- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyito88
aktív tag
üdv mindenkinek!nagyon nagy help kellene!az acer notimba tönkrement a geforce go 6600 karim!ha nincsfelisntalálva megy instalálás közben meg szépen kiirja a kékhalált kiirja a hiba kodszámát,és kiirja hogy videoram hiba majd megjegyzi nekem hogy cserélje a videokarit huj a ilyen egyszerü lenne!nah nem lenne bajom mert leszoktam a gamekrol és igy elég lenne alapvetöre mi miegy is csak aza baj hogy a böngészo szaggat,ha srollozok,meg ha ablakméretet álitok akkor is beszaggat a film pl, jo örülök hogy megy,de na azért nem is kéne 55000 ért valami noname-t rendelni az acertol egész pontosan ezt : PCB.VIDEO 55.T76V5.001 VGA BD.64MB.MV43M nah hogy mit takar..... szoval az elején intel felirat meg acer felirat fehér hátér,és csikos lett,belép a windowsba 1024x768 ban fut minden,ha nincs felinstalálva a kari,már felsem tudom kékhalál miatt,de mikor fentvolt akkor meg szaladt a kép meg torz,és csak csikokat láttam!nah most egész pontosan acer travelmate 4652 lmi készülékem van!és fő kérdés valahogy megleheten szüntetni hogy akadásmentesen menjen az xp?jah azota 3 gb ram lett benne!segitséééééééééééég
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 256GB magyar bill ujjlolv IR kam gar
- XPS 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 5400 14 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD 6 hónap garanciával, Dobozos
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest