Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#12996) Gdfath3r válasza Szentes (#12993) üzenetére


Gdfath3r
tag

"Kedvesnek tünő, aki hátba támad"

Nem támadlak hátba, csak most azt kapom amire számitottam...hogy nem vállalod a fellelöséget. Mielött elküldte a kártyát, leteszteltem és müködöképes volt. A videon amikor furmarkoltál akkor is csak néha-néha szemetelt, ami azt jelenti hogy semmi gondod nem volt a telepitéssel, csak megbarkácsoltad a kártyát, utánna felhivsz ártatlan hozzáállással. Más ki se cserélte volna a kártyát, csak miután átnézve tesztelve volt. Én ezt szó nélkül megtettem még mielött átnéztem volna mit müveltél. Én ugy gondolom hogy részemröl megtettem azt amit vállaltam, ennek ellenére csalónak titulálasz. Én vagyok jelen esetben aki kárt szenvedett, és nem te.

Itt a PH!-n én már bizonyitottam nemegyszer, amit bizonyitanak a visszajelzések is, itt: [link] és itt: [link]
Lehet hogy a te szemedben szánalmas vagyok és csaló, de azzal hogy szidsz, nem leszel több mint ami vagy. Rádférne egy pozitiv agymosás, hogy ne kapkodj és légy korrekt. Majd forditott szituban, amikor a te kártyádat teszik tönke, akkor leszek kiváncsi hogy állsz a helyzet magaslatán.

Amikor érdeklödtél a kártya iránt, kerek-perec megmondtam, hogy egy komplett gép része volt, tehát igy van a kártya ahogyan van, tehát nincs gyári hütés amire késöbb is visszatértél.
Mielött megkaptad a kártyát, leteszteltem és HIBÁTLAN volt, bármit is probálsz állitani. Soha nem adtam el terméket felelötlenül, ugy hogy valakinek a kárára költség vagy kár keletkezzen.
A tisztelt kollegák akik adták a tanácsokat, nem voltak melletted aki megerösitenni tudják azt hogy ugy van, és az van amit állitasz.
Viszont egy passziv kártyát furmarkolni egyenessen felelötlenség, mégha a tisztelt tanácsadoid azt javasolják, téged terhel a fellelöség ha tönkre megy a kártya.

Köszönöm, hogy voltál olyan kedves és átküldtek a furmark tesztet ami most bizonyitékként szolgál. A furmarkot a kártya viszonylag jól birja, passzivan is, OVERDRIVE enabled-el...ami azt is bizonyitja, hogy amit mondassz, hogy a bios-ban is szemetelt a kártya...az absolute FAIL. És innen ered az nem vagy képben, és azt hiszed hogy más sem. Itt a video: [link]

Én abban reménykedtem hogy a kártya nem ment teljesen tönkre, de sajnos nem igy van.
A kátya tönkrement, és most tényleg még 2D-ben is szemetel. A video bizonyitja hogy alapesetben 3D-ben sem, csak kizárolag furmark alatt egy kevesset szemetelt, ami alátámasztja azt hogy nálad ment tönkre, most teljesen mindeggy, hogy mikor és miért szedted szét. Én nem mondtam hogy vágd le a csavar menet végét, ezt magad ötlete volt.
Abban teljesen biztos vagyok hogy kajak szorosan rajta volt a gpu blokk a kártya gpu-ján, de viszont azt nem tudom elképzelni hogyan tudtad lecsippenteni a menet végét fogóval, ugy hogy nem sérült meg a PCB. Csakis ugy hogy meglazitottad a csavart, mertha nem akkor sérül a PCB is. És ha meglazitottad, egyuttal át is pasztáztad, csak elfelejtetted korrekten összerakni és ez lett az eredmény. Általában azt szokták mondani, hogy ami jól müködik, nem érdemes hozzányulni/megjavitani. Lehet hogy neked nem tetszik hogy nyilvánosságra hozom a tudatlanságod, de nekem sen tetszik hogy valaki a pénzemmel kisérletezik/barkácsol. Nem is írtam volna ide, de mivel letagadtad letagadtad a fehér szilikonzsír használatat, megingott a bizalmam és közé kellet tennem. Ilyen arcátlanul nem hazudott senki a szemembe.

Amugy majdem egykoruak vagyunk, mindketten negyvenesek és apukák,. Több megfontoltságot és fellelöségvállalást vártam tölled. Minimum annyit, hogy azon gondolkodj, hogy esetleg követtél-e el hibát, és akkor megérted miröl beszéltem. Ha nem, akkor soha nem lessz béke ebben az országban mert mindig valaki akad aki okos ( vagy okoskodó) akar lenni, és nem látják a végeredményt hogy egymással szurunk ki, ha nem vagyunk öszinték. Az öszinteséged hiányzott, barátom....nem itt lennénk.

Hivhato vagyok Viberen

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.