- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
válasz
mikrofon #18600 üzenetére
Igaz, én nem yettel hálózaton vagyok, de nekem más IP-re oldja fel (52.84.106.78).
#18601 mikrofon: Én nem hinném, hogy ez szükséges lenne, mert ha jól sejtem, TV box nem kötelező, lehet akár böngészőből, telefonról is nézni... Esetleg a box valami management hálón szeretne lenni. Ha a modemre kötöd, akkor is belső IP-t kap?
-
vargalex
Topikgazda
válasz
mikrofon #18596 üzenetére
Azt mondod, hogy mindeközben az eszközökön net van. Nem lehet, hogy valamiért IPv6-on akar mennni? Vagy nem használsz speciális DNS szervert, ami a yetteltv host-ot nem oldja fel (a https://www.yetteltv.hu/-ról van szó)? A klienseken a www.yetteltv.hu-t milyen IP-re oldja fel nálad?
-
vargalex
Topikgazda
válasz
mikrofon #18592 üzenetére
Jó lenne tudni, hogy milyen tartalom a TV adás. Bár, ha sima ettel alkalmazás, akkor az gondolom TCP/IP-n megy, mert mennie kell egy okostelefonról is. Telefonról működik egyébként?
Az OpenWrt tűzfal minden belülről kezdeményezett kapcsolatot enged, kívülről viszont semmit. De szerintem itt nem is kell...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest