- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Nekem is lenne egy hasonló gondom...
Ott van ugye a HDD elején az a kicsiny 2,3GB-os, FAT partíció. Rejtett. eRecovery-vel lehet csinálni: bootolható image-et, és csak add-on CD-t (gondolom illesztőprogik, egyebek). Namármost, a bootolható CD nekem, ha kiírom, az istennek sem akar _rendesen_ bootolni.
Elindul róla a gép, de egy fekete háttéren, bal felső sarokban villogó fehér kurzoron kívül más nem fogad...
Más gépen is ugyanez. Szeretném én azt a partíciót pedig eltüntetni onnan.Adtak a gépemhez még egy spéci cuccost is! BluetoothPhone. PC-Card foglalatban tölt, gyakorlatilag egy wireless kézibeszélő. Ez az alkatrész nekem rossz. Nem tölt, csak melegszik. Gondolom zárlatos az akkuja. Csak akkor akarják legarizni, hogy ha az egész gépet visszaküldöm Brnoba! Ekkor az adataimmal mi lesz? Mert ugye ott van a kitétel, hogy felelősséget nem vállalnak. De a gép hibátlan, csak az a kis bigyula a rossz. Mit tehetnék?
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- World of Warships
- Autós topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Cipő topic
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T2000 4GB
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD jó áron IGAZI RITKASÁG!
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1600-180hz IPS! Beszámítok
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest