Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
válasz katalin888 #1001 üzenetére
szia!
az openwrt mire kellene? ha csak okosított tűzfal és jobb személyreszabhatóság miatt, akkor akár egy 4-5e-es TL-WR740N / 741ND is jó lehet neked, ha kapsz olyan hw verziót ami támogatott
ha szeretnél USB-t is hogy extra programok is elférjenek, akár torrent, ftp vagy más felhasználásra, akkor a 6-7e-es TL-MR3020 vagy 3220, esetleg picit drágábban a dupla antennás 3420-as
számottevően nagyobb tudásért már rendesen zsebbe kell nyúlni, a TL-WDR3600 és 4300 ~15-20e-től vannak - bár itt már a proci is jóval erősebb, 4x annyi a memória, erősebb a wifi, szóval nem pénzkidobás ha ki is tudod használni...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AquAgorA ...Pál apostol nyomában: http://fleettracker.eu/index.php/component/aquagora
-
vargalex
Topikgazda
válasz katalin888 #1013 üzenetére
Szia!
Ha 300 Mbps-es kliensekkel tesztelnek, akkor valóban nincs közte különbség (nem ismerem az eredeti tesztet). Valamennyi akkor lesz mérhető, ha a TLWDR4300-ra olyan klienssel kapcsolódnak, ami tud 450 Mbps-t az 5 GHz-es tartományban. Ez nem túl gyakori, ezért is mondom mindenkinek, hogy a TL-WDR3600 jobban megéri.
Alex
-
vargalex
Topikgazda
válasz katalin888 #1091 üzenetére
Szia!
A TL-WDR3600 gigabites és 2 db USB van rajta, a TL-WDR3500 100 Mbps-es és 1 USB-s.
Alex
-
vargalex
Topikgazda
válasz katalin888 #1093 üzenetére
Szia!
Ezt valami Cisco fan írhatta. Nem hinném, hogy 2,4 GHz-en sokkal jobban teljesítene. Ezen az oldalon is picivel rosszabbul teljesít a 2,4 GHz-es Downlink-en, de az is hozzátartozik, hogy a két teszt között a PC-ben található WiFi kártya drivere is cserélődött.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
vargalex
Topikgazda
-
MODERÁTOR
válasz katalin888 #2808 üzenetére
Szia!
A sysupgrade verzió meglévő OpenWrt frissítésére való, új telepítéshez a factory file kellett volna!
-
MODERÁTOR
válasz katalin888 #2810 üzenetére
Sajnos nem tudom, nem ismerem a fonera-t, hogy van-e benne valamiféle recovery mód, vagy serial illetve jtag port! Valami megoldás biztosan van, csak kérdés mennyire körülményes!
-
Peter789
senior tag
válasz katalin888 #2812 üzenetére
IP címet sem oszt a kábelen rádugott eszközöknek? Bármi villogás induláskor? Adtál neki pár percet első indításkor? Olyankor hozza létre a flash-en a squashfs jffs2 overlay-ét - ha ez félbemarad egy reset miatt akkor lehetséges hogy fejreáll szerencsétlen esetben... Van rajta valami gomb? Próbáld meg nyomva tartani és úgy bedugni, hátha működik rajta a failsafe reset (a ralink chipset támogatása elég új, sajnos nem biztos hogy már megy ez a funkció)
Sajnos a sorosportja csak macerásan érhető el, de lehet más megoldás nem marad... [link]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AquAgorA ...Pál apostol nyomában: http://fleettracker.eu/index.php/component/aquagora
-
csixy
addikt
válasz katalin888 #2808 üzenetére
Mert először az átalakító development firmet kellett volna rátolni.
a gyógyítás módját leírtam a másik tocsikban.Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
katalin888
aktív tag
válasz katalin888 #2836 üzenetére
Esetleg valami otlet meg... ?
En arra gondolok, hogy serul az image letoltes kozben, annak ellenere, hogy azt jelzi, hogy 100%.... -
poli27
veterán
válasz katalin888 #2860 üzenetére
erre van az md5 hash!
-
poli27
veterán
válasz katalin888 #2862 üzenetére
Azért leírhatnád azt is hol akadsz el mert nem derül ki a hozzászólásaidból!
-
csixy
addikt
válasz katalin888 #2862 üzenetére
" Based on OpenWrt " !!!!!!!!!
Mehet rá a sysupgrade szerintem .
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
csixy
addikt
válasz katalin888 #2866 üzenetére
Nem elérhetetlen, csak másik IP címet használ szerintem.
Ha nem tudod elérni, most csinálj rajta egy resetet és törli az nvramot és ujraindul.[ Szerkesztve ]
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
csixy
addikt
válasz katalin888 #2871 üzenetére
Próbáld meg a WAN lukával ráakasztani a másik router egyik LAN lukára és nézd meg a másik router menüjében , hogy nincs-e ott véletlenül őkelme?
-
Rocko66
aktív tag
válasz katalin888 #2900 üzenetére
Szia.
Segítenél még egy kicsit eligazodni az oldalon?
Eddig eljutottam,de utána hogyan tovább,a kijelöltek közül melyiket töltsem le? -
vargalex
Topikgazda
válasz katalin888 #2918 üzenetére
Szia!
Tedd fel az usb-modeswitch és az usb-modeswitch-data csomagokat.
Alex
-
vargalex
Topikgazda
válasz katalin888 #2924 üzenetére
Szia!
Konkrétan ezeket a típusokat nem ismerem, de lehet hogy már azok sem usb-serial, hanem usb-ethernet eszközként látszanak. Ekkor az usb-modeswitch és az usb tethering kell neked.
Alex
-
MODERÁTOR
válasz katalin888 #3178 üzenetére
Szia!
mount_root
passwdHa ezek nem segítenek, akkor...
mount_root
mtd -r erase rootfs_data
reboot -f
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- PC játékok
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest