Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
plaszy
őstag
válasz
gtesteban
üzenetére
Plusz alátét nem kell, hacsak nem emelted fel erősebben a csövet, és hajlott meg...de gondolom, hogy ez nem ilyen eset. (Velem sajnos már előfordult, hogy olyan gyenge volt a cső - vagy én erős - hogy elhajlott, ezzel rontva a levegő áteresztőképességét.)
Esetleg, még azt is figyelheted, hogy ne jöjjön ki az összes paszta a proci köré, hanem azért maradjon is közte kicsi. -
plaszy
őstag
válasz
gtesteban
üzenetére
Szia, a hűtőcső szépen felfekszik a procira+VGA-ra? Nem biztos, hogy paszta a hibás, ha nem érintkezik megfelelően, akkor az sem egészséges neki. Nézd meg a csavarokat, és az illesztést. Egyébként szerintem nem kell sűrűn pasztázni. Én csak akkor szoktam, ha épp cserélek erősebbre. Aztán hagyom, amíg el nem adom.

-
Peak
addikt
válasz
gtesteban
üzenetére
A takaritásnak nem a porszivózás a lényege drága fórumtárs(ak).
Az kb. a feladat 1/3-adát oldja meg, a standard légáramlás útját szivja/fújja ki.
Egy tisztességes takaritás szervizfeladat, szétszedéssel, minden alkatrész portalanitásával kis ecset segitségével, zsirtalanitás, a kontaktfelületek takaritásával és újrapasztázásával, stb.
Nem igazán értem miért kell sufnituningal szarakodni, mikor 2500 forintért kompletten megcsinálják helyetted, szakemberek. -
Muerte
addikt
válasz
gtesteban
üzenetére
Az ePower management (nevéből fakadóan is) a gép teljesítmény beállításaival foglalkozik.
Pl.-energia sémák beállítása,kijelző beállítása,akksiról való üzemmód beállítása stb.stb...
Teljesen felesleges ha win7-ed van mert ott is be tudsz állítani mindent az energia gazdálkodásban.Ha még nem szedtél szét notit és nem pasztáztál,én a helyedben inkább megkérnék vkit hogy segítsen első alkalommal.Könnyen eltörhetsz egy patentot a hátlap szakszerűtlen levételekor, egyébiránt a takrítás sem és a pasztázás sem egészen mindegy milyen formában történik mert könnyedén több kárt lehet okozni vele mint hasznot. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- DELL LATITUDE E5310 10GEN CORE I5 10310U HUN LAPTOP 8GB 256GB NVME SSD CAM BT WIFI WIN11 1Év GAR!
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest