- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
De még mindig gyorsabb, mint végignézni 25 perc videót, hogy aztán kiderüljön, hogy pont arra nincs válasz benne, amire én kíváncsi lettem volna, vagy amit a cím ígér. Nagyon sok ilyen van. Most, hogy sok új dolgot kell tanulnom, mind InDesing, mind Lightroom, mind PremierePro, mind AfterEffects terén, nem tudok több órás videókat munka közben végignézni.
Előre meg nem lehet tanulni szabadidőnkben, mert sose tudni, mivel gyűlik meg majd a bajunk. A múlt hétvégén másfél órát keresgéltem, mire rájöttem, hogy a fenébe lehet két videosávot felcserélni Premiere Próban, mert nem ám drag n drop, úgy túl könnyű meg túl logikus lenne. Meg van rendesen bonyolítva. A sávok mozgatásához külön van egy sávmozgató eszköz, ami a büdös életbe nem jutott volna eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 8GB DDR4,256GB SSD,QUADRO K2200 4GB VGA,WIN11
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest