- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
Sajnos nem, egyedül a Zay utcában voltam egyszer, és nem a legjobb tapasztalatom van velük, de van akinek beváltak itt. Szerelni nem vinnék oda semmit, de egy felmérésre lehet hogy jók, esetleg keress rá itt hogy "Zay" kb fele fele akinek bejött és akinek nem, de ez nem csak így van itt, máshol is ahol beszélgettem kb ez volt hogy 50-50. Állapot felmérésre valószínűleg jobbak mint szerelésre. Ezt csak gondolom, mert olyat nem csináltattam náluk, mások véleményére alapozok amiket olvastam az évek alatt.
-
FeRRaR1
őstag
Szia, a legbiztonságosabb autó, a legsportosabb motorral amivel valaha kapható volt. Remek választás. A motor az örök élet +1 nap, 10 év után ajánlott a láncos vezérlés feszítőinek és görgőinek a cseréje. Ennek a meglétét ellenőrizném, meg a gyertyákat, mert vannak olyan trükkös hekusok akik csak az első négyet cserélik ami könnyen hozzá férhető, a hátsót nem. Más motorikusan nincs, örök élet +1 nap, amíg van benzin levegő meg szikra menni fog.
Ami zsebbenyúlósabb az a váltó + haldex AWD + hátsó diffi. Én mindegyiken cseréltettem olajat, + szűrőt ahol volt az is, meg felmérettem az állapotukat, mind hibátlan.
A többi az alap ennyi idős kocsinál, lengéscsillapítók, szilentek, én cseréltettem üzemanyag szűrőt is, mert alá néztem és réginek tűnt, filléres tétel. Kárpit paneleket lekapnám hátul hogy látszik e korábbi sérülés, ugyan ez az első lámpák mögött. Hibakód tároló kiolvasása, kilométer lekérdezése, alvázszám alapján márkaszerviz története, csak akkor vedd meg ha az eladó vagy a kereskedő nevén van aki árulja, ha nagyon tutira akarsz menni okmány irodában lekérdezitek fizetés előtt. Hidegen melegen kipróbálni mindent főleg a váltót. + az alap dolgok
Más: A pofám leszakad
ne dízelezzetek itt, ha egyszer benzinest szeretne, és nem is napi használatra = nem fogyasztana sokat, hosszú távon nem nagy a különbség. Plusz rengeteg potenciális kellemetlenségtől kímélné meg magát. Múltkor vezettem fater XC D5-jét fél napig, majd vissza ültem az enyémbe, azt hittem valami Ferrarit hajtok. Ég és föld a különbség, és ezzel nem akarok senkit sem bántani, nagyon szívesen megmutatom akárkinek, sőt el is viszem vele ha erre jár (észak London), már volt is akinek mutattam, és nagyon nagyon más, másik autó, más a kormányzás, minden hozzá van igazítva a nagyobb teljesítményhez. Nekem is volt dízel, most is van kettő a családban, és csak is ha napi szinten kéne ingáznom 50+ kilométert venném újra.
-
BBalu
csendes tag
Én is ezen gondolkozom 2. autónak ha eladom a T6-ot. A hazai használtautó piac nagyon kicsi belőle, konkrétan most van egy 2005-ös ami lehet h jó vétel de gyanúsan olcsó a többihez képest, vagy csak a többi van túlárazva
viszonyítás kérdése
Mellette van egy V8-as S80 nálunk is, a motorjára nem költöttünk túl sokat 320E km alatt. Én inkább az automata váltóra lennék kíváncsi milyen állapotban van.
-
haxxika
senior tag
Erre egy D5 nem lenne elég? Ha ilyen sokat kell szaladgálni akkor a dízellel hosszabb távon olcsóbban járnál. Maximum egy pici tuningot lehet neki adni. Nekünk 6 évig volt, beletekertünk újkora alatt 300ezret, de elment mert sok volt a 7 személyes, nem használtuk ki. DPF miatt nem kell így aggódni, pályán tisztulni fog, nekünk olyan 10L körül evett 130-150 átlagtempóval. Szép volt, jó volt, szerettük de kellett egy sportosabb (S80 D5 AWD).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest