Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
soulreaper
tag
válasz
sptkyle
üzenetére
sptkyle: Én is a kalandorok boltjára gondoltam, és jól látod, nem él a honlap :-) de ha gondolod akkor PM-be dobok egy telszámot, rákérdezel, aztán lehet csak pár hét múlva tud neked hozni 10-12db-ot, de lehet ad akkora tételre v.mekkora kedvezményt...megkell kérdezni

macilaci78: Ott a pont, max a nyakán marad...sőt
de az még mindig tény hogy nem az a hülye aki drágán ad egy olcsó cuccot hanem aki megveszi 
DreaD88: Azt szeretném leszögezni, hogy nem b#sztatásból mondom, vagy ilyesmi, abszolúte te dolgot mennyiért adod, de azt légyszi ne keverd bele hogy a nowar és az egyéb boltok milyen köcsögnagy árrést dobnak a cuccokra mert az katasztrófa...
De szerintem te v.mit nagyon elszámoltál
228$ a fegyó * 180 = 41040HuF(de ha 200al számolom a dollárt akkor sincs több 45nél) és erre jött volna a vámáfa+posta vámáfa az olyan 12 000 az 53 és arra jön a posta :-) szal az 55+15 az kicsit túlzás 
Én csak aztmondom, hogy 120ért ipari acélból készült komplett tuningos VSR-t lehet kapni, ami jelenleg a legjobb sniperSowi: A dán minta nem USMC kompatibilis

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hyundai, Kia topik
- Arc Raiders
- A rend őrei
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- OLED TV topic
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- DJI RC2 drón távirányító
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest