- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
nekem aug eleje óta van egy fekete jr. Az alapon kívül egy szabályozható 12-es venti van a hátán. A régi házamban a proci 51-53 fok volt. EBBEN, ha minden venti maxon pörög 34! Úgyhogy beraktam mindegyik venti elé 1-1 kapcsolót. Most alapból csak a hátsó megy (60%-n), fújja kifelé a levegőt=>nem porosodik a ház, viszont így se megy a proci 40 fölé, és így halk.
TECCIK mert nagyon designos ház, baromi jó szellőzéssel, kényelmes szereléssel. És mert olyan halk, amennyire akarom.
NEM TECCIK mert ha becsukom az ajtót az berezonál (valami nincs meghúzva?-de mi?) meg az a bizonyos AGPcsavar feletti izé.
KÉRDEZEM: nekem külön hangkarim van (http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=206&product=10315&nav=1), ahova nem lehet bedugdosni az előlapi kivezetést. Hogy kell rákötni egy szabvány kisjack kábelt ezekre a drótokra?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 65W töltő eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest