- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulupeti
senior tag
válasz
szucstom #33670 üzenetére
Szia,
Köszönöm a választ.
Viszont nem teljesen értem a dolgot, legalábbis az AMD-s terméknél.
Itt nem úgy van, hogy a 3700U processzor az APU, ami tartalmazza a Radeon Vega 10 grafikus vezérlőt a prociba integrálva, illetve dedikáltan ott van külön a Radeon 540X?
Mert ennél a terméknél külön fel van ez tüntetve, két sorban, viszont vannak olyan notebookok is (pl. Acer Swift 3), amelyek 3500U processzorral vannak szerelve, de ha megnézed:
Radeon Vega verzió
Radeon Vega + Radeon 540X
Vagy nem jól gondolom?Ha itt is 2 videókártyáról beszélünk, ebben az esetben is működik ez az energiahatékonyság dolog?
-
gulupeti
senior tag
Notebookot kell választanom a munkámhoz, olyat, amivel szívesen dolgoznék. Néhány napja nézegetem a kínálatot, a vége mindig az, hogy az Acerhez jutok vissza.
Le is szűkítettem a kört egy konkrét típusra, de most azon dilemmázok, hogy AMD-s vagy Inteles legyen.
Amd-s
Inteles
Igazából az AMD felé húz a szívem, a pc-m is az, de talán az Inteles erősebb, ráadásul nagyobb üzemidővel bír. Túl sokat egyébként nem lenne hordozva.
Ti melyiket választanátok és miért? -
gulupeti
senior tag
-
gulupeti
senior tag
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek van egy Acer Aspire 5315 típusú laptopja. Elromlott benne a dvd író és megkért, hogy keressek bele valami új meghajtót.
Jól tudom, hogy ebben a típusban sata csatlakozósak az optikai meghajtók? Csak az adott típushoz való meghajtót lehet belerakni egy adott laptopba vagy pl. ha rendelek neki egy ilyet, akkor ezt is maradéktalanul bele lehet építeni?
Laptop témában sajnos nem vagyok otthon, kellene egy kis segítség.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával