- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Egy korszak vége
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mozesgy
tag
válasz public73 #17148 üzenetére
Szia.
Hasonlóba futottam bele én is, de én ékezetes karaktert írtam neki be, amit szintén nm fogadott el többet.
Felraktam egy frissebb BIOS-t és megoldódott a probléma azonnal.A fentiekben sokat írnak BIOS frissítésekről, és nem tudom ez miért jelentett problémát, mert ha valaki nem konyít a dologhoz, akkor inkább csináltassa meg valakivel, mint gajjravágja a gépet (én sem értem pontosan, hogyan mehet tönkre ettől, ha megfelelő BIOS-t akar feltenni?)
A probléma jelentkezésekor felhívtam a szervízt, és azt mondták 6 ezer forint, és fél nap minimum mire megcsinálják. Erre fel inkább felraktam az ACER oldalán található frissebb BIOS-t, és megoldódott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- James Bond órája is lehetne a Black Shark Watch X Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Peugeot, Citroën topik
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest