Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#12551) tozo63


tozo63
tag

Sajnos nagyon negatív tapasztalatom lett pistike_23 újonccal.Meghirdettem ezt a memóriapárt,amire privát írt,amiben jelezte,hogy kettő nap múlva viszi,mert neki kell.Megegyeztünk az átvétel helyében,idejében.Lejegeltem a hirdetést(sajna,mert azóta elvitték volna).Az átvétel napján sms-ben ír,hogy nem tud érte jönni,mert sokáig melózik.Oké,tudomásul veszem,majd megírom neki,hogy mikor lesz a legközelebbi idő,mikor át tudja venni.Természetesen nálam van a memó,hurcolom magammal,de semmi kontakt részéről,hogy esetleg bocsi,de mégsem kell,mert bla-bla-bla.Mikor Írok neki,hogy bocsi,de nem felejtettél el valamit?Úgy ír vissza,mint aki nem tud semmit.Belinkelem neki a párbeszédünket,arra is azt írja,hogy ő nem lát semmit.Ezek után leírom azt az eseménysort,ami köztünk történt,de erre már válasz sem jön,amiből arra következtetek,hogy ez az alak újonc létére eléggé leírta nálam magát és más is jól gondolja meg magát,milyen formában üzletel vele.Nem szívesen kérek fekete pontot senkinek,de pistike_23 megérdemel egyet.Nem ajánlom senkinek,megbízhatatlan

(#12552) szjoci


szjoci
őstag

fecsö76 fórumtársat nem ajánlom senkinek üzletelés szempontjából. Január végén "vett" tőlem egy 2GB-os M2 memóriakártyát csak azóta is elfelejtette kifizetni. Cseszegetem privátban, de mindig kitalál valamit. 1580Ft-ot ér a becsülete... Persze hülye voltam hogy jóhiszeműen előre elküldtem neki, nem gondoltam hogy ennyiért eladja a lelkét.

[ Szerkesztve ]

(#12553) Bigiboy77


Bigiboy77
tag

FEKETE pontot kérek GJ70 kollégának . Megegyeztünk 70 eFt ba egy gigabyte 5780 vga ba.
Idézem:

GJ70
(újonc)Helló.
Nem akarok a levegőbe feleslegesen puffogtatni, de ha a főnökömmel dűlöre jutok szabadidő tárgyában, akkor ma vagy legkésőbb holnap hivlak a gigabyte 5870 ügyében.
És akkor a 70k is megfelel nekem, ha tartod még, de ettől kevesebb már tényleg nem megy semmiképp.
Üdv.

Hitegetett, és közben másnak eladta 78 eFT ért. Amikor már egyszer megegyeztünk.

[ Szerkesztve ]

(#12554) joshua7


joshua7
veterán

HardverX

Lehet, h csak egy unatkozó ember, de senki ne utaljon neki, mert biztosan szélhámos! Ugyanazt a karit hirdeti hónapok óta, beszél össze-vissza!

[link] [link] [link] [link] [link]

[ Szerkesztve ]

Semper Fi

(#12555) GJ70 válasza Bigiboy77 (#12553) üzenetére


GJ70
tag

Bigiboy a fekete pont neked jár. Privátban leírtam neked bővebben miért, ide csak annyit, hogy te addig verted az árat ameddig neked lett jó. DE senki nem ellensége magának, sem a pénznek amiért a meghirdetett áron elviszik a vga-t.
Mert az üzletet is , ahogy te is idézted, annak fügvényébe tettem, ha el tudok szabadulni , és ha a te általad kierőszakolt ár még megfelel " kegyelmednek" akkor és csakis akkor ment volna.
De közbejött egy korrekt vevő, akinek totál megfelelt a hirdetett ár és nem törte le, mert idézem : "...hát én szeretem a kerek számokat ..." itt már a 78-ról leengedtem 72-re, de te szereted a kerek számokat, azaz a 70-t, majd "....szerintem 2 eFt ot nem érdemes nézzned mert ha egy pár napig nem megy el akkor ugyis ennyi lesz az ára..."

Mi vagy te , jós ???
A pénz mindenkinek számit, és ekkor azt irtam, hogy meggondolom, és közbejött az,hogy nem tudok elszabadulni, meg kérdés nélkül megvette más, aki nem akar lehúzni.
Megjegyzem, korábban már árultál egy gtx470-et amire nekem, ha beszámoltad volna az 5870-et "....hát sajnos többet kellene ráfizetned mint 15 eFt..." irtad.
Akkor a te üzletedre is jár VASTAGON A FEKETE PONT.
Neked a tisztesség olyan mint kinek a pap kinek a papné.
A megegyezés akkor lett volna végleges, ha be tudok menni miskolcra. Egyébként a 70 se nagyon tetszett neked......

(#12556) chris31


chris31
csendes tag

Lassan több mint egy hónapja (húsvét előtti pénteken) vásároltam egy Asus hd 3870-et

ford mustang :W

nevű egyéntől. Árpád-hídnál volt a találka, és minden rendben ment, mindaddig míg ki nem próbáltam a vgát. Már Biosban szemetelt a kártya, és Windows alatt is csíkozott. Egyből telefon, de nyugtatott, hogy nála minden oké volt. Gondoltam kicsi a tápom, beszereztem itt egy 580w-os (köszönet az eladónak a jó árért), de ugyanaz a hiba.

Levittem a közeli számtekboltba, h nézzék meg (5000pénz lenne a bevizsgálás, még jó, h jóban vagyok velük). Ott mondták, h memó hibás.

Ismét telefon, mondta, hogy természetesen visszaadja pénzt, de az ünnepek miatt, csak hétfőn lesz újra Pesten. Addig türelem. Hétfőn délelőtt hívtam, megbeszéltük, h délután fél3 felé ugyanott. oda mentem kocsival és csak vártam. 3-kor telefon, azt mondta, h metrón van, max fél óra. 1óra múlva smst küldtem, h ma egyáltalán ide ér-e. Semmi válasz. 15 perc múlva újra hívtam, többször is, de a végén kinyomott már. Azóta semmi.

Nem szeretnék itt véleményt alkotni az úriemberről, pedig tudnék szép szavakat írni.

Nem tudom belinkelni a hirdetést mert nincs meg, de az üzeneteim között ott a levelezés telefonszámmal.

(#12557) users


users
tag

Egy nagy fekete pontot adnék BigG.(nnnnn) kollégának mert fizetés nélkül távozot ezt a cuccot küldtem neki előre de nem kaptam meg az érte járó pénzem igy nagyon nem ajánlom senkinek!

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=users

(#12558) audiofil válasza audiofil (#12546) üzenetére


audiofil
tag

a [12546] hozzászóláshoz fűzném hozzá:

neo756 volt fórumozó mégis elküldte a hangkártyát, viszont azért nem érkezett meg a múlt héten, mert nem hétfőn a megbeszélt időpontban adta fel, mint én, hanem 4 nappal később csütörtökön, legalábbis a borítékon ez a dátum volt...

(#12559) mcpackman


mcpackman
újonc

Sziasztok!
Olyan embereket keresek akiket Hermán Gyula átvert, vagy becsapott!
Engem is becsapott, de én nem hagyom annyiban! Sajnos buta voltam és nagyon sok pénzt húzott ki a zsebemből s ha holnap estig nem kapom vissza akkor feljelentést teszek!
Ehhez keresek segítséget! Olyanok jelentkezését várom akik még vállalják nyíltan hogy őket is átverte, és ez ellen tennének is!
Ha van ilyen közöttetek akkor az jelentkezzen az mcpackman@jakuza.hu emailcímen!

Üdv mindenkinek: mcpackman

UI: Ha többen vagyunk lehet eredmény!
Akár kártérítés is! Csak össze kell fognunk! :C

(#12560) Ghard


Ghard
őstag

Hali
Április 20.-a óta várok hogy hozzájussak egy xbox 360hoz,ma sikerült végre egy 3. eladótól.
Először Dre' nevű felhasználóra vártam egy hetet miután nevet címet megadtam neki a postához,azóta válaszra se méltatott. Ugyan ez történt zsoleer-el is,neki is megadom a címet,direkt mondom neki már vártam egy hetet a semmire,ha nem akar postázni rendben van. De mondta hogy fel fogja adni csak hirtelen lázas lett, és rá is szintén vártam egy hetet,de feladni csak nem sikerült.
Szóval velük csak óvatosan bizniszeljetek. :)

(#12561) radamsky válasza mcpackman (#12559) üzenetére


radamsky
senior tag

nem akarok nagyon off lenni, de nekem ezzel a feljelentéssekhez nincs sok reményem

40+70 ezerrel ráztak át
feljelentés megvolt, megvolt a szembesités, megvolt a bizonyiték hogy tényleg kihuztak a zsebemből ennyi pénzt. A delikvens elismerte a tartozás tényét. Majd kiderült hogy nem csak én vagyok az áldozat, ergo több embert megkárositott az illető hölgy

És ennyi
se pénz se poszto, se tovább nem megy az ügy. Nyomoznak még

fizije nincs , tulajdona nincs. Röhelyesen havi 1000 Ft-al akar törleszteni.

elkeseredésből irom inkább, remélem ti több szerencsével jártok

itt a Ph-án is 2x megjártam. Az egyikből rendörségi ügy lett (nem szeressük a hamis manit)
a másikat meg addig zaklattam mig vissza nem adta a pénzt, nagyon sok a csaló. Még szerencse hogy nem Szent Lászlo korába élünk:D

bocsi csak kibukot belőlem

(#12562) börni888


börni888
csendes tag

Sziasztok

Most lett idöm rendesen átrágni a dolgokat.......
a felszolitás ellenére én is leutaltam 10000ft ot
wolfpeti nevezetü embernek,egyéb nevei itt találtam:
simonka23,koriarmi,akkentaur,selieli........................................
ha valakit még átvert kérem jelentkezzen ,hátha ugy könnyebb....
amugy Turai az emberke
20000ft meghaladó összegnél lehetne rendörségre menni........
a 10000 ft nem érdekel ez elv..........

valakit még átvert ez a jómadár?

Köszi Barna

(#12563) Chipyttababy válasza radamsky (#12561) üzenetére


Chipyttababy
csendes tag

Annyi lenne a kérdésem, hogy egy teljesen vad idegen embernek miért utal előre ekkora összeget? Minimálbérnyi összeg elutalásához nagyon nagy ökörnek kell lenni, már megbocsásson... Miért kell utalni bárhová bármekkora összeget? Annyira nem lehet valaki szegény, hogy ne tudjon vonattal elmenni valamiért. Az ország másik végéből ilyeneket nem rendelünk. A másik meg az, hogy a posta sem olyan, hogy bármekkora összegű dolgot bátran el lehetne küldetni vele. Személyesen meg látja az ember, hogy mit vesz meg, kipróbálja, stb. Sírhatnékom van olyankor, mikor 2 felhasználó között közvetít az egyik levelezőtársam, gond van a csomag megérkezésénél(19000 forintos alaplap volt, amit utánvéttel rendelt az illető) és benyőgi a gyerek, hogy az egyik családtagja rendőr, a másik ügyvéd. Gratulálok a rendőrbácsinak, úgy látszik nem tanította meg neki, hogy UTÁNVÉTTEL NEM RENDELÜNK IDEGENTŐL ÉS NEM UTALUNK SENKI SZÁMLÁJÁRA SEM, SZEMÉLYESEN MEGYÜNK, HA VALAMI KELL!!!!! (Még jó, hogy az eladón sikerült behajtani) Pláne nem ekkora összegeket. 40+70 ezer forint, te jó ég. Normális maga, hogy ennyit utal bárkinek is? SZEMÉLYESEN, KP??? Ilyesmi nem jutott az eszébe???

Ha mi szólunk a mindenhatóhoz, az ima, ha az a mindenható szól hozzánk, az skizofrénia.

(#12564) Chipyttababy válasza börni888 (#12562) üzenetére


Chipyttababy
csendes tag

Gratulálok magának is. Felszólításra! Bravó. Önt felszólítja valaki és fizet? Jön valaki a lakása elé, becsenget, közli/felszólítja, hogy fizessen be x összeget és Ön kifizeti? Most meg itt van, hogy fizetett és károsultakat keres. Annyira snassz személyesen valamiért elmenni? Ez már közröhely, komolyan mondom.

Ha mi szólunk a mindenhatóhoz, az ima, ha az a mindenható szól hozzánk, az skizofrénia.

(#12565) Chipyttababy válasza mcpackman (#12559) üzenetére


Chipyttababy
csendes tag

http://prohardver.hu/tema/akikkel_jo_vigyazni_uzleteles_soran/hsz_3962-3962.html

Ha ő megmondja, hogy hova kellett küldenie az utánvétes csomagot, megvan az emberke is...

Ha mi szólunk a mindenhatóhoz, az ima, ha az a mindenható szól hozzánk, az skizofrénia.

(#12566) audiofil válasza audiofil (#12548) üzenetére


audiofil
tag

Má-T fórumozónak fekete pont, most már biztosan, mivel átvert. indoklás a 12548 hozzászólásban.

(#12567) LampyG


LampyG
csendes tag

Dinamite !!!! FEKETE PONT neki!!!!!

Digi fényképező gép! azt mondta semmi baja! Erre kicsit szét van nyílva és be se kapcsol!!
Adatkábel sem jött meg hozzá!! hmmm....
És nincs semmi baja???:))) Elég sok dolgot hirdet még!! Vigyázzatok vele!

-6000

Üdv LampyG!

(#12568) radamsky válasza Chipyttababy (#12563) üzenetére


radamsky
senior tag

ezt ugye nem nekem akartad címezni:D én mindig a személyes átvétel híve vagyok, bár már lassan ebbe se bízom, a pénzhiányom másból tevödött össze, csak én a rendörség tunyaságára akartam felhivni a figyelmet, nem sokat ér ha feljelentek valakit, a pénzemet nem kapom vissza

(#12569) Chipyttababy válasza radamsky (#12568) üzenetére


Chipyttababy
csendes tag

Személyes átvételhez meg mindig kell vinni egy olyas valakit, aki ért a dolgokhoz, pláne, ha ekkora összegről van szó vagy nem ilyen helyen kell vásárolni.

Magának is meg mindenki másnak is címeztem a hozzászólásom, aki minimálbérnyi meg átlag fizetésnyi összegeket utalgat mindenféle ismeretlennek a számlájára anélkül, hogy látta volna az árult cikket és a rendőrséget hibáztatja. Annak is, aki személyes átvételnél nem nézi meg, hogy mit vásárol illetve ha nem tudja, akkor nem visz magával olyan embert, aki ért is hozzá. A rendőr a csalóval nem sokat tud kezdeni. Az, hogy nem az ment el az ajánlott vagy utánvételes küldeményben, kevésbé bizonyítható és az is, hogy az átutalás után személyesen nem adta át a terméket. Az embereknek kell jobban odafigyelni az értékeikre.

Ha mi szólunk a mindenhatóhoz, az ima, ha az a mindenható szól hozzánk, az skizofrénia.

(#12570) Gál István


Gál István
senior tag

Prof01 - vettem tőle egy tévét 3 nap próbagarival és öt nap után szellemkép, majd később 5-10percenként újraindult a gép. 55.000-ért vettem a tv-t, szerelőre 10k-t költöttem pluszban és 22.000 - ért adtam el. Szép bukta :W

Sajnos pirosat is adtam neki az átvételt követő napon.

Láttam hogy sok apróságot eladott, de ezzel nagyon átb@szott :(((

Miután mondtam hogy baja van a tévének, persze említette hogy volt hasonló gondja régebben, de ha ezt a hírdetésben feltünteti, eszembe sem jutott volna megvenni azt a sz@r tévéjét. Persze a 3 nap próbagari lejártára hivatkozott.

Remélem valamilyen formában visszaadja neki a sors ezt a pofátlan, szemét dolgot.

[ Szerkesztve ]

(#12571) Dodder válasza Gál István (#12570) üzenetére


Dodder
tag

HA próba közben jó volt és 5 nap után lett rossz akkor hogy lehet az ő hibája? A 3 nap gar lejárt.Kértél volna 1 hetet rá. Az is lehet,hogy szállítás közben sérült. Én is adtam el samsung lcd tv-t Két ember jött megnézni itt voltak bő 1 órát mire minden funkciót kipróbáltak. Te is szánhattál volna egy kis időt rá,hátha előjött volna a hiba. Szerintem nem jogos a negatív.

Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.

(#12572) Andrewstarr


Andrewstarr
aktív tag

Sziasztok!

Stylewars_kp -t fanatikus tag
létére nem ajánlom senkinek, egy "eredeti, új" aksit vettem tőle a sok rossz ajánlása
ellenére (én voltam a hülye :W ), és egy használt állapotú, utángyártott aksit
kaptam tőle, azt is sima postával :((
Állítólag több nick neve is van, kerülje mindenki, nem korrekt ürge!

Üdv.:

(#12573) pukkancska


pukkancska
tag

Fekete pont pistike_23-nak!
Ezt a laptopot akartam (volna) a mai napon délután megvenni tőle, de hiába.
Körübelül másfél órát vártam rá a vasútállomáson, telefonjait (2 számot adott meg) folyamatosan hívtam, de nem vette fel.
Ami hab a tortán, az az, hogy reggel még itt a ProHardveren írtam neki, hogy jó-e ma neki, ő meg írta, hogy "persze jó nekem, ott leszek.." :W
Inkorrekt eladó, vigyázni vele!

[ Szerkesztve ]

(#12574) Najz


Najz
tag

hajk10-nek hatalmas FEKETEPONT!
megyegyezttem vele, hogy elcserelélünk egy cuccot az ö csere tárgya helyileg budapesten volt (énis pesti vagyok) utána késöbb hírtelen egy másik címet adoott meg ahova postázni kéne kamu szöveggel postázzam el nyugodtan és majd ö is küldi hát semmi nem lett belőle
20napos regisztrációval nem is vártam mást szánalmas csaló!

Lassan járj többet mész. Esőben a nyílt difi is sperr

(#12575) lovilovi01


lovilovi01
csendes tag

Wooh09 számára szeretnék egy feketét adni.
Vettem tőle egy4870-es ATI-t, amit rendben átvettem tőle, mondván, hogy hibátlan, garanciás+Ő is vállal rá 3nap próbagarit. Másnap beraktam a gépbe a kártyát és a következő hibákat produkálta a kártya.(+ azóta a gyári ventije is megállt)
Szerintem ez kimeríti a hibás kártya fogalmát...Rögtön hívtam, és írtam, de persze mindent tagad(Állítólag berakta a gépébe, feltelepítette, és játékkal is kipróbálta, majd BKV-val Rákoskeresztúrról a Kőbánya Kispestre is kiért kb 70-80 perc alatt :) )
Felajánlottam Neki, hogy akkor én szívok helyette a garival (Válasz: Most épp vidéken vagyok, de ha visszajövök...)mivel a számla és a garjegy ígéretével szemben a mai napig nem jutott el hozzám, ezért hívtam sokszor, de semmi reagálást nem tapasztaltam, sőt Változtatgatja az elérhetőségeit, ezért valszeg lőttek a pénzemnek. Csak tanácsolni tudom, hogy mindenki nagyon messzire kerülje el!!!!!!!!!

[ Szerkesztve ]

(#12576) lovilovi01


lovilovi01
csendes tag

12575 Wooh09 azóta Nagy Gergelyből Kiss Tamássá keresztelkedett át!

[ Szerkesztve ]

(#12577) poffsoft válasza Chipyttababy (#12563) üzenetére


poffsoft
addikt

Azért ezt a hszsorozatot ön nem igazán gondolta át. Vagy ha ezek alaposan megfontolt gondolatok, akkor én zokogva self-destructolok... :U

[ Szerkesztve ]

(#12581) Gál István válasza Dodder (#12571) üzenetére


Gál István
senior tag

Oké, de nem tudom hogy elolvastad-e a hírdetését, amiben nem tett említést arról hogy korábban hibás volt a készülék. Ha ezt megteszi, nem veszem meg.

(#12583) mgoogyi válasza mgoogyi (#12496) üzenetére


mgoogyi
senior tag

Továbbra is bant szeretnék neki:
http://logout.hu/tag/sesztakbence.html
6k-val átvert és nem hajlandó rendezni az adósságát. Már sokadjára írom és eddig semmi...

(#12584) bubi92


bubi92
őstag

P3TR!CK-nek szeretnék egy fekete pontot adni ezért az üzletért. Elmentem a telóért a világvégére, ott közölte velem, hogy a hirdetésben szereplő 2 headset helyett csak egyet ad. A másik, hogy a buszon vettem észre, hogy az oldal gombjai nem működnek.
"Zsebkopott állapotban(Nem leharcolt), de tökéletes, megbízható működéssel." azért ez nem a tökéletes, megbízható működés. Igaz én nem kérdeztem, de arról azért szólhatott volna, hogy az akksi csak egy napot bír ki.

(#12585) radamsky válasza Chipyttababy (#12569) üzenetére


radamsky
senior tag

ooh ha minden ilyen egyszerű lenne. A kioktatást köszönöm, nem élek vele. nagyon naivnak tetszik lenni :D , mégegyszer nem írom le amit írtam választ. A rendőrség és az igazságszolgáltatás miatt voltam úgymond savanyú, nem kérek rá választ

(#12586) paryxx válasza audiofil (#12566) üzenetére


paryxx
tag

MÁ-T nevü figura engem is majdnem lehúzott,csak én nem adtam fel neki a tápot...vigyázzatok,mert kamuzós.Sony k810 telót kinálgat itt cserébe,mindenkinek.
Velem is el akarta cserélni,a tápomat
TÁP

[ Szerkesztve ]

(#12587) linuxfan


linuxfan
csendes tag

braid04-el (Korpás Máté) érdemes vigyázni, mert komolytalan tizenéves illető. Megbeszéltem vele egy x360 hűtőbordát, hogy elad és hogy szerdán küldi.
Máig nem küldte, és ma rákérdeztem, közölte, hogy mégsem adja el.

Asus A8N-SLI / Athlon 64 3000+ / 1,5 GB Ram (Kingmax) / Geforce 6600 256 Mb

(#12588) dudigy


dudigy
tag

Hali!
Mindenki vigyázzon hajk10 fórumtársal
mert nekem május 3.óta küldi a memóriáimat ami valószínű,hogy már sose fog
elérni hozzám. :W Elküldtem neki 4k-t előre és vártam,de hiába.Az érdeklődésemre
azt írta,hogy valószínű a posta eltüntette a küldeményt amit persze nem tud
bizonyítani.Még azt sem,hogy föladta a memóriákat egyáltalán.Ezért egy nagy
feketepontot kérnék neki! :( Az üzlet tárgya ez volt:[link]
Most is ugyan azt hirdeti egy másik hirdetésben.

dudigy

[ Szerkesztve ]

(#12589) Dömi


Dömi
csendes tag

Gold_man-nak megítélésem szerint ezért fekete pontot adnék. Megbeszéltem vele személyes átvételt Szegeden, amibe benne is volt. Előreláthatólag pénteki nap volt megbeszélve, amit áttettünk szombatra, esküdözve, hogy neki az megfelel (délelőtt). Vártam a hívását, de nem hívott, majd a 3. hívásomat már felvette, de elkezdett halandzsázni, valami tuning hűtőről, amit hozzá vett 15 k-ért, mondtam neki, hogy nekem jó lesz a gyári hűtője is. Utána azzal állt elő, hogy neki nincs másik kártyája és hogy tudok-e addig várni, amíg vesz egyet :S (akkor minek hírdeti addig a cuccait, ha nem tudja egy kp-s vevőnek odaadni) röviden ennyi. Amúgy már volt vele egy érdekes beszélgetésem erről, érdeklődtem a ps felől és minden rendben volt, mondta, hogy fel is tudja adni a csomagot, ám mikor mondtam, hogy személyesen is el tudok érte menni, megszakadt vele a kommunikációm, soha többet nem írt. Ezek láttán szerintem érdemes vele vigyázni, valamiért nagyon kerüli a személyes találkozást. Lehet nem véletlen.

[ Szerkesztve ]

(#12596) Ramzy


Ramzy
csendes tag

Üdv mindenki!
Van egy kollega mégpedig The Don, akinek egy szép nagy fekete pacát kérnék.

Mégpedig azért mert kb 1 hónapja jelentkezett egy hirdetésemre amiben 6500huf-ért adtam egy zalman vga hűtőt. Ő jelentkezett és hívott is, hogy megvenné, de örülne ha 5k-ba kerülne neki + 1 pci-os wlan kariba... Mondom persze. Amikor találkoztunk adta is az 5k-t + egy wlan karit is hozott. Helyszínen kérdeztem, hogy milyen márka meg milyen gyors, mert semmilyen jelzés nem volt rajta, csak vonalkódok. Ő egy barátjával jött és mind a 2-en sztereóba bizonygatták, hogy nagyon gyors, nagyon nagy hatótávolságban jó, úgy emlékeztek, hogy minimum 108mbit-es lehet. Kaptam hozzá telepítő lemezt is.
Amikor hazahoztam és kipróbáltam, a lemezen nem volt vista/win7 driver. Írtam neki hogy mi van erre ő reagál is, hogy ő xp-n használta és nem mondtam neki, hogy vista/win7-hez kellene nekem, amiben igazat is adtam neki.
Mondom ok. Kipróbáltam egy xp-s gépen, driver fel is ment és a 2. nagy pofon, ez csak egy 11mbit-es kari. Full noname, "802.11b Technology Corp." ez a gyártó.
A lemezen levő cuccok is 2003-ból valók. A kari is csak WEP titkosítást tud, amivel én nemtok mit kezdeni a wpa/wpa2 titkosításon.
Írtam neki, hogy mi van, ő meg írta, hogy akkor ha már ilyen béna láma vagyok és nemtom beüzemelni akkor visszaveszi, Isten bizony.
Ez volt 2 hete, azóta nem tudom elérni, nem válaszol az üzenetekre.

Konklúzió: Ezzel a kollegával nem érdemes businesselni, ha csak nem kp-ért adsz neki el valamit, mert ha te veszel tőle akkor nem azt kapod amiről szó volt.

THX :R

(#12597) elaller


elaller
csendes tag

Üdv!

Valaki üzletelt már [luckR] taggal? tud valaki valamit róla? Esetleg van más nick-je vagy volt?

köszönöm :R

http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?stext=elaller&submit= http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=elaller&submit=

(#12598) colos890721


colos890721
tag

kiszu "üzlet társ" nem megfelelő is ide illő módon végzi dolgát. Ebben az üzletben akartam vevője lenni, de ő úgy gondolta hogy ha már mindent leegyeztettünk és megbeszéltünk akkor 2 napig nem válaszol a üzenetimre és oda adja egy helybéli kollégánknak az üzlet tárgyát.
Miután kérdőre vontam hogy ezt hogy gondolta, felháborodva azt válaszolta hogy minek postázná ha elviszik helyben is.
Ennyit róla és az üzletelési módjáról.
EGY ÓRIÁSI FEKETEPONT-tal jutalmazom!!!

[ Szerkesztve ]

colos890721 felhasználónak 176 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! https://www.faceboook.com/compharvest https://comp-harvest-kft.business.site/

(#12599) adp válasza Bigiboy77 (#12553) üzenetére


adp
őstag

hát van ilyen azért a 8k az 8k

(#12600) coulthard

A csalós topicba már írtam, de biztos, ami biztos itt is jelzem ezt az alakot, aki lenyúlt tőlem 14.000 Ft-ot:

small devil

Február elején történt az eset. 14.000 Ft-om van nála.
A pozitív értékeléseire hagyatkozva nem gondoltam volna, hogy át akar verni.
RAM-okat kerestem a hirdetésemben. Az említett illető reagált, beszéltünk telefonon, meg is egyeztünk. Elküldtem a számlájára a pénzt. A csomag nem érkezett meg.
Ezek után a következő indokokat tálalta:
Először: a postán megsérült a csomagolás
Másodszor: a posta visszavitte neki, de ő feladta még egyszer
Ez után sem érkezett meg a csomag.
Harmadszor: megbeszéltük, hogy visszaküldi a pénzt.
A megbeszélt határidőig nem küldte vissza.
Megbeszéltünk egy új határidőt.
Negyedszer: Az új határidő lejártáig sem küldte vissza.
Azóta nem tudom elérni telefonon, nem jelentkezik, a Prohardverre pedig nem lép be.

16 éve a Hardveraprón.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.