- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
az, hogy jpg-t vagy RGP nyitsz meg nem sok különbség van.. a memóriában úgy is tömörítetlenként fog szerepelni(bmp).. tehát az, hogy egy kép 300megásként szerepel az még nem sokat jelent.. viszont, ha egy kép(pl: jpg) 16000x12000, 24biten van ábrázolva (lehet csak 50mega lesz) többet számít!
és itt az igazán nem mind1, a memória mennyisége..
tehát, ha így tesztelsz, akkor inkább azt vedd figyelembe, hogy a gépben azonos e a memória mennyisége.. és a merevlemez kapacitás (ha kellene swap).
ha kép kell tesztelésre van nekem (mikor védésre vittem a progit azokon teszteltük). vagy nyittok egy képeditálót és feltoljátok a képméretét eléggé nagyra (bár a legtöbb progiban ez korlátozva van, én is megtettem, mert szegény home user eléggé megszívhatja, ha véletlen több nullát írbe).
amargo
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Automata kávégépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nintendo Switch
- Milyen hangkártyát vegyek?
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit egyben eladó! GAR/SZÁMLA!
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Erős Gamer PC i7-9700K RTX 3060 12GB 16GB Trident Z 850W Gold NZXT H510 Flow
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
TigerCat