- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- hcl: Samsung S21 FE átpakolás
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
bocX
tag
Sziasztok! Nem olvastam végig a fórumot, igazából nemtudom van itt olyan aki kicsit szakértőbb a témában. Az airsoft dolgokkal most ismerkedek, nagyon teccik. Elsősorban gyűjtőként éredklődök ezekután a fegyverek után, de azért lehessen használni is alkalmanként. A lényeg annyi, hogy kinéztem egy pisztolyt (kezdésnek ez is elég ütős): Tokyo-Marui Desert Eagle Hard-Kick, ez gázos pisztoly, olvastam róla sokat, jókat irnak róla, fémből van, van tűzereje...stb. De egy valamit nem találok (pedig a google a barátom, ismerem én is mielőtt bárki javallaná
), szal nemtalálok ilyen típusút itthon, körülbelül mennyi az ára és hogy hol lehet beszerezni. És ha van még tapasztalat szívesen veszem. És köcce 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 1 év gar
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro Max 256GB használt Black Titanium 91% akku 6 hónap garancia
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), szal nemtalálok ilyen típusút itthon, körülbelül mennyi az ára és hogy hol lehet beszerezni. És ha van még tapasztalat szívesen veszem. És köcce