Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
múlt héten mikor mentem edzésre, egy alkesz faszi molesztált csajokat, nőket, mindenki felállt ahol ült, ő meg ment másikat molesztálni. nem fogdosta őket, csak alkesz volt, nem igazán vágta szerintem mit csinál és csak beszélt és beszélt, nem tűnt fel neki hogy mindenki arrébb megy. nem volt agresszív, de hiába kérték nem hagyta abba.
az igazán durva az volt, hogy az összes férfi elfordult.
egyik megállónál nyakon fogtam és kibasztam a villamosból.
ennyi. nem köszönte meg senki.
mondjuk nem is vártam, egyszerűen nem bírtam elviselni meg nézni már amit csinál.
szomorú, de a civil kurázsi már nagyon ritka...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Xbox Series X|S
- Apple asztali gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eltűnt a fél internet!
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- JBL Live Flex 3 - Prémium Bluetooth Zajszűrős Fülhallgató - Kék
- DJI Osmo Pocket 3 Standard Combo / Akciókamera / VLOG kamera - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Ryzen7 5700x/ RTX3080/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Watch 8 Classic (46mm E-sim) garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L470 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest