Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10399) BauerK


BauerK
csendes tag

Köszönöm mindhármótoknak a választ, az egyhangú vélemény mindenképp megerősített a Mirra 2 irányába. Még volna egy kérdésem de itt igazából már két HM székről volna csak szó.

Van a városomban egy cég aki használt, Angliában felújított HM székeket importál. Eddig tárgytalan volt számomra, mert teljesen kereten kivül volt, de ma rámírtak egy jó ajánlattal és kis alkudozást követően sikerülne venni egy Aeront Classicot 154k-ban. Időközben kértem képeket a Mirra 2 eladótól is, érdekelne, hogy szerintetek melyiket volna érdemes megvásárolni?

Aeron Classic - 154k - Link a képekhez - Pozitívum, hogy a full opciós Aeron Classic (állítható deréktámasz, van benne dőléskorlátozó, állítható és rotálható kartámasz, háttámla dőlésszögét lehet rögzíteni, előre dőlést lehet állítani és a dőlésszögerősség is). Angliában rekondicionálták ( London Aerons LTD ) kapott egy új gáz cilindert, az ülés és a háttámla részét kicserélték újakra. Biztonságos vétel volna olyan szempontból, hogy 14 napon belül visszaküldhetem, emellett ha nem sérült 75%-os áron visszaveszik a terméket bármikor 14 nap után. Volna rá 120 nap garanciám is és hazahoznák. (Plusz bevallom mindig is Aeron szerettem volna, csak nem volt meg a keretem rá). Az egyedüli negatívumnak talán azt mondanám, hogy nem mai darab.

Mirra 2 - 153k - Link a képhez - Pozitívum, hogy ez a szék is full opciós és újabb mint az Aeron. Negatívum, hogy rizikósabb és kevésbé kényelmes a vásárlás. A többit fentebb kifejtettem.

A képek és az infók fényében ti melyiket választanátok? Köszönöm mégegyszer nektek :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.