- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcstuning
tag
Hali!
Egy Colt spring pisztollyal kezdtem es most sikerult beszerezni egy Well R8at, g3 sas. Nagyon popec cucc sztem az arahoz kepest, 400as hicap tar (vagy 425) es alapbol szepen visz. Rakattam bele egy CA hop up-ot es egy alap Marui tavot azt mondjak visz. (nem tudom mennyi az alap marui, mert alap maruival meg nem lottem
) Szval nekem bejott, jo fegyo, remelem jo huntolasok lesznek vele. Ne tudjatok meg mekkora feludules amikor egy spring utan valtasz es van lotavod, meg nem kell sporolni ogy a BB-vel, hogy szamolod mennyi van a tarba meg 
hcs
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- LEGO klub
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- PlayStation 5
- Honda topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) Szval nekem bejott, jo fegyo, remelem jo huntolasok lesznek vele. Ne tudjatok meg mekkora feludules amikor egy spring utan valtasz es van lotavod, meg nem kell sporolni ogy a BB-vel, hogy szamolod mennyi van a tarba meg