Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
depmod
aktív tag
Sziasztok.
Acer eMachine E520-571G16Mi (LX.N070C.005) notebookot nézegetem, de egyszerűen nem tudom kideríteni, hogy milyen csipszet van benne.
Az egyes kereskedők is mást írnak.
Van, ahol még a 960-ast, van ahol meg már a gl40-eset.
Az integrált vga vezérlő miatt kérdezem, mert x3100-ast nem vennék most, viszont ha x4500-as van benne, akkor tuti biznisz.vélemény?????
-
depmod
aktív tag
válasz
twollah
üzenetére
Én is szinte csak Verbatimot használok, pont ennél van a difi??
Nehogy egy ilyen márkás alapanyaggal szenvedjen már meg
Firmware-t kerestem hozzá, de sehol nem találtam hozzávalót, mert ez nem sima író, hanem speciálisan oem, csak az acer adhatna ki hozzá firmware-t, de azok szarnak rá, úgy, mint az ati driver frissítésre.
Ez van, olcsóbb, de néhol kehes a manufaktúra.Ezek szerint én még jól jártam, mert már tudtam írni dvd-t?

Bios frissítés segíthet szerintetek? Nekem 1.4-es van fent.
-
depmod
aktív tag
Lezárná, de el sem ér addig. 95%-nál leáll errorral. Nem hiszem, cdburnerxp-vel szerintem mennie kéne. Olvastam, másnál is ez a probléma, a vége előtt lerobban az írás.
Nem az írószoftverrel van a gond, mert más már szinte mindent kipróbált, és nálam is megírt egy sima dvd-t. -
depmod
aktív tag
Sziasztok!
Ma akartam írni duplarétegű verbatim dvd-t, de 95%-nál kiakadt az író, és elrontotta valami errorra hivatkozva. Előtte már megírtam 1-et, az jó lett.
Olvastam, hogy másnál is előjött ez a 95%-os hiba.
A laptopom 5520g, az író optiarc ad-7560a.Valami ötlet??
Mások találkoztak ezzel a jelenséggel?A gép amúgy nagyon jó, csak ez a gond kicsit idegesít, mert nem örülnék, ha minden 2. vagy 3. dvd-t sikerülne megírnom rendesen.
-
depmod
aktív tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Szerintem frankó gép.
Én tegnap vettem egyet, a sötétet, gyors, és játékra is rendben van.
137000ft-ért megérős
-
depmod
aktív tag
Hello Mindenki!
Ma vettem egy acer 5520g-t, frankón feltettem az összes drivert, de az empowering-es cuccokat nem találtam

Honnan tudnám letölteni?
Privátban is várom a válaszokat
-
depmod
aktív tag
Segítsetek!
Keresek acer 5112-höz xp drivereket, de acer honlapon semmi.
5110-eshez kiadottat kellene leszednem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 64GB, 2TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 17 /iPhone17e / iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- UGREEN USB 2.0 2x1 USB KVM kapcsoló
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest