- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcstuning
tag
Hali!
Megkérdeztem akitől rendeltem, hogy ált. hiba ez, vagy csak velem ilyen a pisztoly.
Azt mondta, hogy eddig nem volt ilyen visszajelzés, és ő is említette az elfordult cső lehetőségét, vagy a hop-up elfordulását, meggyűrődését. Belenéztem a csőbe lámpával, a hop-up bizony el van fordulva, fennt van de nem teljesen középen. Olyan irányban van, hogy az említett csavarodás érthető számomra, persze csak akkor, ha középen kell lennie a hop-upnak, mert akkor megvan a hiba. Leszedtem a szánt, próbáltam elforgatni a csövet, de nem tudtam. Hogyan gondoljátok ezt? Szét kell ahhoz jobban szednem, hogy a csövet forgatni tudja, sztem.
hcs
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Assetto Corsa EVO
- Spórolós topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Formula-1
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Windows 11
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC drón szett - garancia 2027.11. hóig
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera + tartozékok
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest