Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
persze, ez érthető.
én viszont olyan vagyok hogy nem szeretem a gyári cuccokat, ott alakítom át ahol tudom, nem szeretem ha másnak is van olyan mint nekem
meg ha megveszek valamit akkor megpróbálok nem szart venni, hanem inkább spórolok rá és akkor a jobbat veszem.
de persze szerencsére nem vagyunk egyformák, mindenki azt veszi ami tetszik neki, amilyen az egyénisége. ezen ne vesszünk össze. nem is az a lényeg hogy mivel játszol, lehet az bármilyen is, a lényeg hogy aki játszik vele annak tetsszen...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Le Mans Ultimate
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Parfüm topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest