Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz TheVeryGuest #23 üzenetére

''azt is nehezen tudnám elképzelni, hogy hogyan vitatkozik két női kóder a style-ról, egy sör mellett, mondjuk, hogy a nyitó kapcsoszárójel a sor végén legyen, vagy új sorban pont az eredeti sor kezdete alatt.''
    Sör mellett nem mert azt nem szeretem, de ha a vléleményemre vagy kiváncsi akkor a nyitó kapcsoszárójel új sorban pont az eredeti sor kezdete alatt legyen.:C

polesz ne külsőségekre gondolj. agyamra tud mászni az iylne ki kivel van pletyka, akkor a hihihi vigyorászás, akkor a legújabb körömlakktrend, stb.
    A kiváltó ok egyébként az volt, hogy elszóltam magam, hogy ''normális ember nem hord ritiküllt''. Aztán akárhoyg csűrtem csavartam, nehezen tudtam csak kihozni belőle, hogy tulajdonképpen arra céloztam, hogy mennyire nincs szükség retiküllre , kivéve pár alkalmat szigorúan szvsz.
    A másik meg igen, én azt mondom, agyilag totál nem vagyok átlagos nő, nem is szeretnék átlagosan gondolkodó lenni, sőt átlagos sem szeretnék lenni....
    Pedig, pedig.. Szal csak annyiból rossza helyzetem, hogy igazán sehol nincs helyem: külső adottságok maitt a férfiak közt, (és szvsz igen van azért jópár női tulajdonságom is) belső tulajdonságok miatt meg a nők közt.
    Kivételt ez alól az a pár ''fiús'' ,a hasonló kaliberű csaj, képez, mint itt a munkahelyemen a rendszergazdi barátnőm.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák