Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
TheVeryGuest #23 üzenetére
''azt is nehezen tudnám elképzelni, hogy hogyan vitatkozik két női kóder a style-ról, egy sör mellett, mondjuk, hogy a nyitó kapcsoszárójel a sor végén legyen, vagy új sorban pont az eredeti sor kezdete alatt.''
Sör mellett nem mert azt nem szeretem, de ha a vléleményemre vagy kiváncsi akkor a nyitó kapcsoszárójel új sorban pont az eredeti sor kezdete alatt legyen.
polesz ne külsőségekre gondolj. agyamra tud mászni az iylne ki kivel van pletyka, akkor a hihihi vigyorászás, akkor a legújabb körömlakktrend, stb.
A kiváltó ok egyébként az volt, hogy elszóltam magam, hogy ''normális ember nem hord ritiküllt''. Aztán akárhoyg csűrtem csavartam, nehezen tudtam csak kihozni belőle, hogy tulajdonképpen arra céloztam, hogy mennyire nincs szükség retiküllre , kivéve pár alkalmat szigorúan szvsz.
A másik meg igen, én azt mondom, agyilag totál nem vagyok átlagos nő, nem is szeretnék átlagosan gondolkodó lenni, sőt átlagos sem szeretnék lenni....
Pedig, pedig.. Szal csak annyiból rossza helyzetem, hogy igazán sehol nincs helyem: külső adottságok maitt a férfiak közt, (és szvsz igen van azért jópár női tulajdonságom is) belső tulajdonságok miatt meg a nők közt.
Kivételt ez alól az a pár ''fiús'' ,a hasonló kaliberű csaj, képez, mint itt a munkahelyemen a rendszergazdi barátnőm.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Gyúrósok ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Apple iPhone 17 - alap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- Intel Core i7 10700/RTX3060/16Gb ram/256Gb SSD
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest