Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

tildy
nagyúr
válasz

TheVeryGuest

üzenetére
						''azt is nehezen tudnám elképzelni, hogy hogyan vitatkozik két női kóder a style-ról, egy sör mellett, mondjuk, hogy a nyitó kapcsoszárójel a sor végén legyen, vagy új sorban pont az eredeti sor kezdete alatt.''
Sör mellett nem mert azt nem szeretem, de ha a vléleményemre vagy kiváncsi akkor a nyitó kapcsoszárójel új sorban pont az eredeti sor kezdete alatt legyen.
polesz ne külsőségekre gondolj. agyamra tud mászni az iylne ki kivel van pletyka, akkor a hihihi vigyorászás, akkor a legújabb körömlakktrend, stb.
A kiváltó ok egyébként az volt, hogy elszóltam magam, hogy ''normális ember nem hord ritiküllt''. Aztán akárhoyg csűrtem csavartam, nehezen tudtam csak kihozni belőle, hogy tulajdonképpen arra céloztam, hogy mennyire nincs szükség retiküllre , kivéve pár alkalmat szigorúan szvsz.
A másik meg igen, én azt mondom, agyilag totál nem vagyok átlagos nő, nem is szeretnék átlagosan gondolkodó lenni, sőt átlagos sem szeretnék lenni....
Pedig, pedig.. Szal csak annyiból rossza helyzetem, hogy igazán sehol nincs helyem: külső adottságok maitt a férfiak közt, (és szvsz igen van azért jópár női tulajdonságom is) belső tulajdonságok miatt meg a nők közt.
Kivételt ez alól az a pár ''fiús'' ,a hasonló kaliberű csaj, képez, mint itt a munkahelyemen a rendszergazdi barátnőm.
[Szerkesztve] 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
 - Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
 - Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest