Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shia-ko
aktív tag
Pedig teljesen igazad van. Ma hazafelé azon röhögtem magamban, hogy két faszi feltűnően stírölte a csinosabb nőket, és azon röhögtek, hogy zavarba hozták őket, és ezt tárgyalták amolyan IQ macsósan.
Amikor ez már nem okozott számomra felhőtlen örömet, akkor ezt felváltotta, amikor az én merő bámulásomra először elcsöndesedtek, majd zavarba jöttek, végül a kocsi másik végébe vonultak.
Amennyiben meg vagy békélve önmagaddal, és nem az érdekel, hogy vajon mit is gondolnak rólam az emebrek, mégha nem is teszel rá olyan magasról mint én, akkor tudod élvezni a hasonló helyzeteket, és rájössz, hogy a legritkább esetben van tartás az arcoskodók mögött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Nintendo Switch
- Autós topik
- Minden, ami hőszivattyú
- Google Pixel topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest