Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheVeryGuest
senior tag
Elég kevés a női kétkezi coder. Szerintem ez a munka jellegéből adódik: ehhez a munkához kell hatalmas igénytelenség, némi fanatizmus és rengeteg sok produktív lustaság. Dolgozni még nem dolgoztam nővel, de a középiskolában és egyetemen egyetlen igazi coder-t sem láttam közöttük. A legtöbb olyan volt, hogy a már megtanult technikákat fel tudta használni, sőt ha a helyzet elég tiszta volt még az optimális megoldást is ki tudták választani. De improvizálni illetve nagyon bonyolult programozási feladatokra a leginkább odaillő, inventív megoldást találni nem tudtak. Azt is nehezen tudnám elképzelni, hogy hogyan vitatkozik két női kóder a style-ról, egy sör mellett, mondjuk, hogy a nyitó kapcsoszárójel a sor végén legyen, vagy új sorban pont az eredeti sor kezdete alatt.
Itt nálunk főleg női tesztelők és specifikátorok vannak, szerintem ez tényleg jobban is illik hozzájuk. Szerintem a nőknek jobban áll az olyan munka, ahol kapcsolatot kell tartani sok emberrel, véleményt kell egyeztetni, vagy monoton a munka és halál unalmas. Ők inkább szorgalmasak, és képesek a feladatra fókuszálni, akkor is, amikor dögunalom az egész. Én ha valami dögunalmasat kell csinálnom, mindig leragadok valami kis érdekes szarnál, amivel napokat eltökölök (vagy PH!-zok, sorry boss), aztán, mikor már elég sokan basztatnak, akkor gyorsan összecsapom.
A nők mentségére legyen mondva nagyon felhígult ez a szakma, a legtöbben a férfiak közül is csak azt akarja kibackkelni, míg manager lesz vagy quality-s vagy valami contact person. Persze több pénzért, de ez már egy másik történet.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen asztali médialejátszót?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hollow Knight és Silksong
- DUNE médialejátszók topicja
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- További aktív témák...
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)