Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rudikiraly

csendes tag

Sziasztok, vasarnap vettem egy Acer 5720Z notebookot. A gond az, hogy akad a hang es a videolejatszas is, XP-n (driverkeresgeles a neten ezerrel, koszi Acer) es Vista 32 ill 64 biten is (vasarnap ota sz@rakodom vele, csak a karacsonyozas idejere hagytam abba), Codec pack-al egyutt es anelkul is.
    Nem folyamatos akadasrol van szo, hanem mondjuk 30-40 masodpercenkent beakad 3-4 masodpercre a dolog. A zenet (winamp-al jatszom le) pedig meg az is akasztja, ha megnyitom a My Computert, vagy ha a videovezerlo gombokat "simogatom" a kurzorral.

Minden driver a legfrissebb volt, Vistaval gond nelkul ment az aero felulet is (egyebken ha azt kikapcsolom, akkor is ugyanugy fennall a problema), de a video es hanglejatszasnal folyton akad tovabbra is, akarmit csinalok.

A 3 napos gari pentekig meg el, addig meg elszoszolgethetek vele, ha valakinek van valami otlete.

Ja, ez talan erdekes, de regebbi videokartya-driverrel a Vista kekhalalt produkalt mikor Aero-ra akartam valtani vagy a Media Centert elinditani, kiirt valami olyasmit, hogy "IRQ_NOT_SAME_OR_EQUAL" aztan ujraindult. Friss, Vista altal netrol letoltott driverrel ilyen gond nem volt.

Kinomban probalgattam nem friss driverekkel (realtek) is, hatha. De mindig ugyanaz, akad.

Acer aspire 5720z, intel dual core 1,46 ghz, 1 giga ddr2 ram, 160 gb sata, x3100 video.

Esetleg valami otlet, javaslat?

Új hozzászólás Aktív témák