- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay segítség kezdőknek
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Annyival előrébb vagyok, hogy ez alapján tudom, hogy a gomb funkcionál (mármint nem a hardver, abban biztos voltam, hanem betöltődött a driver is), a scancodes kimenetei "hangerő fel"-nél 30 és b0 (mintha két billentyűleütés lenne), folyamatosan nyomva tartva 30, míg "hangerő le" esetén 2e és ae ugyanez, folyamatosan nyomva 2e. A "szabványos" multimédia hangerő állítás a két utóbbinak tűnik, tehát b0 és ae kódok lennének, azokkal nem megy, ahogyan a másikkal sem. A dmi azonosítót amit kiolvastam és megadtam a hwdb fájlban a keyboard: előtag után adtam meg. A custom hwdb fájlom így fest jelenleg:
# Microsoft Surface Pro 2
keyboard:dmi:bvnAmericanMegatrendsInc.:bvr2.05.0250:bd04/10/2015:svnMicrosoftCorporation:pnSurfacePro2:pvr1:rvnMicrosoftCorporation:rnSurfacePro2:rvr1:cvnMicrosoftCorporation:ct11:cvr1:
KEYBOARD_KEY_2e=volumedown # Fn+F7
KEYBOARD_KEY_30=volumeup # Fn+F8Elvileg működnie kellene, de mégsem
Lehet megnézem egy live Ubi alatt milyen hwdb fájlok vannak, mert ott jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged