- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polip
addikt
válasz
vincenthanna #24417 üzenetére
ebben a melegben teljesen normális
-
polip
addikt
-
polip
addikt
csak itt elsőként!!
-
polip
addikt
hoppá!
-
polip
addikt
válasz
Maddoxtomi #19733 üzenetére
a laptopszalon acer ajánlatait érdemes megnézni!
most a legolcsóbbak az országban!! íme pl az általad belinkelt gép, 10.000-el olcsóbb!!
-
-
polip
addikt
megjöttek az új GemStone BLUE gépek: ***
[ Módosította: Thrawn ]
-
polip
addikt
válasz
parandroid #4479 üzenetére
jaja!
okos döntés volt a BMW-vel megterveztetni a notik dobozait, a design valóban szép lett. Más kérdés, hogy egy neves autógyártó milyen tapasztalatokkal bír notebook dobopz terén.
Nekem még mindig kritikus pont az ár....valami oka van, hogy FU-SI szintű árakon dolgozik az Acer. Jobb magyarázatot nem tudok, mint valami ultragagyi belső ázsiai szerelőüzemben csináltatja a gépeit, és amin lehet, spórol...
majd kiderül
-
polip
addikt
szvsz mindketten bénák vagytok, acer weboldalán ez van:
AS5920G-302G16N LX.AN60X.020
Az eredeti Windows valódi, licenccel rendelkező, jogszerűen telepített Windows-szoftver. Ha többet szeretne megtudni azokról a különleges előnyökről, amelyeket csakis az eredeti Windows használói vehetnek igénybe, keresse fel a következő webhelyet: www.microsoft.com/genuine.Eredeti Windows Vista® Home Premium, Centrino 2 Duo T7300, 15.4" WXGA CB, NVidia GeForce 8600M-GS 256MB, 1GB TurboMemory (Robson), 2048MB (2*1024) DDR2, 160GB SATA, DVD SuperMulti, 802.11N, BT, 8 cell battery, CrystalEye, S-video, HDMI wHDCP, Dolby Home Theater, s/pdif, 5in1 card reader, CIR, QuicCharge, FireWire, Office Trial9lletve a LX.AKV0X.017 miodellnél ez:
AS5920-302G16 LX.AKV0X.017
Az eredeti Windows valódi, licenccel rendelkező, jogszerűen telepített Windows-szoftver. Ha többet szeretne megtudni azokról a különleges előnyökről, amelyeket csakis az eredeti Windows használói vehetnek igénybe, keresse fel a következő webhelyet: www.microsoft.com/genuine.Eredeti Windows Vista® Home Premium, 15.4" WXGA CB, Core 2 Duo T7300, Mobile Intel® Graphics Media Accelerator X3100 128MB shared , 2048MB (2*1024) DDR2, 160GB SATA/ DVD SuperMulti, 802.11abg, 6 cell battery, CrystalEye, S-video, Dolby Home Theater, s/pdif, 5in1 card reader, CIR, QuicCharge, FireWire, Office Trialitt meg az N betű nem stimmel
-
polip
addikt
válasz
parandroid #4457 üzenetére
összeszedem magam és nekilátok a jövő héten
-
polip
addikt
válasz
parandroid #4453 üzenetére
lehet kreálok egy tesztet erről a jöv héten...egy santa rosa-s cerkát (M530) a asztali p4-em ellen...öreg preszkott magos kazán, 3gigán
-
polip
addikt
válasz
twollah #4444 üzenetére
ez igaz...csak e mögött olyan tapasztalat, szerviz, minőség, tudatosság áll, amiről sokan csak álmodnak...nem a nevet fizeted meg, hanem ami mögötte van!!!
a tervezésbe a tesztelésbe beleölt órákat, napokat, éveket!
a dell többet tesztelt egy noticsaládot, mind a acer kb a teljes portfolioját... ezért kell a nevet megfizetni...
-
polip
addikt
elég figyelemre méltó Acer árak: [link]
-
polip
addikt
hanee fórumtárs tesztje: [link]
remek lett -
polip
addikt
válasz
Neurotoxin #3953 üzenetére
biosban a sata vezérlőt rakd ide módba és menni fog a install...
-
polip
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #3870 üzenetére
eszemben sincs lehúzni téged, de nem szeretem, amikor valaki a médiát és az ilyen fórumokat arra használja, amire te...
játsza a hülyét, hogy a saját bizniszét reklámozza...ennyi, befejeztem
aki akarja, kimoderálja...vidám estét mindenkinek
-
polip
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #3868 üzenetére
részemről is hagyjuk abba, de pár gondolat még:
1. valaki pedig kimoderálta az egyetlen építő hozzászólást, mely nem önnön nagyságotokat dicsőítette...
2. dőreség...ez a szó kb az általános iskola 2. osztályának az anyaga, és semmi köze az általad burkoltan megfogalmazott "parasztsághoz", ez inkább rólad állít ki bizonyítványt...de közeleg a karácsony, kérj otthon egy magyar-magyar szótárt
és olvasgass is benne...
3. hát persze hogy az...de tökmindegy
4. abbahagytam
5. tuti fiatal vagy, mert az idősebbek bölcsebbek is...és tudják: NEM a MENNYISÉG, a MINŐSÉG!! a fontos
de vajon miért nem találkozok veled egyetlen zártkörű sajtótájékoztatón és egyéb ilyen jellegű fórumon? ez számomra talány
na hagyjuk
-
polip
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #3866 üzenetére
nos hát
savanyú a szőlő? mitől lenne? ez aranyosan naív tőled
a dőreség szót nem érted? ez még nagyobb probléma, de rád nézve
és hogy a kofiggal nem vagy tisztában?
megengeded kedves, hogy idézzek az általad kreál remekműből?persze hogy meg, íme:
"A kávába integrált 1.3 MPixeles webkamera tökéletesen megfelel arra a célra, amire kitalálták, nem a párizsi Eiffel-tornyot fogjuk vele fényképezgetni. Sötétben az átlagnál valamivel kevésbé zajosodott. "engedj meg egy jótanácsot....ha már megpróbálsz írni valamiről, legalább arra ne legyél rest, hogy a gyártó weboldalára ráklikkelsz és elolvasod ő mit ír...Delléknél ugyanis ez olvasható:
[I]'Szemtől szemben
Az XPS M1330 beépített, 2 megapixeles kamerájával és zajelnyomó mikrofonjával könnyedén kapcsolatot tarthat barátaival, családjával és munkatársaival – a világ bármely táján is éljenek. Videokonferencia, csevegés, blogok – az XPS M1330 elhozza a világot az Ön notebookjára.*A továbbfejlesztett WLED kijelzők 0,3 megapixeles kamerával vannak ellátva "[/I]
de hát nyilván ők tévednek
okoska!
ráadásul kimoderálod az egyetlen építő hozzászólást az oldalatokon, amit egy user írt a tesztedhez....
inkább a szánalmas.hu-t javaslom neked
-
polip
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #3839 üzenetére
tökmindegy
ez a rizsa része a dolognak
de ezt te is tudod...
-
polip
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #3842 üzenetére
az XPS tesztedben is dőreségeket írsz, a konfiggal sem vagy tisztában, de teljesen mindegy....hagyjuk...
én is kapok/kaptam XPS-t tesztre, el is olvashatod a kalauzon...tök objektíven, minden hibát külön kiemelve írtam a gépről...
én is írhattam volna rózsaszín szirupos ömlengést a 1330 nagyszerűségéről, de nem tettem...sőt...olvasd el amit írtam...
-
polip
addikt
semmiről, csak a kollega épp az ipon oldalain publikálja remek tesztjeit és itt a naív rácsodálkozó szerepében tetszeleg
én is írok teszteket, aláírásomból, illetve a cégek sajtótájékoztatójáról bárki ismerhet...nekünk is van bboltunk is, de egy linkel sem reklámoztam soha, valahogy nem tartom korrektnek
-
polip
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #3828 üzenetére
érdekesek ezek a sajátságos önreklámaid
fura, hogy az iponon az összes tesztet te írod, itt meg ilyeneket kérdezel és belinkelsz egy éppen akciós modellt...
te, mint félisten, igazán tudhatnád mik az alapelvei egy szakmai fórumnak....
no komment
-
polip
addikt
válasz
Anthony001 #3776 üzenetére
a szépségen kívül nem sok érv szól mellette...bás az xp-men épp egy full vista skin megy, 10ből 9,5 ember nem mondja meg, h nem vista
-
polip
addikt
innen lehet leszedni de csak vista alá: [link]
-
polip
addikt
válasz
Anthony001 #3686 üzenetére
olvasd ezt el: [link]
-
polip
addikt
válasz
Anthony001 #3683 üzenetére
hát elolvasod a gyártó oldalán a supported procikat...
-
polip
addikt
válasz
Anthony001 #3669 üzenetére
ki lehet, ha a bios is támogatja
-
polip
addikt
válasz
Anthony001 #3645 üzenetére
szedd le a hátulját, és kiderül
leveheted, nem vesztesz gart vele...
-
polip
addikt
válasz
Anthony001 #3633 üzenetére
jaja...éppen attól függ, mit használsz
-
polip
addikt
válasz
Anthony001 #3630 üzenetére
sehol...max ha a biosod tud ilyet...ha nem, akkor ebbe nem tudsz eavatkozni
-
polip
addikt
válasz
Anthony001 #3623 üzenetére
persze, onnan is vesz le
az én X3100-am kapott 490 pontot!!!
volt, hogy 2 FPS-el is ment a cucc!!!
-
polip
addikt
válasz
lordjancso #3615 üzenetére
igen, annyit ad neki, amennyire szüksége van....amikor alapból csak az OS fut, kb 8 mega ramot használ...ha klell neki több, majd vesz le
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Honda topik
- Mobilinternet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra