Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• soulreaper

tag

válasz sptkyle #5260 üzenetére

sptkyle: Én is a kalandorok boltjára gondoltam, és jól látod, nem él a honlap :-) de ha gondolod akkor PM-be dobok egy telszámot, rákérdezel, aztán lehet csak pár hét múlva tud neked hozni 10-12db-ot, de lehet ad akkora tételre v.mekkora kedvezményt...megkell kérdezni :)

macilaci78: Ott a pont, max a nyakán marad...sőt :) de az még mindig tény hogy nem az a hülye aki drágán ad egy olcsó cuccot hanem aki megveszi :))

DreaD88: Azt szeretném leszögezni, hogy nem b#sztatásból mondom, vagy ilyesmi, abszolúte te dolgot mennyiért adod, de azt légyszi ne keverd bele hogy a nowar és az egyéb boltok milyen köcsögnagy árrést dobnak a cuccokra mert az katasztrófa...
    De szerintem te v.mit nagyon elszámoltál :) 228$ a fegyó * 180 = 41040HuF(de ha 200al számolom a dollárt akkor sincs több 45nél) és erre jött volna a vámáfa+posta vámáfa az olyan 12 000 az 53 és arra jön a posta :-) szal az 55+15 az kicsit túlzás :)
    Én csak aztmondom, hogy 120ért ipari acélból készült komplett tuningos VSR-t lehet kapni, ami jelenleg a legjobb sniper

Sowi: A dán minta nem USMC kompatibilis :)) :DD :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés