- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toM517
aktív tag
válasz
dekoninck #4305 üzenetére
Dede, most olvastam el
Sokminden masra is rajottem... Hasznos volt.Viszont nem mukodik az Fn+F6 nekem, azaz az LCD kikapcsolo.
Honnan tudhatom meg, hogy a gepem D2D-e? Mert az eRecovery nekem tetszik es jo is lenne, csakhat nem engedi telepiteni, mivel szerinte nem D2D a gepem, a BIOSban van opcio enek ki-be kapcsolasara, legalabbis a helyreallitast ott tudom allitani, hogy engedje illetve ne helyreallitani magat.
Viszont amig nem vagyok Windowsba beloginelve, addig engedi az Fn-F6-ot. :S
Agyam eldobom? Raktam fel par ilyen aceres cuccot, valamelyik bekavarhatott?Amugymeg nem igen tudtam allitani csak a touchpad erzekenyseget, hanemcsak ami a windowsban van, letoltottem ugyan a synaptics drivert, de csak lett egy uj menupontom, amiben semmi izgalmas vagy hasznos nincsen. Van egy masik touchpad driver is, megprobaljam azzal is?...
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Dell Latitude 3410 i3 / 8GB RAM / 256GB SSD több db elérhető
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max