- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Sziasztok,
Yettel féle 5G otthon netem van. A modem bridge módban van és utána egy ASUS RT-AC65P OpenWrt 22.03.3 / LuCI openwrt-22.03 Firmware-rel funkciónál routerként.
Kipróbáltam a Yettel TV szolgáltatást. Amihez adtak egy tv box-ot. Klasszikus androidos médiabox Yettel alkalmazással telepítve és internethez kapcsolódva jönnek a tv adások.A probléma az, hogy a router a modem és a box között van, mindegy hogy LAN-on vagy WiFi-n akkor a Yettel tv alkalmazás azt írja hogy nincs hálózati kapcsolat és nem játsza le a tv adásokat. De maga a box kapcsolódik az internethez és el is éri.
Az is mindegy hogy a modem bridge vagy normál router módban van.Tehát nekem úgy tűnik hogy az Asus routeren az openwrt egyszerűen kiszűri, nem engedi át a tv adás tartalmat.
Még annyi hogy semmi egyéb funkció nincs beállítva és telepítve OpenWrt-ben. Csak LAN, WiFi, DHCP, néhány fix IP, és néhány port továbbítás van konfigurálva.Mit kellene beállítanom vagy engedélyeznem hogy jó legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest