Hirdetés
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Syl: UPS - te áldott!
- gerner1
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcstuning
tag
Hali!
Egy Colt spring pisztollyal kezdtem es most sikerult beszerezni egy Well R8at, g3 sas. Nagyon popec cucc sztem az arahoz kepest, 400as hicap tar (vagy 425) es alapbol szepen visz. Rakattam bele egy CA hop up-ot es egy alap Marui tavot azt mondjak visz. (nem tudom mennyi az alap marui, mert alap maruival meg nem lottem
) Szval nekem bejott, jo fegyo, remelem jo huntolasok lesznek vele. Ne tudjatok meg mekkora feludules amikor egy spring utan valtasz es van lotavod, meg nem kell sporolni ogy a BB-vel, hogy szamolod mennyi van a tarba meg 
hcs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Autós topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Szval nekem bejott, jo fegyo, remelem jo huntolasok lesznek vele. Ne tudjatok meg mekkora feludules amikor egy spring utan valtasz es van lotavod, meg nem kell sporolni ogy a BB-vel, hogy szamolod mennyi van a tarba meg