- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti05
őstag
válasz
Vertigo18 #1574 üzenetére
Az övtáskámban lévő dedalonnak is csak akkor van funkciója, amikor szükség van rá, csak nyilván más, mint egy késnek.
Nem arról van szó, hogy nem fogadom el a törvényeket, de a között, hogy nálam van, vagy nincs, annyi a különbség nagyjából, hogy ha kiáll egy cérna a pulóveremből, akkor levágom, vagy letépem.
Egy számomra igen kedves ismerősömtől kaptam néhány évvel ezelőtt, amolyan kabalának felfogható fel. Iszonyat jól jött túrákon, néha még a suliban is hasznát vettem. Evidens, hogy nem a tanárok fenyítésére. Most vehetek azért egy svájcibicskát, hogy magamnál hordhassak valamit, és még egy pillangókést.
Én, személy szerint, egy árva szóval nem szidtam sem a rendőrséget, sem a kormányt, csupán egyszerű barátomat a nevén neveztem. Egy rövid beszélgetés alapján szerintem meg lehet állapítani, hogy milyen szellemi szinten áll a beszélgetőpartner.
Nekem ezzel az egésszel nem lenne semmi problémám, rendben van, hogy bűncselekményt követtem el, elvették, ugyanúgy vonatkozik rám is a törvény, mint bárki másra(de hozzáteszem, ez az egész herce-hurca fölösleges volt, nem vagyok fogyatékos, szellemileg visszamaradott, sem pszichopata), de ne rajtam próbáljanak meggazdagodni. Néhány ezer forintra tényleg azt mondom, hogy tanulópénz(ahogy sasa kolléga írta), de több tízezer indokolatlan és nevetséges.biggamer:
Valóban súlyosabb, zsebben fémdetektornál megtorpanni a parlamentben, de szerintem oda is kicsit súlyos az a 32e forint. Nem hiszem, hogy igazán ránk kellene fordítani a figyelmet, akik kenyeret vágnak vele és kenősajtot kennek.Egyszer a belvárosban(Bp) megütöttek, csak úgy, az utcán. Nem sarkítom, álltan egyhelyben, odajött hozzám egy idősebb férfi, és megütött. Ott volt nálam akkor is a kés. Eszembe sem jutott, hogy használjam.
Igazából túlmagyarázom az egészet. Megtörtént. Kíváncsian várom a büntetést, és a legjobbakat remélve izzítom az ujjaim egy kérvény/panasz/kifogás írására.
Vertigo, azt megkérdezhetem, hogy: Ennél a parlamentes esetnél a tények(az imént felsoroltam) miatt volt ilyen magas az összeg?
Köszönöm a hozzászólást Vertigo! A csekély össze(bár ez is relatív, kinek mi a sok, kevés) valamelyest megnyugtatott.
Írjatok, ha esetleg nem értetek egyet velem valamiben, vagy úgy látjátok, nincs igazam. (Mérget vennék rá
)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyaralás topik
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G DS/Ingyen posta/ ajándèk gyári Samsung PD adapter!(256GB)
- 4db pótszíj Xiaomi Mi Band 3/4-hez
- MFM szalagkábel garnitúra és MFM csatolós mobil rack ,Logitech MK850 billentyűzet
- ASRock B760M-ITX/D4 WIFI, 23 hó Alza garancia, Beszámítás is!
- Samsung 980 1TB M2 NVMe SSD, 47 hó Alza garancia, Beszámítás is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest