fogja eladni a kártyát, főleg hogy 6 nappal ezelőtt írtam rá először a kártyával kapcsolatban, csak a lassú válaszolgatás miatt 4 napba tellet, hogy minden infó kiderüljön az áruról, mert pl. a hirdetésben nincs benne, hogy a kártyák amiket árul azok használtak, persze felmerült bennem hogy azok ezért rá is kérdeztem, de ezzel is csak az idő telt. Meg persze az is lehet hogy csak én reagálom túl a dolgot, de mikor rákészíted magad, hogy ilyen jó áron tudsz venni egy álom kártyát akkor szarul esik hogy felültetnek.

(#12816) zsolesz010 válasza Fecniii (#12813) üzenetére


zsolesz010
senior tag

1. hsz.
"Csak abban az esetben kérj fekete pontot, amennyiben valós anyagi kár ért!"

Az adatlapja.
Bizonyára feltűnt, hogy nem egy hirdetése volt eddig, amiből világosan következik, hogy ha te írsz neki, nem leszel mindenki előtt álló, különösen kiemelt figyelemmel kezelt ph-s. Nyilván az ő érdeke is, hogy eladjon, de nagyon nem veszed figyelembe azt, hogy nem kockul állandóan a gép előtt, mert egyszerűen nincs ideje. Le lehetne már szakadni erről a "még fent volt miután visszaírtam" dologról. Egyrészt azért, mert tényleg elég, ha csak az IP-je aktív akár egy másik gépről, másrészt aki pl. soha nem jelentkezik ki és PH uppert, hardverapro uppert, RSS olvasót használ, az gyakorlatilag bármikor folyamatosan aktívnak látható akkor is, ha napok óta a gép közelében se volt. És vajon nem fordulhat elő, hogy fellép ph-ra, mert a tóthbéla telefonszáma kell épp hirtelen? Vagy hogy feldobjon egy hirdetést, amiben jó áron vehetsz te is jó vasat? És ha épp ennyire van ideje?
Egyébként meg nem véletlen, hogy az adatlapján évek óta ott a telefonszáma. Mégis számtalan olyan története lehet, hogy a baromi jó áron kínált hardver miatt egy nyüves telefont nem képes megereszteni az érdeklődő, hanem privátban sír utólag, hogy lemaradt valamiről, mert teszem azt, nem érkezett válasz néha napokig. Próbáltál már egyszerre boltot vezetni, emberi életet élni, és emellett egyidőben 2 emberrel privátozni? És 22-vel?

Ne legyen már sok az az 1-200 forint telefonra, amikor ezreket sprórolhat az ember egyetlen vásárlással. És igen, néha nehéz elérni telefonon is, mert van munkája, gyakran lóg a telefonon; van élete, amikor nem szeretne lógni a telefonon. Igen, néha 4-5-ször kell hívni, néha rágni kell a fülét, hogy minél előbb foglalkozzon az emberrel.

"Sajnálom, hogy rossz pontot kellett neki adnom, pedig tényleg nagyon jó áron árulta a kártyát."
Nem adtál neki semmit. Az 1. hsz-t elolvasva és értelmezve lehetne ebben a topikban is feketét kérni, amit a másik fél meghallgatása után vagy jogosnak találnak, vagy nem. Jelen esetben egyértelmű, hogy nincs valós anyagi kár, ergo a bejegyzésedben "kért" fekete nem jár, maximum a "vagy pusztán inkorrektnek tartod és szeretnéd, ha ennek nyoma maradna, annak helye az Akikkel jó vigyázni üzletelés során! topicban van." rész miatt lehet létjogosultsága a hsz-nek, ha a fentebb leírtak nem is érdekelnek téged.

- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)

(#12817) KingSize


KingSize
tag

Egy nagy fekete pontot kérnék thcthc-nak egyik hírdetésemre írt és egy mobiltelefon cserét beszéltünkmeg, megbeszéltük a találkozóhelyet stb, vártam rá bő 40 percet de nem jött el, és kikapcsolta magát. :W

Végszó: senkinek nem ajánlom, nem megbízható ember!

A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny aítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak mkénit rdeeözndenk el a btűek: eyeüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen lygeen; ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlő, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó

(#12818) RepeatSector


RepeatSector
senior tag

Fekete pontot szeretnék adni hunsoul -nak

Csalót szeretnék jelenteni csak az a baj hogy akit jelentek az Transformer mert mindig más az accountja
xjacksonz -ként kezdtük az üzletet majd ő átváltozott hunsoul - á
Egy PS1-et vedtem tőle amit nem kaptam meg de a pénz már nála van amikor elkezdtem kérdezgetni elhajtott majd küldte az ajánló szelvényt amit a postán kapott aki ebből lát valamit az szóljon erre ő ezt írta

"Figy, arról már nem én tehetek, hívd fel a postát kérdezz rá a csomagra a te címedre érkezett-e csomag, én lefényképeztem az igazolólevelet tehát én feladtam! mikor feladtam onnan már nem rajtam múlik hanem a postán hiába rám nézel csúnyán"

De persze amikor kértem a ragszámot ő azt írta hogy nem tudja mi az elmagyaráztam neki de válasz nem jött pedig volt már bejelentkezve
Baukó Henrik-nek hívják csanádapácáról
Csak annak ajánlom hogy üzleteljen vele aki nem sajnálja a pénzt

"The tail of the snake is in it's teeth tonight"

(#12819) Silent77 válasza Fecniii (#12813) üzenetére


Silent77
veterán

Ehhez annyit tennék hozzá, hogy tavaly mikor vettem tőle egy videokártyát, felhívtam telefonom, este kezembe volt a kártya. Én szolnoki vagyok...
Aki akar is vásárolni az tud is.
Sorry az offért.

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#12820) XaraX válasza RepeatSector (#12818) üzenetére


XaraX
addikt

Ez, amit neked lefényképezett, valóban postai nyomtatvány.
Nemcsak, hogy tökéletesen olvashatatlan, de ráadásul nem is feladási igazoló szelvény, hanem értesítés küldemény kézbesítésének megkísérléséről.
Szóval, ezt Ő kapta, hogy küldeménye érkezett, és hol veheti át.

(#12821) spckris


spckris
tag

http://hardverapro.hu/apro/ar_alatt_uj_htc_g2_magic_cserelheto_gyari_fuggetle/hsz_1-50.html
ezt vettem , és arra hivatkozva hogy nagyon siet, nemtudtam kellőképpen megnézni a telefont,
látszóla rendben volt, de se gari papír nemvolt,
és még a sim kártyát se érzékeli....
valaki valami segítséget tud adni?

(#12822) vojtek válasza damdadam (#12771) üzenetére


vojtek
csendes tag

http://hardverapro.hu/apro/asus_8800gts_512mb_5/hsz_1-200.html
ezt a kártyát ajánlottad privibe küldted ezt a linket!
és ezt írtad Te a monitorról (az elektronikusról most olvasok):
Ez a rejtett hiba nálam nem jött elő!Épp mielőtt elvitted a monitort,játszottam végig a COD6-ot minden hiba nélkül!!!
De tudod mit!?,elküldöm akkor Hétfőn,de azt hozzáteszem,hogy nem tartom jogosnak!
Tehát én Hétfőn postára adom a kártyát / ami itt van már egy hete becsomagolva! / és csinálok képet a feladóvevényről,amit elküldök neked!Te mikor szándékozol postázni a nyomtatót?
Még amit leírtál arra sem lehet adni nem hogy a szavadra , a sértegetéseket meg fejezd
be túl messze vagy meg nem érsz annyit,hogy reagáljak rá,bár szívesen megtenném ,
igaz nem vagy egy kaliber velem , desszertnek is kevés lennél !

(#12823) Csorosz


Csorosz
aktív tag

Sziasztok.
4 év fórumozás és aprózás után nekem is eljött a pillanat, amikor ki kell osszam első feketémet.
Szaszabee kolléga érdemelte ki ezen ramok eladása fejében.
Előzetes egyeztetések alatt ugyan írta, hogy gondok vannak a ramokkal, miszerint csak magasabb volton indulnak el, de kérdésemre megnyugtatott, hogy a ramok fizikailag sértetlenek.
Én csak ebben az esetben tartottam volna rá igényt. (rgó le akartam gariztatni, mivel élettartam garis, és tudok angolul, meg ismerem a postát...)
Ő is megjegyeztet privátban, h élettartam garis, csak épp "nem akar" vele foglalkozni.
Előreutaltam a kialkudott 4.000 Ft -ot.
A ramok megjöttek, de le volt róluk szedve a borda, így garanciát nem tudok rajtuk érvényesíteni. És természetesen nem is működnek...
Igen mérges lettem. Jeleztem felé, hogy várom a pénzem és küldöm vissza a ramokat.
Ö pedig, mivel nem megfelelő stílusban reklamáltam, közölte, lesz@rja ha feketét adok, De egyébként meg adjam fel a ramjait, majd rószaszín utalványon kiegyenlíti a cehhet (!!!)
No mondanom se kell erre hogyan reagáltam. (utálom ha hülyére vesznek, azt meg végképp, ha ezt 2x is megpróbálják egymás után!)

"Mikor a Margit hídról repül a vasszék - Minden vágyad, hogy csinálj egy sasszét."

(#12824) eziskamu


eziskamu
addikt

Vigyázzatok Belléncs Szilárddal, most Buisnessman néven garázdálkodik, és állítólag dombóvári DJ.
Kerestem Picimacis USB kártyát laptopba egy hete, hirdetést közbe törölte, de van még kint kettő.
Szerencsére csak a pénz felét 1300-at utaltam, de a nevének balfasz módon már csak utalás után pár nappal (hogy nem írt) néztem jobban utánna. A röhely az hogy két napja írt (miután már utaltam !), hogy eladta a kompletten laptopot amiben volt a kártya, de tud jobbat +1000-ért. Én azt válaszoltam, hogy nekem mindegy, de többet előre nem fizetek, küldje vagy a kártyát, vagy a pénzt, de azóta nem nézett fel.

(#12825) RayBanRB3025


RayBanRB3025
újonc

Üdv mindenkinek!

Érdemes vigyázni bojjo85 kollégával, mert egy szavahihetetlen, hiteltelen ember! Rendelt tőlem egy terméket utánvéttel, áradozott nekem, hogy ilyen meg olyan sürgős, amilyen gyorsan csak tudom, adjam postára! Ez még aznap megtörtént, majd vártam... Vártam a pénzemre, ami általában 1, másfél hét meg is szokott érkezni, de ennek már két hete semmi híre sem volt! Utána jártam a postán, hogy mégis mi a fene állhat a háttérben. Mint kiderült, már több, mint egy hete az ő postáján csücsül a csomag, és senki sem hajlandó átvenni. Erre írtam neki, figyelmeztettem, hogy jó lenne, ha cselekedne, ha már annyira sürgős volt a dolog! Természetesen semmi válasz, reakció, majd a küldemény 10 munkanapot követően visszajött. Szóval csak óvatosan vele, mert egy TELJES MÉRTÉKBEN HITELTELEN TAG!!!

(#12826) csitkiri01


csitkiri01
csendes tag

Szinten feketepontot kernek Hellboy4nevu felhasznalonakezert az uzletert.Igyjartam vele idaig:

Tegnap megvettem eme lapot elutaztam erte 80km-oda 80 vissza.
Beleraktuk leendo hazaba,osszekabeleztuk, elindult a lap de,a bios-ig sem jut el. Ventik porognek vinyohoz, dvd irohoz hozzanyul,de kep csak nincs. Ramok ki hatha csippantana,de nem,masik proc,majd megint masik proc,mert van boven (LooL),de ugyanaz. Vidkari ki be,de meg csak nem is hianyolja, nem csippant.Telefon a volt tulajnak ekkor meg felveszi kerdesemre azt mondja nala meg ment.Talan az USB power jumpereket rakjam ra mert egy sincs rajta,Jo rarakom,bar nem tudom mi koze az indulashoz.Az alaplap csak nem indul.Telefon megint,ekkor mar ki is kapcsolja a telefont,ami mostanaig is ki van kapcsolva de elotte meg azt az infot kapom hivjam nyugodtan meg itt is irhatok neki.Ujra proba tegnap meg,masik videokartya, tobb ramom is ki lett benne probalva amik masutt mentekDe sajnos nem jartunk eredmennyel.Ja es talan a legfontosabb,ennek a lapnak mint kesobb kiderult igy kene kineznie: .
De ezzzel szemben igy nez ki: .Ami feltuno hianyzik ket hutes rola ,egy aktiv es egy passziv. Az aktiv lenne a lenyeg,mert az eszaki hidat az hutene,ami ugye melegszik.Ezt,en az atvetelkor szova is tettem mondvan,hogy ott nem kene egy hutobordanak lennie?A valasz nem,en is igy hasznaltam.Kiderult az is,hogy 3 ilyen lapja volt de kettot kolcsonadott,ezt meg allitolag o hasznalta,amit ketlek mert hutes nelkul az eszaki hidat gyorsan meg lehet fozni!Ne de errol ennyit is.Hetfon ismet lesz egy utam az eladohoz.

[ Szerkesztve ]

(#12827) _BM_ válasza csitkiri01 (#12826) üzenetére


_BM_
senior tag

"Tegnap megvettem eme lapot elutaztam erte 80km-oda 80 vissza"

Most nehogy megharagudj, de tényleg képes voltál 160 kilométert utazni egy fostalicska alaplapért? Ha ingyen adnák, se mennék annyit érte :))
Mennyi volt egyébként? :)

[ Szerkesztve ]

(#12828) eziskamu válasza _BM_ (#12827) üzenetére


eziskamu
addikt

És ha gyüjtő? A lényeg, hogy hiányos volt a lap és nem is működött, az hogy most az üzlet tárgya mi volt, mindegy. Nem azt kapta, amiért fizetett és pont.

(#12829) Teszla_


Teszla_
senior tag

2010 június 10-én beszéltem boss89-cel. Egy félig meddig hibás Nokia 8801-et vettem volna tőle. Még aznap meg is alkudtunk, kértem is egy számlaszámot, ahová utalhattam a pénzt. Elküldte a sajátját, de mivel Takarékszövetkezetes volt, így nem tudtam személyesen befizetni. Ezután kértem egy másik számlaszámot. Adott egy OTP-set (mint utóbb kiderült, talán az apósáé lehetett). Erre be is fizettem még aznap 6000Ft-ot. Ő jelzett is, hogy megérkezett a pénz, és postázza a telefont.
Egy hét múlva írt ismét, hogy a posta valamiért visszavitte neki a telefont. Itt már kicsit gyanakodtam, de vártam tovább.
Ezután egyszer sem volt hajlandó privire válaszolni, se e-mailre. Iwiw-en megkerestem, ott is írtam neki, de nem válaszolt (az üzit persze elolvasta). Valamint az apósát felhívtam telefonon, mert neki megtaláltam a számát. Az apósa és a felesége elvileg beszéltek a sráccal és ígérték, hogy lesz előrelépés, de nem történt semmi, több beszélgetés után sem.
Egy hónappal a befizetés után Iwiwen megkerestem a srác anyját, leírtam neki mindent, és ennek hatására még aznap megkeresett pü-ben a srác. Két nap múlva pedig visszakaptam a pénzem.
Szerencsére 21 éves volt a gyerek és így még a szüleivel élt, az édesanyjának pedig szépen megköszöntem a segítségét. Nélküle talán még most is várhatnék a pénzemre.
A srácot még az se érdekelte, hogy simán feljelentettem volna, ezt is csak az anyját érdekelte.

Én szívem szerint fekete pontot adnék neki, de ezt döntsétek el ti. Elvégre happy end-del végződött a dolog. De attól még, ha egyszer megtette, szerintem máskor is meg fogja. Pedig képek alapján nem egy csóró gyerek.

Ezt írjam be a Jelentsd a csalókat topicba is?

(#12830) Bucura


Bucura
csendes tag

NAGY FEKETE pontot szeretnék kérni tbojty1982
fórumtársunknak az alábbi üzletért: [link]
500gb.2,5"-os hdd ügyében.

Előzmények:
- Én mindenek előtt megkérdeztem nincs-e valami baja???

Erre Ő ezt írta:
Tbojty1982
- Nem megy túl könnyen, egy ilyen msi gépet már szétárultam és tudom milyen nehéz eladni a cuccokat belöle. Amúgy 1 hónapos volt a gép.Nincs semmi baja a vinyónak.
(U)Még csak szektorhibás sem(/U).

2010.07.07-én, azaz szerdán délután átutaltam a megállapodott összeget a fenti hirdetőnek.A termék meg is érkezett 2010.07.09-én, azaz PÉNTEKEN délután, de mivel dolgoztam nem tudtam csak vasárnap kora reggel tesztelni.
Az 500gb-os hdd 4 szektorhibát jelzett többszöri lekérdezésre is 92%-os lett a teszt erre természetesen én irtam a hirdetőnek, hogy megy vissza a termék, amit 1 azaz egy hónaposnak mondott!

Mire ezt kaptam:
"Azt hiszed ide oda küldözgeted majd nekem a hdd-t, tesztelgeted baszogatod, ki tudja mit csinálsz vele én meg majd visszaveszem?
Hétfő-kedd óta nálad a cucc.Ma meg vasárnap.Ez kimeríti még a 3 nap garit is!!!!
Garit meg amúgy se vállaltam rá.Add el másnak.
Vagy hozd vissza személyesen,beszélj az eredeti tulajdonossal,mert én csak árulom az alkatrészeket aztán panaszkodjál nála.Én többet ez ügyben tenni nem tudok és nem is fogok."

A megjegyzéseiben is jól olvasható, hogy nem is érdekli és biztosan tudta a HDD rossz műszaki állapotát!

[ Szerkesztve ]

Bucura

(#12831) MoVieFaN


MoVieFaN
tag

Fekete pont drater fórumozónak.
Mások okulására leírom az én esetemet. A héten drater PSP bazárjából rendeltem egy 16GB kártyát a PSP-hez. Bedugtam, leformáztam, másoltam rá néhány dolgot, majd próbaképpen játszottam egy kicsit, de az első mentéskor lefagyott a PSP. Újraindítottam, de azóta nem olvasható a kártya, azt írja ki, hogy nincs csatlakoztatva és folyamatosan villog a memóriakártya LED. Próbáltam kártyaolvasóval is, de se kép se hang. Minden más kártya gond nélkül olvasható/írható az eszközökkel.

Jeleztem a problémámat az eladó felé, aki az alábbi választ küldte és azóta nem jelentkezett:

"Őszinte leszek hozzád. még nem volt hibás árum semmiből. de mivel a beszállító nem vállal garanciát így én sem tudok. én leteszteltem a karit (PC-n) és tökéletesen működött. Ha alapból szar akkor el sem postáztam volna. így igazából nem tudok mit tenni ebben az ügyben. Most lehet hogy gecinek tűnök a leírtak alapján de én meg nem fogok neked kifizetni még egy memória karit."

Én cserét kértem, mert azért mégiscsak 11000Ft-ról van szó és még fél óráig sem működött a kártya.
Egyébként ha letesztelte, akkor miért nem hagyta leformázva, mert amit én kaptam az formázatlan kártya volt? Sajnos nem tudom eldönteni. hogy hamisítvány-e a memóriakártya.

Számomra elfogadhatatlan ez a hozzáállás.

[ Szerkesztve ]

Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.

(#12832) MoVieFaN válasza MoVieFaN (#12831) üzenetére


MoVieFaN
tag

És a lényeg lemaradt:
"A másik kérdés még hogy "mennyi garancia van rá?" az általam eladott termékekre én magam vállalok 2 hét garanciát, mivel a külföldi garanciáztatás nagyon nehézkes. A nagy távolságok miatt rengeteg időbe és pénzbe kerülne a visszapostázása."

Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.

(#12833) xxman


xxman
senior tag

Üdv!
Hatalmas fekete pont jár tétlen01 kollégának !
Nagyon rendes korrekt embernek tűnt , ezért megbíztam benne (én hülye) és korrekt voltam vele én is! Megígérte hogy 2napon belül megjön a pénz a bankszámlámra (20.000Ft). Azóta5nap telt el és nem történt továbbra se semmi , írtam neki vagy 5 PÜt is. Adtam neki három napot a rendőrségi feljelentésig (tudom nem sokat segít , de vannak kapcsolataink :D ) de a fekete pont mindenképpen jár neki!
Aki teheti kerülje el! Ha van más regje is akkor kérem a moderátorokat hogy töröljék,illetve meglévő felhasználóját bannolják (végleg) .
Kérdésem IP cím felhasználható nyomozás esetén?

I just wanna have some fun.

(#12834) Jhonny06 válasza Bucura (#12830) üzenetére


Jhonny06
veterán

Nekem ebből nem derül ki, hogy biztosan tudta. Gyanítom Neked sem, csak a düh beszél belőled.

(#12835) MoVieFaN válasza MoVieFaN (#12832) üzenetére


MoVieFaN
tag

Kérem, hogy vonjátok meg drater hirdetési jogát, mert tudatosan félrevezeti a vásárlóit. Nem tartja be a saját maga felállított garanciális feltételeit, a hibás terméket nem cseréli, pénzt nem ad vissza. Nekem ezzel 11000Ft kárt okozott.

További részletek a hozzászólásokban.

Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.

(#12836) Terminator17 válasza Cobrusz (#12358) üzenetére


Terminator17
senior tag

bocs barátom de ez merőben nem így volt :W ne állíts valótlanságokat,elég jó ''költő'' lenne belőled

Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924

(#12837) toto2700reg


toto2700reg
aktív tag

Szeretnék paku0630-nak fekete pontot kérni ez az ati radeon 9550-es vga kártya miatt. Megbeszéltünk egy találkozót Szegeden. Megköttetett az üzlet. Gondoltam személyesen nem hazudnak már a szemembe. Hát tévedtem. Ahogy beteszem a gépbe a karit semmi. Elviszem egy számtech üzletbe és megkértem az eladót próbálja már ki nekem a karit ugyan az, meg sem nyikkan. Hívom telefonon a srácot, mentegetőzik, másnapra megbeszélünk találkozót. Nem jelenik meg. Próbálom hívni, ki van kapcsolva a telefonja. Próbálom többször hívni. Végre sikerül elérnem. Mentegetőzik hogy az Ügyészségen volt, ezért nem tudtam elérni. Visszakérdezek az "Ügyészségen" "Jó van, magánügy." a válasz. Aztán mondja, hogy dolga van nem is lesz itt a hétvégén, ne keressem és majd hívjam. Próbálom hívni - persze, hogy ki van nyomva. Sikerült megtudom a másik mobiljának a számát meg a címét is - kicsit kutakodtam az interneten és megtaláltam egy szexpartner keresőn. Na fölhívom, kicsöng, de nem veszi föl. Rögtön megint hívom az új számot, végre felveszi, mentegetőzik és kérdezi, hogy honnan tudom ezt a számot, de - mondja - ne is hívjam a 70-es számon, mert ez csak véletlen, hogy elértem. Megbeszéltünk találkozót nem jött el. Most már sem a 30-as számon sem a 70-es számon nem elérhető mert eladta a SIM kártyákat a piacon. Sikerült kiderítenem a címét. Kétszer voltam náluk, de egyszer sem volt otthon. Legutóbb tegnap voltam náluk, az apja nyitott ajtót visszaadtam a videokarit az apjának és azt mondtam neki, hogy följelentem a fiát a Rendőrségen.

(#12838) toto2700reg válasza toto2700reg (#12837) üzenetére


toto2700reg
aktív tag

2500Ft-os kárt okozott.

[ Szerkesztve ]

(#12839) toto2700reg válasza toto2700reg (#12837) üzenetére


toto2700reg
aktív tag

és még van pofája azt írni, hogy elkelt!

(#12840) batmab


batmab
senior tag

Üdv!
sasa88 kollégával volt probléma..a lebeszélt üzletet semmisnek tekinti, majd mikor hivom, közli h jobb ajánlatot kapott..nem volt "ideje" felhivni..
az üzlet tárgya az általa árult e5200+a 2gbos ram..

nekem meg nincs időm erre... :R

2009.08.24 leányom, Kiara. Már 118cm, és >21kg.. :D Fontos! utánvéttel még anyámtól sem vásárolok...

(#12841) eziskamu válasza eziskamu (#12824) üzenetére


eziskamu
addikt

Buisnessman írt tegnap, hogy küldi csak nem volt gépközelben, mindenesetre szkeptikus vagyok.

(#12842) Soni


Soni
tag

Sziasztok!
Hatalmas fekete pontot szeretnék kérni anyadszeretfórumtársunknak!Ezt a gépet cserélte volna el velem erre a notira.+5-kt kért rá.A találkozóig minden rendben zajlott,a cserével sem volt gond.Csak nem számított rá,hogy én elkérem a szem.ig-ját,és viszek magammal csavarhúzót is.Ugyanis az ő gépében a meghirdetett "RAM: 2x2GB Corsair XMS2 800MHZ CL4" helyett 2db karton lap volt kivágva ás az alaplapba dugva!Ismét idézek a hirdetéséből"Szeretném ha a következő gazdája személyesen venné át.",hát nem szánalmas?Már az induló vonatról hozta vissza őt és a barátját a kollégám!Természetesen vissza cseréltünk mindent,vissza kértem a +5k-t,és pluszba 3k-t a felesleges kocsikázásért,mivel nem az én hibámból nem jött össze a csere.VIGYÁZZATOK VELE NAGYON!!!Köszönöm a figyelmet!Ha valakit átver,megvan az elérhetősége!
Üdv_Jani

(#12843) Soni válasza Soni (#12842) üzenetére


Soni
tag

Még valami,kitiltani felesleges,megkérdeztem.Nyugodtan regisztrálhat másik nicken,ha még nem tette meg!
Üdv_Jani

(#12844) xxman


xxman
senior tag

kartonlap ... :F :F :F :F
na de kérem a kedves moderátorokat h ellenőrizék (ha lehet) hogy tétlen01 kollégának van e több regje , szerintem van mivel engem átvert (erről írtam is feljebb) és azóta be se jelentkezett! Az már tuti h fel lesz jelentve

I just wanna have some fun.

(#12845) MoVieFaN válasza MoVieFaN (#12835) üzenetére


MoVieFaN
tag

Közben megoldódott a probléma, drater úgy döntött, hogy mégis visszautalja a pénzem, amit ma reggel meg is kaptam, én pedig visszaküldtem neki a hibás kártyát. Ezzel részemről a téma lezárva.

Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.

(#12846) shteer válasza Soni (#12842) üzenetére


shteer
titán

jó eséllyel szűrik a modik a dupla és az újrareget is

..szerintem jónak tűnik

(#12847) batmab


batmab
senior tag

Üdv!

NOD kollégával is vannak gondok..
lebeszéltük a benq monitort másnapi elhozatallal,de nem jött,majd nem is keresett egy honapig kb..mikor felhivtam(kint dolgozok,keveset vagyok itthon mostanában),azt mondta,h apjánál van,de a hirdetésben az áll,h 2 nappal utánam eladta másnak...
ugyanakkor lebeszéltünk egy tt házat és egy 5.1es fülest,az sincs sehol.. :W

Vigyázni vele erösen.. :R

2009.08.24 leányom, Kiara. Már 118cm, és >21kg.. :D Fontos! utánvéttel még anyámtól sem vásárolok...

(#12848) ecsz


ecsz
csendes tag

Szivacsrobi: fekete pont, mert a tőle vásárolt töltő nem működik, és az ígért visszavásárlásra valahogy nem került sor...

(#12849) Benoe77


Benoe77
őstag

Anyagi kár nem ért, de bosszantó a dolog:

Gecko fórumozóval megbeszéltük, hogy beszámítja az asztali gépemet egy Macbook Pro-ba, ha kicserélem benne a processzort egy nagyobbra. Megbeszéltük azt is, hogy mennyit kellene még így ráfizetnem a notira. Megígérte, hogy az email címemre elküldi a pontos specifikációkat, és kértem, hogy írja meg, hogy hol tudjuk megejteni a cserét. Ezután megbeszéltem a processzorcserét Zsolesz010 kollégával, de szerencsére még nem jutottam el odáig, hogy kicseréljem, mert írt Gecko, hogy a macbook-ot eladta egy vevőnek, aki "fél óra múlva itt van érte"

Én úgy gondolom, ha valakinek van egy komoly vevőjelöltje, az a minimum, hogy addig "jegeli" a terméket, míg azt legalább meg nem nézte, vagy le nem mondta az üzletet.

[ Szerkesztve ]

(#12850) Ghost79


Ghost79
tag

Erre a kollégára rá tudna egy modi nézni hogy reggelt másik accountot vagy tényleg ennyire elfoglalt lenne?[link]

Egy procihűtő árát utaltam el vagy 2 hónapja neki és azóta hűtő sehol.Állítólag sima levélként adta fel de nem hiszem el valamiért.Írtam már neki vagy 5-6 PÜ-t a végén már úgy jött le én húzom le őt mert biztos megkaptam a hűtőt csak azért követelem vissza az árát mert csaló vagyok.Múlt héten utánanéztem rajtam kívül még két embert húzott le pénzel visszautalási kérelmemre nem válaszol semmit vagy ha válaszol akkor kamuzik hogy éjjel-nappal dolgozik és az asszonya gépezik.Írtam neki ha nem utalja vissza a hűtő árát feljelentem ugyanis mivel rajtam kívül van más is akit átba..ott így fenn áll az üzletszerűen elkövetett csalás gyanúja.Valaki nézzen rá,köszönöm!:R

Nem nagy pénzről van szó de mást ne vágjon át ha lehet.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.