Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Headless
őstag
-
Jofi81
őstag
Igen, nagyon úgy tűnik. Akkor már csak az a kérdés, hogy miért. Eddig ez volt a fő routerem, de elköltöztünk és már nincs rá szükségem, ezért szeretném frissíteni és odaadni valakinek. A lényeg, hogy most a telekomos router mögött van. Az IP címét átírtam 192.168.1.1-ről 192.168.1.2-re. a DHCP servernél bepipáltam, hogy "Ignore interface". A kábel egy laptopban volt, ami kapott internetet, most a router LAN portjára van kötve. Mi hiányozhat még?
-
Jofi81
őstag
Sziasztok!
Szeretném upgrade-elni a Xiaomi Mi Router 3G v2 routeremet 18.01-ről 22.03-ra. LuCI alatt nem megy, a következő hibaüzenetet kapom:
The uploaded image file does not contain a supported format. Make sure that you choose the generic image format for your platform.
Ez rendben is van, láttam, hogy közvetlenül nem lehet, úgyhogy megpróbáltam (volna) SSH alól is sysupgrade -F-fel. Eddig viszont nem jutok el, mert nem tudom letölteni a fájlt:
wget: unable to resolve host address 'downloads.openwrt.org'
Mi lehet ennek az oka és mi lehet a megoldás?
-
Archttila
veterán
válasz
Archttila
üzenetére
Log-ba se latok semmi furcsasagot, max ilyeneket
Mon Sep 19 09:09:34 2022 daemon.err odhcpd[1695]: Failed to send to ff02::1%lan@br-lan (Network unreachable)Mon Sep 19 09:09:50 2022 daemon.err odhcpd[1695]: Failed to send to ff02::1%lan@br-lan (Network unreachable)Mon Sep 19 09:10:06 2022 daemon.err odhcpd[1695]: Failed to send to ff02::1%lan@br-lan (Network unreachable)Mon Sep 19 09:10:22 2022 daemon.err odhcpd[1695]: Failed to send to ff02::1%lan@br-lan (Network unreachable)Mon Sep 19 09:10:38 2022 daemon.err odhcpd[1695]: Failed to send to ff02::1%lan@br-lan (Network unreachable)Mon Sep 19 09:10:54 2022 daemon.err odhcpd[1695]: Failed to send to ff02::1%lan@br-lan (Network unreachable)Mon Sep 19 09:11:10 2022 daemon.err odhcpd[1695]: Failed to send to ff02::1%lan@br-lan (Network unreachable)Mon Sep 19 09:11:26 2022 daemon.err odhcpd[1695]: Failed to send to ff02::1%lan@br-lan (Network unreachable)Mon Sep 19 09:11:42 2022 daemon.err odhcpd[1695]: Failed to send to ff02::1%lan@br-lan (Network unreachable)de ezt valszeg a letiltott ipv6 miatt dobalja...
-
xabolcs
őstag
válasz
gyurix_sse
üzenetére
Izgalmas.
Ha Xiaomi, akkor nalam az AX3200 a befuto (az akcios AX3600 tamogatasa sajnos meg kiforratlan).
A TFTP recovery-s peldanyra en megprobalnek mindenfele sebezheto gyari firmware-t rakuldeni, hogy visszaallitas utan ujra feltorjem es atterjek OpenWrt-re.
Az elallitott halozatos peldanynal - ha tenyleg nem reagal a failsafe-re - nem sok otletem van, hacsaknem az, hogy szinten TFTP recovery-s visszaallas es ujra feltores.
Ennel tenyleg hasznalna egy soros portos hozzaferes. Az AX3600-nal lattam olyat, hogy bar mukodott az OpenWrt-s failsafe, csak eppen a halozati driverek nem lettek betoltve, s igy csak soros porton volt hasznalhato.
A ramips/mt7621 routerek szerintem mindegyike nagyon jo valasztas ugyhogy fel is ajanlom hasznalatra a DIR-860L B1 routeremet, amig nem normalizalodik a helyzeted a szoban forgo Xiaomi routerekkel.
-
xabolcs
őstag
válasz
Archttila
üzenetére
Kiprobaltam egy oskovulet 22.03-as snapshot-ot DHCP-n, hogy legyen mihez viszonyitani:
22.03-SNAPSHOT r19290-ad5a507df3 on ath79/generic (tplink,tl-wr1043nd-v4)
Aztan frissitettem a legfrissebb 22.03-SNAPSHOT-ra utana pedig SNAPSHOT-ra.
A regi 22.03-as verzioval legtobbszor megvolt a 6-700 mbit, neha meg 800 fole is sikerult jutnia.
Az ujakkal viszont semmi hatasa nincs flow offload kapcsolagatasanak.
Nagy lendulettel elindul, aztan 380~400 mbit-korul vegez ... DHCP-n!!
A DIGI-t ezek miatt kis sem probaltam vele.Annyit tudsz tenni, hogy figyelemmel kisered azt a hibajegyet, amit linkeltel.
-
gyurix_sse
csendes tag
válasz
xabolcs
üzenetére
Két routert is sikerült hazavágnom .
Az egyik "simán" tégla, mert ugyan a reset gomb hatására tftp-vel tudok neki firmware-t küldeni, de az nem felel meg neki.A másikra kaptam egy fejlesztőtől egy patch-elt openwrt image-et, azzal viszont a LAN beállítást elrontottam (nem tudom, hogyan lehetséges ez?), ellenben se a failsafe módra nem reagál, se a factory reset-et nem tudom kierőltetni. (azaz a reset gomb nyomásának nincs hatása a boot folyamatra)
Már szétszedtem az előbbi routert korábban, nem törik el, könnyen nyitható. Valójában az érdekel, lehet e hozzá találni működő firmware-t mert így nem sokat ér a router. Már a Xiaomi magyar szervíz képviseletet is felhívtam, beadhatom garanciális javításra (azt mondták, ha nem szólok, h én borítottam meg, simán cserélik), de nekem egy megbízható, kezelhető router kellene.
-
xabolcs
őstag
válasz
Archttila
üzenetére
Vissza, de ha mar bejelentettek es egy fejleszto se nezett meg ra, akkor nem hiszem, hogy javitva lenne.
Megprobalok keriteni egy ath79-es routert.
gyurix_sse: nagyon tegla lett? Semmi eletjelet nem ad reset gombos bekapcsolaskor? Szet tudod ugy szedni, hogy ne tord szet kozben?
-
gyurix_sse
csendes tag
Sziasztok, nemrég vettem Xiaomi Mi 4A Gigabit routert és bár az acecilia/OpenWRTInvasion eszközzel simán lehetett bejutni, ott azt láttam, ez a hardver 3.0.27 verziót futtat, miközben a letölthető legújabb firmware 3.0.24-es. Ennek következménye lett, hogy amikor tégla lett, nem is tudtam helyreállítani.
Esetleg van valakinek tapasztalata ezzel a típusú eszközzel? Próbált már valaki serial console-on keresztül kapcsolódni hozzá?
-
Archttila
veterán
Elnezest valoban lemaradt (még a DIGI-s topik jart a fejemben, ott irtam)
- TP-Link Archer C7 v4
- OpenWrt 22.03.0 r19685-512e76967f / LuCI openwrt-22.03 branch git-22.245.77528-487e58a
- Kernel Version 5.10.136xabolcs
Arrol vissza tudok terni (egyszeruen
) stable?
Egyebkent ugy latom ismert issue: [link]Kicsirics77
Remelem nem...
-
Archttila
veterán
Archer C7 v4 evekig hozta a 700-800 mbps sebesseget Software Offload mellett, viszont az utobbi par honapban valami nem kerek, mert 700 helyett nincs mar csak 250-270. Router nelkul kozvetlen PPPoE siman jon a 980, szoval az OpenWRT-ben cseszodhetett el valami.
Kulfoldi forumokon csak korabbi bejegyzeseket talaltam a hibaval kapcsolatban.Szoft offload termeszetesen ON, hardverek nem valtoztak, csak OpenWRT volt rendszeresen frissitve.
Azt hittem az ISP korlatoz, de latszolag nem errol van szo... Szoval most tanacstalan vagyok, nem tudom merre keressem a hibat...
-
suste
veterán
-
kpityu2
addikt
Pedig nekem működött. Én is felraktam a 1043ND v1-re a 21-est, azután rájöttem, hogy az SMB-nek már nincs hely, és hiába próbálkoztam mindig azzal újjal jött vissza. De ezzel a módszerrel elsőre lecserélte. Csinálj egy alapállapotra visszaállítást az újon és utána próbáld megint ezzel a módszerrel.
