Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- VHS digitalizálás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheVeryGuest
senior tag
Elég kevés a női kétkezi coder. Szerintem ez a munka jellegéből adódik: ehhez a munkához kell hatalmas igénytelenség, némi fanatizmus és rengeteg sok produktív lustaság. Dolgozni még nem dolgoztam nővel, de a középiskolában és egyetemen egyetlen igazi coder-t sem láttam közöttük. A legtöbb olyan volt, hogy a már megtanult technikákat fel tudta használni, sőt ha a helyzet elég tiszta volt még az optimális megoldást is ki tudták választani. De improvizálni illetve nagyon bonyolult programozási feladatokra a leginkább odaillő, inventív megoldást találni nem tudtak. Azt is nehezen tudnám elképzelni, hogy hogyan vitatkozik két női kóder a style-ról, egy sör mellett, mondjuk, hogy a nyitó kapcsoszárójel a sor végén legyen, vagy új sorban pont az eredeti sor kezdete alatt.
Itt nálunk főleg női tesztelők és specifikátorok vannak, szerintem ez tényleg jobban is illik hozzájuk. Szerintem a nőknek jobban áll az olyan munka, ahol kapcsolatot kell tartani sok emberrel, véleményt kell egyeztetni, vagy monoton a munka és halál unalmas. Ők inkább szorgalmasak, és képesek a feladatra fókuszálni, akkor is, amikor dögunalom az egész. Én ha valami dögunalmasat kell csinálnom, mindig leragadok valami kis érdekes szarnál, amivel napokat eltökölök (vagy PH!-zok, sorry boss), aztán, mikor már elég sokan basztatnak, akkor gyorsan összecsapom.
A nők mentségére legyen mondva nagyon felhígult ez a szakma, a legtöbben a férfiak közül is csak azt akarja kibackkelni, míg manager lesz vagy quality-s vagy valami contact person. Persze több pénzért, de ez már egy másik történet.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- További aktív témák...
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)