- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
rATdrAgOn
senior tag
Hmmm... igazabol ''erdekes'' az OSX koncepcioja.

Alapvetoen ez egy kokemeny BSD UN*X - semmi koze semelyik free bsd disztrohoz, igaz jopar dolgot onnan is atvettek - amire rateritettek egy nagyon hatekony - am semmivel sem kompatibilis - GUI-t.
Szoval, nem tudom hogy mondjam.... ha hatulrol nezed, akkor egy UN*X, ha elolrol nezed egy MacOS.
Epp ez a baj vele, merthogy remalom kitapasztalni, hogy mit honnan vesz, mit hol keres, mi miert nem akar mukodni (marmint, ha nem sztenderd szoftokat hasznalsz rajta, hanem mondjuk te portolsz ra valamit, vagy forditasz valamit forrasbol - bizony, lehet mar ezt is rajta). Szerencsere a Classic OS-el ellentetben itt eleg jol ala is lehet rugni a rendszernek, mert vegre van benne parancsertelmezo (szoval, terminal, amiben fut egy shell
). Igy azert mar konnyebb vele az elet, legalabbis szamomra (hiaba no, ~10 eve UN*X-ot is hasznalok napi szinten
). Nekem egyelore tetszik. 
Igaz, mostanaban kicsit hanyagolom, mert kaptam kolcson egy PegasosI-et, most ha van kis szabad idom azt nyustolom... de nem UN*X-al, hanem a sajat op'rendszerevel (MorphOS), amin a regi, jol megszokott Amigas rendszerem ~95%-osan fut, ugy hogy minimalis mertekben kellett hozzanyulni... szenzacios!
(Illetve, most epp gentoo zug rajta, MOL-al ki szeretnem probalni, hogy milyen rajta az OSX
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Igy azert mar konnyebb vele az elet, legalabbis szamomra (hiaba no, ~10 eve UN*X-ot is hasznalok napi szinten
TigerCat