A metadata csak akkor kell ha jól tudom, ha gyáriról akarsz átmenni OpenWrt-re mert abban van az azonosító amit a gyári frissítő ellenőriz. Azt az fw-t szokták factory-vel jelölni. -
dane
senior tag
válasz
xabolcs
üzenetére
Köszi szépen, próbáltam de ahhoz, hogy ezt megtegyem kellene hely telepíteni :) nem mennek fel a szükséges csomagok. Emlékeim szerint az utolsó vargalex build mindent tartalmazott ami nekem kell. Próbáltam azt felrakni de valamiért nem megy végig az upgrade (downgrade) process. Van valami speciális módja a visszalépésnek?
-
xabolcs
őstag
A cel erdekeben aldozz fel egy pendrive-ot / microSD-t + olvasot es formazd meg valami Linuxos fajlrendszerre: EXT2/3/4, F2FS.
Erre mar telepithetsz extroot-ot, s lesz helyed "vegtelen sok" softethervpn-t telepiteni.
A 32 MB RAM se tul sok, s az ujabb OpenWrt kiadasokkal igazan szukos tud lenni. 😕
-
dane
senior tag
Sziasztok,
TP-Link 1043 v1-en szeretnék egy kis storage-ot növelni a kiegészítőknek. 2mb a teljes kapacitás és szeretném feltenni a softethervpn-t. Tudtok ebben segíteni?
-
alexadh
tag
válasz
Benoe77
üzenetére
ez jónak tünik csak elég nehezen fogom fel hogy mit kell tennem.,
valószinüleg ezt:
Next up create the symbolic links to those mount points.. make sure you’re still in the
transmission/home dir..
$ ln -s /mnt/resume resume;
$ ln -s /mnt/torrents torrents;ebből a pdf ből :
https://www.truenas.com/community/threads/how-to-transmission-freenas-shared-mount-points.15962/ -
alexadh
tag
itt
root@OpenWrt:~# df -h
Filesystem Size Used Available Use% Mounted on
/dev/root 4.3M 4.3M 0 100% /rom
tmpfs 122.4M 5.6M 116.7M 5% /tmp
/dev/ubi0_1 32.8M 18.8M 12.3M 60% /overlay
overlayfs:/overlay 32.8M 18.8M 12.3M 60% /
tmpfs 512.0K 0 512.0K 0% /dev
/dev/sda1 686.6G 345.6G 306.0G 53% /mnt -
alexadh
tag
Sziasztok,
Kifogytam az ötletekből, segítsetek légyszi.
Sok éve openwrt van a routereimen, van már tapasztalatom, de most valami banálisnak tünő dolgon nem tudok túllépni.
Asus AC65Pn fut 22.03 as verzió.Transmission állítanék be. A config file a download dir és az incomplete mappája is a felcsatolt mount pointon van.
Továbbá a watch dir is.Ilyen hibákat kapok sys.logban:
daemon.err transmission-daemon[17084]: [2022-09-11 13:00:41.175] watchdir Failed to open directory "/mnt/queue" (2): No such file or directory (watchdir.c:358)
(egyértelmüen létezik a mappa)Couldn't preallocate file "/mnt/incomplete/valami.flac.part" (sparse, size: 28121943): No space left on device (fdlimit.c:219)
Couldn't save file "/mnt/transmission/settings.json": Resource busy (variant.c:1226)
Gondoltam mi sem egyszerübb nincs joga a transmission usernek,adtam rwx jogot mindenre.
Nem segített.
Utánna root nevében futattam a szolgáltatást, így sem volt jó.
Átettem a config filet egy random mappába a routerre. szintén resource busy hibát kapott.Ha kézzel beadtam neki egy torrent filet akkor:
daemon.err transmission-daemon[17084]: [2022-09-11 13:00:45.176] valami] tr_fdFileCheckout failed for "/mnt/incomplete/valami.flac.part": No space left on device (inout.c:95).Biztos valami jogosultság hiba, de nem tudom hol.
Minden más (samba fileshare, dlna) müködik.Köszönöm az ötleteket!
Üdv.
Alex -
xabolcs
őstag
válasz
yodee_
üzenetére
Azon gondolkozok, hogy miutan letrehozod a linkeket es utana engedelyezed es/vagy letiltod a szolgaltatasokat, vajon a rendszer ki fogja javitani a elrontott linkeket?
En attol tartok, hogy igen.
Ami igazabol szerintem nem is baj, hiszen ugyse kapcsolgatod oket.
Arra viszont mindenkepp figyelj, hogy sysupgrade elott ott legyenek a sehova se mutato linkek!
A mentesbe a rossz linkeknek kell belekerulniuk, hogy frissiteskor felulirjak az odakerulo jo linket. -
xabolcs
őstag
válasz
vargalex
üzenetére
Nekem mesh node-kent a 100-as csatornan hatsznalhatatlan volt.
Majd meg probalgatom. Tetszene nagyon egyebkent.
-
vargalex
Topikgazda
Sziasztok!
Hátha valakinek érdekes lehet: ma reggeltől 24000 Ft az Alza-nál a Xiaomi AX3600. Mondjuk nekem nincs, nem tudom mennyire használható már rajta a robimarko féle build.
-
yodee_
őstag
válasz
xabolcs
üzenetére
Az angol még csak-csak megy, de az egész végrehajtás nem tiszta. Szóval leírom mit gondolok:
Normál állapotban, amikor le van tilva a két szolgáltatás (firewall, dnsmasq) elvégzem a következőt:
ln -s -v -f ../init.d/disabled S19dnsmasqln -s -v -f ../init.d/disabled S19firewallItt a 19-es számot a Luci-ban System / startup fülön néztem ki. Ha ez kész akkor a
/etc/sysupgrade.conffájlban megemlítem őket:## This file contains files and directories that should## be preserved during an upgrade.# /etc/example.conf# /etc/openvpn//root//etc/rc.d/S19firewall/etc/rc.d/S19dnsmasqEzekután készítek egy backupot, és ha ezt visszatöltöm akkor úgy kell visszatérnie hogy a két említett szolgáltatás le van tiltva? Luci-ban is látom vagy csak az említett paranccsal?
ls -l |tail -
xabolcs
őstag
válasz
yodee_
üzenetére
Nem tudsz angolul? 😕
Azt irtam, amit az altalad is hivatkozott Restore config and startup state of init.d and rc.d services hozzaszolasban is irtak.
Tehat letrehozol egy nem letezo fajlra mutato szimbolikus linket a /etc/rc.d konyvtarban:
root@AX3200-B24 rc.d # ln -s -v -f ../init.d/disabled SValamennyiSzervizAmitLeSzeretnekTiltani'SValamennyiSzervizAmitLeSzeretnekTiltani' -> '../init.d/disabled'root@AX3200-B24 rc.d # ls -l |taillrwxrwxrwx 1 root root 18 Aug 30 12:36 S80ucitrack -> ../init.d/ucitrack <-- ezek zold szinuek, leteznek a /etc/init.d konyvtarbanlrwxrwxrwx 1 root root 18 Aug 30 12:36 S90mesh11sd -> ../init.d/mesh11sdlrwxrwxrwx 1 root root 21 Aug 30 12:36 S94gpio_switch -> ../init.d/gpio_switchlrwxrwxrwx 1 root root 14 Aug 30 12:36 S95done -> ../init.d/donelrwxrwxrwx 1 root root 13 Aug 30 12:36 S96led -> ../init.d/ledlrwxrwxrwx 1 root root 17 Aug 30 12:36 S98sysntpd -> ../init.d/sysntpdlrwxrwxrwx 1 root root 19 Aug 30 12:36 S99bootcount -> ../init.d/bootcountlrwxrwxrwx 1 root root 19 Aug 30 12:36 S99pingcheck -> ../init.d/pingchecklrwxrwxrwx 1 root root 22 Aug 30 12:36 S99urandom_seed -> ../init.d/urandom_seed <-- ez is zold szinu, ez is leteziklrwxrwxrwx 1 root root 18 Sep 9 14:58 SValamennyiSzervizAmitLeSzeretnekTiltani -> ../init.d/disabled <-- ez piros szinu, nem letezikroot@AX3200-B24 rc.d # pwd/etc/rc.dAztan ha megvan ez a fajta "letiltas", akkor ezeket a (piros) szimbolikus linkeket sorolod fel a szobanforgo /etc/sysupgrade.conf fajlban, ahogy a peldaban is:
## This file contains files and directories that should## be preserved during an upgrade.# /etc/example.conf# /etc/openvpn//etc/rc.d/SValamennyiSzervizAmitLeSzeretnekTiltani/etc/rc.d/S19firewall/etc/rc.d/S60dnsmasq -
yodee_
őstag
válasz
xabolcs
üzenetére
Ezt nem értem ne haragudj. Az egész dolgot a System / Backup/flash firmware / Configuration részben kell megadnom ha jól értelmezem. Jelenleg nekem ez az alap:
## This file contains files and directories that should## be preserved during an upgrade.# /etc/example.conf# /etc/openvpn//root/Ezen felül akkor mit is írjak bele?
-
xabolcs
őstag
válasz
yodee_
üzenetére
Abban a fajlban fajlokat es konyvtarakat sorolj fel, s ne kepzelj bele szkriptkent futo dolgot!
Es amit Lenry is irt: abszolut eleresi utban gondolkodj!Tehat a (nem tudom milyen konyvtarakban levo, de a) /etc/init.d/disabled-re mutato szimbolikus linkeket sorold fel abban a fajlban!
-
yodee_
őstag
Sziasztok!
Szeretném egy upgrade során megtartani a beállításokat a System/Startup szektcióban. A két AP-ként üzemelő routeremen például ki van kapcsolva a firewall és a dnsmasq indítása. Találtam egy leírást, de nem bírom működésre bírni. Hiába csinálom meg a beállítást és néz ki így:
## This file contains files and directories that should## be preserved during an upgrade.# /etc/example.conf# /etc/openvpn//root/# add this folder to also save startup state of installed packages# add link to non-existing file disabled to also save/restore disabled state of any services# example: ln -s -f ../init.d/disabled S60dnsmasqln -s -f ../init.d/disabled S60dnsmasqln -s -f ../init.d/disabled S60firewallUpgrade után ugyanúgy aktív a két szolgáltatás. Mit rontok el?
-
tlac
nagyúr
válasz
xabolcs
üzenetére
na most már hivatalosan is megjelent ma
OpenWrt 22.03.0 - First Stable Release - 6 September 2022reménykedtem, hogy meg lesz oldva, de az egyik routerem kiesett a körből, meh
wdr4900 v.1.x -
kpityu2
addikt
válasz
vargalex
üzenetére
Bocsi, az Ubuntut csak példának mondtam a kliens módra, az egyik desktopom linux. Természetesen az OpenWrt-n fut az smb. Újraindítottam a samba service-t menet közben, de semmi változás. A LAN interfészhez csatoltam mindent ami csak szóba jöhetett, de szintén semmi. Azt hiszem vissza kell állítanom mindent defaultra és elölről kezdeni.
-
xabolcs
őstag
-
Geth
veterán
válasz
xabolcs
üzenetére
AC85P-n egyelőre szuper, megvan a gigabit hw offloaddal (mivel digi, csak lefele).
Nálam ezek vannak felpakolva rá:
wolfssl helyett openssl
dnsmasq és odhcpd helyett dnsmasq-full
stubby
ddns
acme
etherwakeKorábbi verziókhoz képest a pppoe-wan-t ki kellett excludeolni a dnsmasq-nál, mert folyton rápróbált.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
kpityu2
üzenetére
Most akkor hol fut a Samba? Az OpenWrt-n, vagy a mögötte lógó ubuntun?
OpenWrt alatt ugye alapból a loopback és a lan interface-on hallgat csak a samba. De ahogy írtam, lehet, hogy nem is létezik még a client interface a samba indulásakor és ez okozhat gondot.
-
Lenry
félisten
válasz
xabolcs
üzenetére
Nem, mert egyik IP-n se lehetett elérni, a se régin, se az újon. Újraindítottam a gépet és a routert is, semmi.
Kireseteltem a routert, nulláról újrakezdtem az egészet, az új IP beállítása után megint nem volt elérhető.
Egyébként 192.168.1.2-re állítottam volna csak át, hogy ne akadjon össze a szolgáltatói eszközzel (ezen a ponton még nem voltak összekötve)Végül inkább a szolgáltatói eszköz kapott új IP-t.
-
kpityu2
addikt
válasz
vargalex
üzenetére
Thx. Gondoltam rá, hogy valami miatt nem kapcsolódik az interfészhez az smb, utána kell néznem akkor a konfigolásának. Láttam valami "INTERFACES" paramétert, gondoltam valahogy csak megtalálja magának a forrást, mert kézi kötésre nem találtam lehetőséget. Elvileg a sima kliensnek is kellene tudnia, mert az Ubuntun megy az SMB és az is kliensként lóg a hálón. Megpróbálok egy smb restartot miután él a hálózat.
-
vargalex
Topikgazda
-
-
kpityu2
addikt
Sziasztok. Hogyan lehet az OpenWrt-t wifin keresztül helyi hálózatra csatlakozó NAS-ként konfigurálni? Jelenleg ott tartok, hogy működik az SMB megosztás de csak akkor érem el, ha a router wifije master módban van és arra csatlakozom. Ha átkapcsolom kliens módba, akkor kap IP-t a fő routertől, de nem látszik az SMB megosztás a helyi hálózaton.
Maga a router látszik, mert wifin keresztül be tudok logoni a LuCi-ra. Próbáltam összebridzselni a default LAN-t a WLAN néven létrehozott wifi kliens interfésszel, de semmi változás. A LAN interfészen engedi a bridzselést, de ugyanúgy nem látszik a megosztás, a WLAN interfészen meg nem hajtra végre a módosítást. A LAN-on természetesen ki van kapcsolva a DHCP. OpenWrt 19.07.10 van felrakva. -
xabolcs
őstag

Megprobalom atrakni tiny-be.
Az ubnt-xm-nel ez ~ 1 MB memoria felszabadulasat jelentette. -
tlac
nagyúr
azért ezt még belinkelem neked
Warning about 4/32 devices -
Lenry
félisten
ok, megnézem a 21.02-t.
sokmindent nem kell tudnia, semmi extra szolgáltatás nem fog rajta futni.
szüleimnél kihalt a régi 841-es, ami a ház hátsó részébe vitte az internetet és a wifit, aztán ez a 1043 tényleg nem csinált semmit évek óta, úgyhogy ez lesz helyette.
IGMP-t kell, hogy tudja, mert Telekomos set-top-box lesz rákötve, aztán emlékszem, hogy a 841-re anno csak emiatt kellett dd-wrt-t raknom, mert a gyári fw nem tudta, aztán akadozott az IPTV adása.köszi
-
tlac
nagyúr
nekem van egy v4-es a WR1043ND-ből, azon simán megy legfisebb a 21.02.3 is, a tiedre is elérhető, de neked csak feleannyi ram és flash van és az már pont a kritikus határon van
de megpróbálhatod, hogy működik-e
viszont ezekre a 19.07.9 inkább az ajánlott, csak arra már nincs több frissítés, de egyébként nem annyira régi, februári -
Lenry
félisten
sziasztok
elővettem és újra beüzemelném jó öreg 1043 v1-es routeremet. vargalex-féle OpenWRT 1.1.7-tel került a polcra, viszont mivel ez bő évtizedes build, frissíteném, ha van mire.
mit ajánlotok? van még valami aktív vagy nem régi rendszer erre a routerre? -
xabolcs
őstag
válasz
taki01
üzenetére
Valami nagy trehanysag van a kapcsolatukban.

A kapcsolat romlott par dBm-et, de valahogy nagyon akadozik az adatatvitel: a speedtest alkalmazas lenyegesen tobbszor irja, hogy valami hiba tortent, amikor meg elindul, akkor nagyon nehezen gyorsul be.
Mintha valami CPU governor baja lenne, hogy az elso par csomagnal meg alszik a CPU.

Visszacsereltem DIR-860L-re az AX3200-at (mint fo router es mesh node), de semmi javulast nem hozott. Lesz eleg dolguk Robinak meg Ansuel-nek.
Az mondjuk az AX3600 javara szol, hogy az AX3200-ra DHCP problema miatt csatlakozni nem tudo 19.07-tel szerelt HT-TM02-esem gyonyoruen fellepett a Qualcomm-os Xiaomi wifire.
Viszont az AX3200-as betarcsazasi problema sem jelentkezett (snapshot alatt), nem zaratta ki magat percekig a router ujratarcsazaskor!

-
xabolcs
őstag
válasz
xabolcs
üzenetére
Csak erdekessegkepp. Persze egymas szajaban vannak, de akkor is durvan nez ki ez a linksebesseg.
Wifi 6-os mesh link AX3200 (22.03-snapshot) es AX3600 (robimarko fele pre-snapshot) kozott.
Most viszem at az AX3200-at fo routernek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Google Chrome
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Arc Raiders
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)