Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
én a progit (amit írtam) ilyen paraméterekkel teszteltem, jócskán 10e feletti képméretekkel. igazándiból ebben a műveletben az az igazi necc amíg kilapozza azt a méretet, mert magát a módosítást egy p4 simán megcsinálja.. viszont, ha a kész képet már forgatni akarod.. és színezni.. az a nem mind1
minél több a művelet elvégzése annál nagyobb az esély, hogy az a p4 ami 1-2 dolgot simán megcsinál az 5-6 alatt behal.. és persze nem mind1 mit kell csinálnia.
nem hiába, hogy pl 3d tervezésére nem ezeket a vackokat adják amint amit manapság árulnak az üzletekben.. x800 és társai.. ha a képet megakarod jeleníteni és egy vacak van alatta, akkor még azt is a proci számolja.. plussz mem..
necces ilyesmiben összehasonlítani két gépet.. vagy figyelembe kell venni az adottságokat
azért én a mac-re szavazok
-
amargo
addikt
az, hogy jpg-t vagy RGP nyitsz meg nem sok különbség van.. a memóriában úgy is tömörítetlenként fog szerepelni(bmp).. tehát az, hogy egy kép 300megásként szerepel az még nem sokat jelent.. viszont, ha egy kép(pl: jpg) 16000x12000, 24biten van ábrázolva (lehet csak 50mega lesz) többet számít!
és itt az igazán nem mind1, a memória mennyisége..
tehát, ha így tesztelsz, akkor inkább azt vedd figyelembe, hogy a gépben azonos e a memória mennyisége.. és a merevlemez kapacitás (ha kellene swap).
ha kép kell tesztelésre van nekem (mikor védésre vittem a progit azokon teszteltük). vagy nyittok egy képeditálót és feltoljátok a képméretét eléggé nagyra (bár a legtöbb progiban ez korlátozva van, én is megtettem, mert szegény home user eléggé megszívhatja, ha véletlen több nullát írbe).
amargo
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HP Z2 G4 Workstation 500W táp - üresen - alaplap+ház+táp+CPU hűtő - ram, ssd és cpu nélkül - 2db van
- AKCIÓS/GARIS/ÚJ/HASZNÁLT/ Ryzen 7 5700/16GB DDR4/RX 6800 XT 16 GB/ 500 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- FPSRaptor PC - i7-4790k / RX580 8GB / 16GB DDR3 / 1TB SSD
- Gamer PC i5-14400F RTX 2080 Ti 32GB DDR5!!!
- Lenvoo M80q Micro - Mini PC - Core i5 10500T 16Gb ram 256GB SSD - gyári Wifi - csak 1db
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz RyzenAI9 HX370 32GB 2TB RTX 5070Ti 12GB W11 Garancia
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

TigerCat