Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
-
Integra
titán
múlt héten mikor mentem edzésre, egy alkesz faszi molesztált csajokat, nőket, mindenki felállt ahol ült, ő meg ment másikat molesztálni. nem fogdosta őket, csak alkesz volt, nem igazán vágta szerintem mit csinál és csak beszélt és beszélt, nem tűnt fel neki hogy mindenki arrébb megy. nem volt agresszív, de hiába kérték nem hagyta abba.
az igazán durva az volt, hogy az összes férfi elfordult.
egyik megállónál nyakon fogtam és kibasztam a villamosból.
ennyi. nem köszönte meg senki.
mondjuk nem is vártam, egyszerűen nem bírtam elviselni meg nézni már amit csinál.
szomorú, de a civil kurázsi már nagyon ritka... -
törölt tag
A lányok az én seggem nézik, én meg az övéket.
Nincs ebben semmi rendkívüli.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Tetszik vagy nem tetszik, ha meglátok valamit ami nekem tetszik, azt megnézem, bármi is legyen(pl.:egy szép lány), és nem érdekel hogy ettől parasztnak gondolnak-e vagy sem, ez szerintem inkább attól függ, hogy ezt hogyan teszem.
-
copass
veterán
A fogdosással kapcsolatban: Bővebben: link
Ezt kéne mindenhol, ahol nem bírnak magukkal a szellemóriások. -
Shia-ko
aktív tag
Még nem sikerült senkinek sem annyira paraszt módon viselkednie, hogy elfeledkezzem a neveltetésemről, és alpári módon viselkedjem.
-
aesir
veterán
-
Shia-ko
aktív tag
Régen volt, amikor inkább megverettem magam, minthigy meghátráljak. most már nyomós ok kell, hogy ne sétáljak el inkább.
Persze 1 mondatot írnék, ami ON is:
Én gimi óta vagyok kapcsolatban infós lányokkal, és nekem is az a tapasztalatom, hogy megbízhatóbbak, de kevésbé kreatívak, mint a fiúk. Munkakörnyezetben, olyannal még nem találkoztam, hogy sok lány/kevés fiú, vagy fordítva, így a taljes/részleges hasonulásról csak biológiai tanulmányaim alapján tudok véleményt nyilvánítani. -
PaladiN
aktív tag
Ez igy igaz! Plane ha mindezt ugy tudja elerni hogy hideg marad a feje. Mindazonaltal itt szvsz nem arrol kellene diskuralni hogy az milyen konnyu megfelelo magabiztossaggal kezelni az ilyen helyzeteket, hanem hogy erdemesebb elkerulni a konfrontaciot, mintsem hogy az ember elorantsa a gyengebb idegeinek koszonhetoen a kisbicskat es felnyissa a delikvens bizonyos reszeit. Szal beke es inkabb a masik vagon a javallott hasonlo helyzetekben.
-
PaladiN
aktív tag
Azt a fajta magabiztossagot elerni amirol te beszelsz egyesek szamara nehezebb mint atuszni a csendes-oceant. Amugy igazad van. Erre kellene torekedni.
Amugy nekem is azok a helyzetek tetszenek a legjobban amikor a rohogo felek ilyen-olyan okbol de meghatralnak.
Ja! Van egy ismerosom aki kb 65kg, de lehet hogy kevesebb es igaz hogy ferfibol van de olyan a szemelyisege hogy az ilyen avagy ennel veszelyesebb helyzetekre ugy reagal hogy mindenki megriad tole. No nem ugy kell elkepzelni hogy ordibal vagy barmi ilyen hanem hogy mar a vakmerosegen is tulteljesit. Pl. a sajat szememmel lattam hogy egy ketajtos szekreny fulet farkat behuzva vonaglott arrebb egy affert kovetoen. -
Shia-ko
aktív tag
válasz
Papa-Georgo #282 üzenetére
Nem állítom, hogy könnyű megvalósítani. ;)
-
Papa-Georgo
senior tag
Valóban...bár mondjuk vannak ilyenkor is kellemetlen helyzetek. Pl. én elég gyakran utazok be pestre vonaton, és sok kis ovis csoport is utazik be kiréndulás/egyéb céllal.
Párszor előfordult, hogy kis pisisek, sugdolóznak, és persze nem tod, miről, de úgy sejted hogy rólad...számomra ez kicsit ''kellemetlen'', zavaró tényező ilyenkor... -
Papa-Georgo
senior tag
Nemtom...erre az jut eszembe, mikor egy mutagatós bácsi, nekiáált magát mutogatni egy kb. 10éves kislánynak, az meg lányos zavarában csak annyit tudott tenni, hogy felhúzta a bácsi zippzárját, aminek hatására, a bácsi éppen kilógó himbilimbije, erősen egybevariálódott a zippzárral.....
-
rdi
veterán
-
Shia-ko
aktív tag
Pedig teljesen igazad van. Ma hazafelé azon röhögtem magamban, hogy két faszi feltűnően stírölte a csinosabb nőket, és azon röhögtek, hogy zavarba hozták őket, és ezt tárgyalták amolyan IQ macsósan.
Amikor ez már nem okozott számomra felhőtlen örömet, akkor ezt felváltotta, amikor az én merő bámulásomra először elcsöndesedtek, majd zavarba jöttek, végül a kocsi másik végébe vonultak.
Amennyiben meg vagy békélve önmagaddal, és nem az érdekel, hogy vajon mit is gondolnak rólam az emebrek, mégha nem is teszel rá olyan magasról mint én, akkor tudod élvezni a hasonló helyzeteket, és rájössz, hogy a legritkább esetben van tartás az arcoskodók mögött. -
granpa_matis
aktív tag
válasz
TheVeryGuest #23 üzenetére
A hsz. utolso reszet nagyon jol latod
...en is igy jartam...pedig tobb olyan programot is fejlesztettem a munkatarsammal,amit ma tobb szazan hasznalnak.
De nem kell lenezni egy manager munkjat,sokkal felesossegteljesebb, mint egy programozoi munka, egy kozos van bennuk, h mindkettot 150%-on kell csinalni, ha tenyleg jo akarsz lenni. -
rdi
veterán
Én se a nőket, se a számítógépeket nem értem. És ez így van jól.
-
PaladiN
aktív tag
Ki kellene probalnod. Nem azert mert en mondom, hanem azert mert bennem annyira sokmindent szabaditott fel hogy gondoltam ez masoknal sem teljesen kizart. Elsore hulyen hangzik, de amikor elengedem magam es ilyesmire vetemedem akkor olyan oromerzesem van mintha legalabb a lotto otost nyertem volna meg. Raadasul ez a felszabadito oromerzes olyan amit eleg csak felideznem es anelkul hogy ujra csinalnam mar erzem is hogy hogyan kuszik fel bennem ismet.
-
tildy
nagyúr
válasz
Kalandor #251 üzenetére
Hátam mögött ültek, én meg álltam a metrón. A metró ablakában , ami jól tükröződik, annyit láttam, hogy lestek engem hátulról, és vihogtak. Lehet félreértés az egész, de nagyon nagyon rossz volt. És amikro lett helyem és ültek velem szemben, akkor is ''pusmogtak'' és röhögtek, közben engem nézve.Sosem voltam még paranoiás, de akkor az voltam. Még most sem tudom, vajon rólam beszéltek-e.
-
-
PaladiN
aktív tag
Ugy erzem hogy van azert jopar ember aki hasonloan hozzad elter az atlagtol. Az atlag a te ertelmezesedben egy olyan csoportot takar ha jol ertem, akik kevesbe kepesek ertelmezni a korulottuk levo vilagot melysegeben. A bolond pedig az aki mashogy kepzeli a dolgokat mint az atlag.
Szvsz nem azert vagyunk a vilagon hogy masokat megvaltoztassunk, de hiu abrand azt hinni hogy le tudsz elni egyetlen masodpercet is ugy hogy ne valtoztass valamin. Mar pusztan ahogy kinezel valtozast eredmenyez masokban.
Ez inkabb olyan kerdes aminek nagyon nehez meghatarozni a hatarait. A pillanatnyi etika szerint egeszen addig amig nem vagy terhere a masiknak akar fizikai akar szobeli ertelemben addig nem teszel rosszat.
Probaltal mar kurjongva vegigmenni az utcan? Avagy egy tomott buszon ugy ''hulyeskedni'' hogy azt masok is lattak? -
PaladiN
aktív tag
Gyogypedezni? Ha arra gondolsz hogy sotet emberekkel tartos kapcsolatot fenntartani akkor embere valogatja. Nekem volt mar olyan hogy fel even keresztul heti egy estet atbeszelgettunk. (A vegen termeszetesen..., de lehet hogy inkabb csak elfogyott az energiam)
Kell-e valtoztatni? Nem kell. De tobb penzt sem kell keresni, meg tanulni sem kell. En ugy gondolom hogy erre a kerdesre a jo a valasz az hogy erdemes. Egyedul abban valtoztak az elkepzeleseim ezzel kapcsolatban hogy regebben mindenaron segiteni akartam a szerencsetleneken akik az utamba akadtak. Ma mar csak azokon segitek akik ezt kifejezetten igenylik tolem.
3. Azert mert nekem nem tetszik ne valtozzon meg senki! Az valtozzon meg aki meg akar valtozni. En amugy sem tudnek megvaltoztatni valakit akarata ellenere. Avagy ha megis kepes lennek ra akkor sem akarnam ezt csinalni. Nem tetszene ez a szerep. -
tildy
nagyúr
SOsem adjuk szvsz önmagunk. Mindig valami tanult viselkedésformát adunk. (pl. erre az illem, hogy hiába voltak undorítóak a vihogó csajok, nem mehetek oda hozzájuk és vághatom pofon őket, hogy térjenek már észhez stb...)
Szvsz ha mindenki igazán önmagát adná, akkor egyrészt jó világ lenne, mert kiszámítható lenne midnen , de rossz is, mert olyan dolgok kerülnének a felszínre amik ha a felszínre kerülnek akkor ijjj....
Egyébként egyszóban összefoglalva: ha más vagy mint az átlag, akkor azok akik azt hiszik magukról , hogy normálisak (az átlag) az téged le fog nézni.
Eléggé magas szinten kell lenni ahhoz szellemileg, hogy ezt az ember ne vegye föl...
Viszont a fenti példámmal ellentétben áll a következő:
Csak egy példát mondok: tegyük fel van egy bolond (már a név maga is eléggé lenéző szvsz), aki semmi ártalmasat nem tesz, csak mondjuk pl. pillangókat lát maga körül. Jogunk van-e,és kötelességünk e neki megmagyarázni, hogy azok a pillangók nincsenek is? Csak beképzeli, mert bolond? Vagy bármi hasonló. Szóval van-e jogunk ténylegesen beleszólni egy másik ember életébe?
Na jól eltértem a témától.
Na mindegy nem fárasztalak tovább benneteket, csak ezek eszembe jutottak így pro és kontra.
[Szerkesztve] -
PaladiN
aktív tag
Regebben erdeklodtem a keleti harcmuveszetek irant, amivel ugyebar egyutt jar a filozofiai tartalom is, sot.... Sajna ennek mar legalabb eve. Igazabol azon kivul hogy szimpatikus nem szanok ra idot. Lehet hogy ha en is harcolni fogok magammal akkor elkezdek kacsingatni abba az iranyba, de pillanatnyilag jol vagyok a boromben.
Azert ezt nem mernem igy leirni hogy ''Nem adhatjuk önmagunkat, mert akkor ... akkor kivetettek leszünk.''. Legyszi fejtsd ki egy kicsit bovebben.
[Szerkesztve] -
-
tildy
nagyúr
Csak egy kérdés, offba is rakom. Nem igazán jó a memóriám, de mennyire van közöd a keleti filozófiához?
Igen az emberi sötétség, a hajtás a semmiért, az anyagias világ, a külsőségek , amik zavarnak. Nem adhatjuk önmagunkat, mert akkor ... akkor kivetettek leszünk.
Nremis annyira bolondokkal vana baj, inkább a sötétséggel. Merthogy valamenynire mindannyian bolondok vagyunk.
[Szerkesztve] -
PaladiN
aktív tag
Kezd alakulni. Szal nem annyira a divattal mint inkabb a ''bolondokkal'' van a baj. Szvsz egyet se band hogy negativ gondolataid szarmaznak abbol hogy meglatsz egy olyan valakit. Emiatt ne legyenek rossz erzeseid. Vallald fel inkabb a velemenyedet. Ha kell, pontosabban ha van eleg batorsagod, akkor esetleg kulturalt formaban meg is probalhatsz beszedbe elegyedni az illetovel hogy megtudd az okat a sotetsege mivoltanak. Lehet hogy meg is gyujtasz valami pilacsot szegenykeben. Avagy ha ez az ut nem jarhato szamodra akkor javaslom figyelmed tudatosan mas iranyba valo tereleset. Pl. hallgass zenet amikor ilyen necces helyekre mesz (pl plazakba).
-
tildy
nagyúr
Nem, nem szeretném. Szerintem nem lenne közös témánk.
Ez nem csak iylen kevés idő eltöltéses undor, hanem egyszerűen ha meglátok egy ilyen nőt (elég kevés az utcán az aki izlésesen van felöltözve, annál még okéé is a retiküll) , akkor magamban mindenféle kis lejárató hadműveletet csapok. Hogy hogy néz már ki stb.De mondani nem mondanám neki.
Nem is tudom, hogy a nőies nőkekl van-e problémám, vagy inkább a kislányosakkal? Bár embere válogatja, valaki még 35 évesen is ''csitri''.
A pozitív figyelemről: Igen én azt sem szeretem. Bámulják meg az ember egy szórakozóhelyen, de az utcán fogja már vissza az ember magát. Szal nem én azt sem szeretem ha megnéznek.Nem esik jól, sőt.
[Szerkesztve] -
PaladiN
aktív tag
Arra a bizonyos kivetelre gondoltam, de lehet hogy tevedtem. Azt hiszem ez inkabb olyan jellegu undornak tunik amiben minel kevesebb idot akarsz eltolteni. Akkor viszont csak a noies nokkel vannak ilyen problemaid. Amugy azon gondolkodtal mar hogy szeretned-e ha nemelyik plazacica a baratnojenek tartana?
-
Shia-ko
aktív tag
Mint minden, ez is az egyensúly keresésén, és kialakításán múlik. Sokan nem foglalkoznak vele. A ''probléma'' felismerése, és a rajta való elgondolkozás már egy lépés a tudatos élet felé, de sosem másoknak, hanem magunknak akarjunk megfelelni. Közben alakalmazkodni kell a másikhoz, de a saját én feladása nélkül. És akkor jön a következő kérdés, hogy itt hol a határ? Ekkor eljutunk az első mondatomig.
Egy általam nagyon sokra becsült, és egy másik fórumról ismert személlyel elég sokáig beszélgettünk erről. -
PaladiN
aktív tag
Koszonom.
Valamint te ide tartozol
A tortenelem mar szamtalanszor bizonyitotta hogy az ujitasok neha, hacsak nem mindig, nagyon nehezen indulnak el. (Pl. a szinesboruek felszabadulasa amcsiban)
Sajnos ezzel nem nagyon fogsz tudni mit tenni. A jaratlan ut altalaban nehezebb. Ezzel tisztaban kell lenni es szem elott kell tartani.
Tudod hogy hol vagyok es nagyjabol arrol is tudsz hogy honnan es hogyan jottem. (Bocsi mindenkitol, de hosszu lenne reszletezni hogy mire is gondolok) Ez is egy olyan ut ami nagyon nehez. Tisztaban vagyok vele es elfogadom. Ennel tobbet nem is tudok tenni ezugyben. Szvsz te sem a magadeban. Nehez utat valasztottal.
A masik fele a dolognak a ''noiesseg'' rad gyakorolt hatasa. Azaz ha meglatsz egy retikulos kifestett plazacicat akkor egnek mered minden hajszalad. Oksa. Amikor negativ ertelemben irtal a ferfiakrol abban is valami hasonlot veltem felfedezni. Szerintem ez a noiesseged egyik megmaradt jele. Ferfiaknal meg nem volt alkalmam megfigyelni hogy egy ilyen-olyan ferfit hosszasan bamulva azon borzongtak volna hogy hu de irtozom tole. Szvsz ez inkabb a nemek kozotti kulonbsegnek koszonheto, bar az is igaz hogy nincs tul sok lanyos fiu ismerosom. -
törölt tag
Úgy hallottam egyszer egy műsorban, spektrumon vagy ilyesmi csatornán, hogy a férfiak és a nők agya egész más szerkezetileg meg mindenhogy, de elérően az átlagtól vannak olyan nők akiknek férfi agyuk van és vannak olyan férfiak akiknek meg női.
Ez azért van így mert pl.: a női esetben amikor még fejlödött a magzat agya, akkor túl magas volt az anya tesztoszteron szintje (vagy valami ilyesmi).
Az ilyen nők többnyire férfi ként gondolkodnak, olyanok a hobbijaik és a foglelkozásuk, van akik átoperáltatják magukat. -
tildy
nagyúr
Tudod az ember mindig szeretne tartozni valahova...
Na midnegy nem írok semmit, inkább elgondolkodom mit is akartam igazából írni.
A hiba ott van , hogy saját nemem általános viselkedése számomra visszataszító.
(Fiúk ne örüljetek , egy részeg , csajoknak beszólogatós pasinál nincs rosszabb.Tegnapi eset. Ja de van: ma a buszon egy faszi a micsodáját kezdte el dörgölőzni hozzám.. undorító.).
Emellet persze ott van az is, hogy szvsz egy nőnek sokkal jobban kell bizonyítani, sokkal több mindent kell letenni az asztalra, hogy férfias szakmákban elfogadják. Talán tévedek? Szerintem nem.
Lehet pszichológus nem vagy, de egy empatikus, szimpatikus embernek tartalak
[Szerkesztve] -
PaladiN
aktív tag
Ez nekem tul altalanos. Ez nem olyan problema amit meg lehet oldani. Ellentet van ket dolog kozott. OK. Feloldani csak ugy lehet ha a melyere asol hogy mi miert van, azaz megkeresed a feszultseg okozojat.
Most jut eszembe hogy ha esetleg zavaro dolgokat irnek akkor nyugodtan szolj es leallitom magam. Valamint nem, nem vagyok pszichologus. -
PaladiN
aktív tag
Valahogy akkor most nem ertelek. Mint ertelmes felnott ember el tudod donteni hogy hova tartozol. El is dontotted valahol ugyebar. A valasztott eletviteled a ''fius lany''. Tisztaban vagy vele hogy ilyenbol nagyon keves van, mivel ezt lattad egesz eddigi eletedben. Most pedig amiatt szomorkodsz hogy milyen rossz hogy ilyen vagy mivel par emberen kivul nem tudsz beszelgetni senkivel. Ezt most egy kicsit ugy erzem mintha amiatt keseregnel hogy allandoan odaadod az osszes penzedet valakinek es emiatt nincs penzed. Biztos rosszul latom csak meg nemtom hogy hol a hiba.
-
tildy
nagyúr
válasz
TheVeryGuest #23 üzenetére
''azt is nehezen tudnám elképzelni, hogy hogyan vitatkozik két női kóder a style-ról, egy sör mellett, mondjuk, hogy a nyitó kapcsoszárójel a sor végén legyen, vagy új sorban pont az eredeti sor kezdete alatt.''
Sör mellett nem mert azt nem szeretem, de ha a vléleményemre vagy kiváncsi akkor a nyitó kapcsoszárójel új sorban pont az eredeti sor kezdete alatt legyen.
polesz ne külsőségekre gondolj. agyamra tud mászni az iylne ki kivel van pletyka, akkor a hihihi vigyorászás, akkor a legújabb körömlakktrend, stb.
A kiváltó ok egyébként az volt, hogy elszóltam magam, hogy ''normális ember nem hord ritiküllt''. Aztán akárhoyg csűrtem csavartam, nehezen tudtam csak kihozni belőle, hogy tulajdonképpen arra céloztam, hogy mennyire nincs szükség retiküllre , kivéve pár alkalmat szigorúan szvsz.
A másik meg igen, én azt mondom, agyilag totál nem vagyok átlagos nő, nem is szeretnék átlagosan gondolkodó lenni, sőt átlagos sem szeretnék lenni....
Pedig, pedig.. Szal csak annyiból rossza helyzetem, hogy igazán sehol nincs helyem: külső adottságok maitt a férfiak közt, (és szvsz igen van azért jópár női tulajdonságom is) belső tulajdonságok miatt meg a nők közt.
Kivételt ez alól az a pár ''fiús'' ,a hasonló kaliberű csaj, képez, mint itt a munkahelyemen a rendszergazdi barátnőm.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
-
PaladiN
aktív tag
Ez pedig itt egy forum amit te nyitottal annak erdekeben hogy a kommunikacio, pontosabban masok valaszai segitsegevel probald felterkepezni onmagadat, ill. az ilyen iranyultsagu gondolataidat. Nem kell hogy elfogadd masok velemenyet. A sajat vilagod, a sajat fejlodesed rajtad all. Amennyiben magadenak tudod erezni azt a velenyt hogy az amit jelen pillanatban erzel menekules akkor jo. Egyeb esetben probald meg megfogalmazni hogy mi is amit erzel akkor amikor ezt hallod.
Bocsi divot... -
divot
veterán
Én mackós alkat vagyok, és a kedvesem épp ezt szereti bennem. Kamaszkoromban nagyon zavart a dolog, de mikor olyan 16 évesen túlvolam a tizedik barátnőmön, kénytelen voltam megbékélni a gondolattal, hogy nem csak az izmokon múlik a dolog...
Azóta köszönöm, jól vagyok, bár most épp könnyű, hosszútávú diétát folytatok, mert egy picit elszalad a paci (107 kilónál mondtam, hogy most már azért álljunk meg, és most 100-nál tartok. 90 a cél, de még akkor is maci leszek.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest