- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz
megema #21763 üzenetére
A végén még tényleg igazol a döntésem... azért nem vettem Retinát mert az OS X vállalhatatlanul futott még a Haswelles gépeken is (13" érdekel csak, még mielőtt jönne valaki a hasonlóan f.s 15"-osokkal). El Capitan kijött, tesztek alapján megváltás lett és szívtam is a fogamat... erre nem lett szar másnál egy idő után több embernél?
Na jó, pofázok én akinél meg ott az elbaszott framebuffer... szegénykére ráférne egy clean install, valami az előző profilomból triggereli a problémám. De nagyon elégedett vagyok vele, a Leopard óta talán ez az első olyan OS X ami tényleg tetszik és nem érzem úgy hogy csak butítottak rajta. Bár még mindig közelében sincs a Mission Control a Spaces-nek, de legalább több real estate van és végre visszatért az az Exposé amit én szeretek, már persze így... de szokható, vagyis inkább emészthetőbb mint az előzőek. De nem érzem hogy ez egerészés mellett is tökéletes lenne... lehet kéne az asztali setupom mellé egy trackpad. Csak a design nem vágna össze a többi cuccommal. :<
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fujifilm X
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- További aktív témák...
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Bányász alaplapok eladóak (Alaplap+CPU - csak egyben!)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest