Hirdetés
- Mobilhasználat Ausztriában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
werszomjas #3637 üzenetére
1:
A páratlan henger mindig is varázslatos, csodálatosan szól, tüzes karakterű, remek szerkezetek, mint a régi B csoportos rally Audi S1.ek, Szerintem még nem ültél benne, ha nem tudod, és ezt nem bántásnak mondom, mindenképpen próbáljál ki egy D5 vagy T5 volvót, eselteg Audi egyes típusai is 5 hengeresek. Más karakter, más járás, én imádom, meg elég sokan mások is.
2:
Azért vezetik ki, mert most ez a trend az EU-ban, szorongatják a gyártókat káros anyag kibocsátási normákkal, és nekik lépniük kell, amit mindenki úgy tett meg, hogy kisebb kevesebb hengeres motorok és vagy elektromos hibrid rendszer, nézd meg a 3 hengeres fordokat BMW-ket, sőt mostmár a kisebb Volvókat is veheted így.
Elmélet:
Kisebb motor, túlfújt turbóval= kisebb fogyasztás, kisebb káros anyag kibocsátás
Gyakorlat:
Hulladék konstrukciók, amik tömegesen hullanak el (lásd PSA 1.6 turbo) és rosszabb vezetési élménnyel rendelkeznek a turbó lyuk miatt. De ami a fő vicc, hogy nem fogyasztanak kevesebbet, 2500 ccm 5 henger, az a V70 T5 motorja, és tegnap mentem vele vegyesben 8,3 literes fogyasztással, város + pálya + 1-2 padló gáz. ugyan ez a D5-nek 6-7 liter, láb és klíma függő. Na most az 1.6 szívó céges golf 5 soha nem evett 8 liter alatt, de legalább nem is ment valami jól. A Totalcar tesztekben megnézheted a mostanában tesztelt ha jól emlékszem Peugeot, Renault, vagy akármi mást amit találsz, kis turbósokat, szidják őket sokszor, hogy rossz vezetni őket (már linkeltem itt is) de cserébe azok is bekajálták vegyesbe a 7-8 litereket... Akkor miről beszélünk?
Arról hogy az uniós mérési ciklust próba padon végzik, és oda lövik be a kis motorokat, hogy ott teljesítsenek a legjobban, és nem a való életben. Ez nem a gyártók sara, rá vannak kényszerítve, ezért születnek 3 hengeres kocsik, 40 literes tankokkal szerelt mercik, felár a nagyobb tank de a kisebb súly miatt jobban szerepel a mérésen...stb... ezer egy ilyen dolog van.
runner 125
Ezt a videót elküldtem egyik Passat CC-s ismerősömnek
Vagy háromszor felhívott miatta, hogy ez GT modell nagyon alacsony, nem való földútra...bla...bla....
Aztán amikor látom hogy az egyik oldalon be van csukva a tükre, mert elfelejtette kinyitni és úgy indul el, az megfizethetetlen, nekem meg gombnyomásra nyílik, és mindig kérdezem hogy valami baja van e a kocsijánakEgyébként sokkal újabb, 2012-es CC az övé, az enyém meg S80 2007...
Lövöm a képeket egy külön HSZ-ben...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest