Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
úgy látszik Merlinhardver is addig készséges, amíg rendelsz tőlük és befelé érkezik a pénz.
egy nem beszerezhető termék előreutalt árát már lassan 1 hónapja utalják vissza, bár többszöri felszólítás ellenére sem érkezett még meg. -
TIT
veterán
válasz
Biznisz Elek #1453 üzenetére
Nem kell...sose tapasztaltam,csak a számtechbe.Műszakiba nem kell a világ másik végére utaztatni és van szervíz.
-
TIT
veterán
válasz
Biznisz Elek #1451 üzenetére
Max.a számtech.-be.
-
TIT
veterán
válasz
Biznisz Elek #1439 üzenetére
Ki mondta,hogy balhézni mentem?Gondolod,hogy punktaréjjal bemegyek és szétverek mindent mint a fociszurkolók?A vinyó krepált be és amikor elhajtottak,hogy jó persze,hogy másodszorra kicsit erélyesebben léptem fel...de ezekkel csak így lehet,szép szóval semmit nem érsz el.Ha szépen elballagok ahogy akarják sose lett volna kicserélve a hdd.Ha nem vagy erélyes pláne szivatnak.
Lényegtelen hányból hány rossz,az embereket verik át és nem ruházatról beszélek,hanem műszaki termékről,ami többe kerül mint egy pc alkatrész és a szervíz max.2 hétig szivathat.
A gond,hogy nincs itthon szervíz és majdnem minden amerikai meg taiwani és oda utaztatják.A razer egeremmel 2 hónapig szivattak.ha ott is hagyom sose lenne egerem.
A szervizes meg ne hisztizzen meg rángassa a gép alkatrészeit mert a kezét eltöröm vagy kirugatom.Sok a munkanélküli aki jobban dolgozik,csak az edigital az ilyeneket alkalmazza. -
jozsef83
tag
válasz
CoolBoy323 #1447 üzenetére
Szia!
Kösz a választ de megpróbáltam és a fogyasztóvédelem elutasította írásban, mert nem terjed ki a hatáskörük, bíróságra kéne vinni az ügyet.
-
jozsef83
tag
Sziasztok!
A Compker.hu (Soltrade Europe Kft) boltot ajánlatos elkerülni, főleg ha interneten rendeltek. Én egy 1TB WD Black Cavier merevlemezt rendeltem tőlük és 2 hónap után tönkrement visszaküldtem garancia futárral, de a szállítás során megsérült és a bolt el akart állni a garanciától. Több mint 1 hónap huzavona után, (gyakran a telefont sem veszik fel) küldtek egy új terméket ami sajnos 1perc után meghalt ahogy beüzemeltem. Azt is visszaküldtem most már fényképpel igazolva a sértetlenségét. Sajnos új terméket nem küldtek, szarnak a vásárló fejére. Ha tehetitek messze kerüljétek őket!!!
Üdv:
József -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Biznisz Elek #1444 üzenetére
Remélem nem lesz vele baj még 4 évig
Köszi a tippet -
Biznisz Elek
senior tag
válasz
CoolBoy323 #1443 üzenetére
XFX cuccokat a Computer Emporiumnál próbálnám gariztatni. De az utolsó mondatod téves. Nem kötelesek vele foglalkozni mert jogilag nincs hozzá közöd. te a kiskerrel kötöttél szerződést. De ez már a garis topicra vonatkozik.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Biznisz Elek #1442 üzenetére
Pl. XFX tápom onnan van... Na annak a disztribútora (hívjuk akkor így) nem tudom ki... talán nincs is... De nagyker van, aki foglalkozik velük, és lehet hogy csak XY nagyker, és pont onnan is vette a PC Gear... ezért lenne jó a nagykert megtudni, mert tudtommal rá lesz ilyenkor érvényes a gariztatási kötelezettség!
-
Biznisz Elek
senior tag
válasz
CoolBoy323 #1441 üzenetére
nem az ő nagykerére gondoltam, hanem a márka magyarországi képviselőjére (disztribúció)! Pl a Rezrnek a Pixel. A WD-t meg a gyártóhoz is vissza lehet küldeni, de itt a PHn is vannak userek akik gariztatással foglalkoznak.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Biznisz Elek #1440 üzenetére
ha 5 percen belül van mondandód, akkor szerkeszteni kell, nem válaszolgatni egymás után 100x!
Én, mint mezei user honnan tudjam, h ki volt az ő nagykere?
Én úgy érzem, ez a b@sz6juk kategória lett
Új hozzászólás Aktív témák
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós topik
- További aktív témák...
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest